QUOTE(Klajonė @ 2007 05 02, 11:55)
Raftingas taip pabranges??
Pernai su vietiniais 12 doleriu mokejom is Kemero
Tai iš Kemero žymiai arčiau nei iš Alanijos, todėl ir pigiau mano supratimu
QUOTE(Cobrytė @ 2007 05 02, 14:35)
Pasiskaičiau, kad kai kurie žiauriai nusivilia nusipirkę ekskursijas iš vietinių agentūrų.Baugoka pasidarė
,nes būten taip ir galvojau keliauti.Gal kas pirkę,galit rekomenduoti ir kitiems padoresnes agentūras?Ir kaineles jei dar parašytumėt, tai būtų lengviau susigaudyti tada.
Na, juk negali išbandyt ten visų agentūrų... o be to, agentūrų tai daug, o veža tai ne agentūros, juk prisirenka iš visur, aš kaip supratau, agentūrom išvis tik tas avansas ir lieka... na, jau sistemos tai nežinau detalėm, tik spėju...
Šiaip reik pereit per kelias, pažiūrėt, kurios atrodo padoriau, pasakoja ką, rodo, pasiderėt... Jei kelias ekskursijas imsit - dar pigiau bus... Dar pas mus kažkaip visi iš grupės išsilakstė ir iš skirtingų ėmė, ir visur galvojo, likusius atsiųs, tai už tuos pažadus dar nuolaidų gavo, o niekas paskui neatėjo
+2007 05 02, 14:42-->
QUOTE(As
@ 2007 05 02, 14:42)
Olita, kaip tau džipsafari?
Man normaliai, visai patiko, nes nelaukiau aš iš to safario jokio komforto, kaip mano vyras
Bet ir tokių super adrenalininių nuotykių nebuvo, kaip gidė pasakojo... gal kad su vokiečiais ar su kuo... kažkokiais tyliais ramiais užsieniečiais buvom, kurie nieko nereikalavo, tai gal turkai patingėjo mum adrenalino suteikt