Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai, pramogos

QUOTE(Viktorijavz @ 2007 05 02, 12:37)
O gal gali pasakyti, kiek mazdaug laiko i Kapadokija veztu is Kemero???
Ir... ar Kapadokijoj buna kur ir ar duoda laiko kur nusimaudyti, atsigaivinti??  unsure.gif nes neisivaizduoju, kaip rugpjuti 2 dienas isbutume tokiam karsty neilinde i vandeneli...  unsure.gif

Iš kurortų tai yra dviejų dienų kelionė, paskui jūs būtumėt apnavyndinti viešbučiuose, kuriuose ir galima nusiprausti. Jūros Kapadokijoj nėra.

Šiaip aš važiavau ten savarankiškai, be jokių agentūrų, tad nelabai kokia konsultantė būčiau šiuo klausimu blush2.gif
Atsakyti
O gal gali pasakyti, kiek mazdaug laiko i Kapadokija veztu is Kemero???

aha, man sis klausimas irgi ramybes neduoda biggrin.gif
I Pamukale ( 390 km.) vaziavom 6 valandas, tai i Kapadokija kokias 8 sliausim smile.gif Ten gi autikai daugiau nei 80 km per h nepasivelka g.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2007 05 02, 14:13)
aha, man sis klausimas irgi ramybes neduoda  biggrin.gif
I Pamukale ( 390 km.) vaziavom 6 valandas, tai i Kapadokija kokias 8 sliausim  smile.gif Ten gi autikai daugiau nei 80 km per h nepasivelka  g.gif

i kapadokija is alanijos 498km

tai va idomiausia kas pakeliui y kapadokija kaip suorganizuotas laikas tos ekskursijos,
nes pvz kai i pamukale varem tai ishsireikalavom, kad maziau po kilimus ir shoping centrus tampytu tai pacioj pamukalej apie 4-5val pabuvom nors pagal programa maziau priklauso
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 123s: 02 gegužės 2007 - 13:34
Pasiskaičiau, kad kai kurie žiauriai nusivilia nusipirkę ekskursijas iš vietinių agentūrų.Baugoka pasidarė unsure.gif ,nes būten taip ir galvojau keliauti.Gal kas pirkę,galit rekomenduoti ir kitiems padoresnes agentūras?Ir kaineles jei dar parašytumėt, tai būtų lengviau susigaudyti tada.
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2007 05 02, 14:13)
aha, man sis klausimas irgi ramybes neduoda  biggrin.gif
I Pamukale ( 390 km.) vaziavom 6 valandas, tai i Kapadokija kokias 8 sliausim  smile.gif Ten gi autikai daugiau nei 80 km per h nepasivelka  g.gif

Kaip tai nepasivelka? Pas juos ribotuvas ant 90 km/h uždėtas, viršijant pypsi, tai mum ryte ir grįžtant gan dažnai pypsėjo ax.gif
Užtrunka tos kelionės dar ir dėl to, kad jie kai jau sustoja, tai jau niekur neskuba doh.gif o kur dar kilimų fabrikai ir parduotuvės doh.gif
Atsakyti
Kai važiavom su Novaturu į Pamukalę į jokius centrus nevežė smile.gif

Ir sakykit kuo gi baisi ta Aurela blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barskuolyte: 02 gegužės 2007 - 13:46
QUOTE(Klajonė @ 2007 05 02, 11:55)
Raftingas taip pabranges??  blink.gif  Pernai su vietiniais 12 doleriu mokejom is Kemero  blink.gif

Tai iš Kemero žymiai arčiau nei iš Alanijos, todėl ir pigiau mano supratimu

QUOTE(Cobrytė @ 2007 05 02, 14:35)
Pasiskaičiau, kad kai kurie žiauriai nusivilia nusipirkę ekskursijas iš vietinių agentūrų.Baugoka pasidarė unsure.gif ,nes būten taip ir galvojau keliauti.Gal kas pirkę,galit rekomenduoti ir kitiems padoresnes agentūras?Ir kaineles jei dar parašytumėt, tai būtų lengviau susigaudyti tada.

Na, juk negali išbandyt ten visų agentūrų... o be to, agentūrų tai daug, o veža tai ne agentūros, juk prisirenka iš visur, aš kaip supratau, agentūrom išvis tik tas avansas ir lieka... na, jau sistemos tai nežinau detalėm, tik spėju...
Šiaip reik pereit per kelias, pažiūrėt, kurios atrodo padoriau, pasakoja ką, rodo, pasiderėt... Jei kelias ekskursijas imsit - dar pigiau bus... Dar pas mus kažkaip visi iš grupės išsilakstė ir iš skirtingų ėmė, ir visur galvojo, likusius atsiųs, tai už tuos pažadus dar nuolaidų gavo, o niekas paskui neatėjo blush2.gif

smile.gif+2007 05 02, 14:42-->
QUOTE(As smile.gif @ 2007 05 02, 14:42)
Olita, kaip tau džipsafari?

Man normaliai, visai patiko, nes nelaukiau aš iš to safario jokio komforto, kaip mano vyras doh.gif Bet ir tokių super adrenalininių nuotykių nebuvo, kaip gidė pasakojo... gal kad su vokiečiais ar su kuo... kažkokiais tyliais ramiais užsieniečiais buvom, kurie nieko nereikalavo, tai gal turkai patingėjo mum adrenalino suteikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2007 05 02, 13:54)
Kiek supratau kiti pvz. iš Novaturo perka. Jei koks japonas ką gero pasiūlytų,tai manau neatsisakyčiau smile.gif Pati prieš keletą metų irgi ne ką daugiau žinojai,turėtum būt naujokams pakantesnė smile.gif

Esu jau ne kartą pasakojusi, bet pakartosiu dar kartą tiems, kurie nežino.

Nei Novaturas, nei Tezturas, nei jokia kita Lietuvos, Rusijos, Ukrainos ir pan. ekskursijų Turkijoje neorganizuoja. Jas organizuoja tik patys turkai. O užsienio turizmo agentūros su kuria nors iš vietinių agentūrų sudaro sutartis ir sukiša savo šalies turistus joms. Už tarpininkavimą, aišku, sau pasiima neblogą dalį. Todėl ir kainuoja iš lietuvių perkamos ekskursijos dvigubai brangiau tongue.gif

Vasarą tos vietinės agentūros yra apkrautos žiauriais krūviais, todėl nenuostabu, kad nesklandumų pasitaiko. Vienas iš tos pačios agentūros pirkęs ekskursiją gali būti visiškai viskuo patenkintas, o kitas sprogt iš įsiūčio dėl prastos aptarnavimo kokybės.

Tarkim, aš Kemere buvau visiškai nepatenkinta Ginza travel. Žiauriai prastas organizavimas. O girdėjau ir begales puikių atsiliepimų. Tuo tarpu pirkdama ekskursijas iš Maxwell buvau visiškai viskuo patenkinta, bet esu girdėjusi ir tokių komentarų apie tos agentūros darbą, kad plaukai šiaušiasi. blink.gif

Išvada: geriausiai keliauti štai šitaip biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif bet gi cia kosmaras puse dienos autike prasedeti!Ir jei dar jie taip letai velkasi, tai mano vyras is vis, jauciu, po vienos tokios ekskursijos niekur nebevaziuotu... doh.gif unsure.gif Tai ka daryt? unsure.gif Jauciu, i Kapadokija reik nevaryt, kazkaip gaila laiko "prasedeto" autike... Nu nezn... norisi daug ka pamatyti, bet busim tik 7 dieneles, tai laikas brangus... verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Olita @ 2007 05 02, 14:03)
Man normaliai, visai patiko, nes nelaukiau aš iš to safario jokio komforto, kaip mano vyras  doh.gif Bet ir tokių super adrenalininių nuotykių nebuvo, kaip gidė pasakojo... gal kad su vokiečiais ar su kuo... kažkokiais tyliais ramiais užsieniečiais buvom, kurie nieko nereikalavo, tai gal turkai patingėjo mum adrenalino suteikt smile.gif

Tai buvot sustoje kur nusimaudyti? Ka tokio idomsnio matet?? O as maniau, kad adrenalino ten butu... gaila.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorijavz: 02 gegužės 2007 - 14:07
joo kai tiek mazai dieneliu gal ir neverta ,praeita vasara taip pat buvom su vyru kmero apskrity(kirise),uzsakinejom is vietiniu,divinga,raftinga,myra kekova,plaukem i olympus,tikrai fainai patiko,liuks.o apie dzipus tai kazko ypatingo negirdejom.siais metais varom su chebra bet jau nutarem i pati kemera,gal kas zinote nebloga viesbutuka 3*,kad butu kokia animacija?beje vaziuoja musu 9 gal kas nori prisijungti 10taikoma lyg 30% nuolaida kuria dalinsime ant visu,butu vis tiek siek tiek pigiau. 4u.gif
Atsakyti
Man tai džipsafaris - viena iš linksmiausių ekskursijų biggrin.gif Mes važiavom vienam džipe su instruktoriais, o tai prijuokino nerealiai lotuliukas.gif Adrenalino jokio, tiesiog gražūs vaizdai ir superinė kompanija buvo pagrindiniai šios ekskursijos pliusai
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 05 02, 15:09)
Tai buvot sustoje kur nusimaudyti? Ka tokio idomsnio matet?? O as maniau, kad adrenalino ten butu... gaila.

Gal kitiem ir buvo to adrenalino... Na, važinėjom kalnais, buvom tokiam kaimely pas vietinį biznierių, ten tokius paplotėlius su varške valgėm, gėrėm arbatos, limonado, paskui už tai reikėjo sumokėt, kažkokius žaidimukus žaidėm kvailus, tada ėjom į mečetę, kur rišo merginom skaras ir dėjo sijonus, man skaros neužteko, tai užrišo sijoną ant galvos toks simpatiškas vaikinukas ax.gif , išklausėm įdomiai apie islamą pasakojimą, tada dar važiavom važiavom kalnais... sustojom, užtvėrėm kitam džipui kelią rąstais, kažkiek pavažiavom, sulaukėm ano džipo, vairuotojas suklykė arbeiten, lėkėm toliau, buvom dar kavinėj ant upės - na, į lėkščių švarumą nekreipiant dėmesio, viskas čiki, ten aplink paslampinėjom ir jau grįžinėjom... visas adrenalinas buvo važiuot autostrada neuždengtu stogu... jau taaaaip perpūtė, kad galvojau, nei juosmens, nei kaklo nepajudinsiu, bet į pirtį grįžus nulėkiau ir gerai viskas... Kiti tai uždengdavo stogus, mūsų vairuotojas tai tik pasakė kaput... aš ant jo užklykiau, kad tuoj man bus kaput, tai sakė perlipt į priekį (kur jau sėdėjo mano vyras (nes gražuolis vien su maike buvo) ir draugė sušalusi) tai bevažiuojant perlipau vyrui ant kelių smile.gif
gal adrenalinas tame, kad važiuoja jie ten taip tipo ekstremaliai, lenkia vienas kitą, pypsi, pasistumdo tipo...
ai, nu graži gamta ir tiek.. dar užtvanką statomą aprodė...
Atsakyti