Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai, pramogos

QUOTE(Klajonė @ 2007 04 25, 11:34)
Kemero visus klubus tai as zinau, tik idomu kuriam konkreciai vyksta. Nemanau, kad papludimio diskotekoje  schmoll.gif

Ta diskoteka bent jau prieš dvejus metus tai tikrai buvo kažkokiam aptvare prie jūros
Atsakyti
QUOTE(Klajonė @ 2007 04 25, 13:46)
Gerai skamba  lotuliukas.gif  Vos ne garde  lotuliukas.gif

peržiūrėjau nuotraukas,tai yra ir garde(fui,fui,fui,kaip kokie gyvuliukai suvaryti),bet yra ir klubuose,tai ten liuks atrodo thumbup.gif .Klubai Inferno, First Aura.Manau ir kitur bus.Vietoj iššniukštinėsim.Bet jei kas anksčiau pabuvos šiemet, tai būtinai pasidalinkit įspūdžiais.Nes jei atostogaut, tai atostogaut! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2007 04 25, 13:04)
peržiūrėjau nuotraukas,tai yra ir garde(fui,fui,fui,kaip kokie gyvuliukai suvaryti),bet yra ir klubuose,tai ten liuks atrodo thumbup.gif .Klubai Inferno, First Aura.Manau ir kitur bus.Vietoj iššniukštinėsim.Bet jei kas anksčiau pabuvos šiemet, tai būtinai pasidalinkit įspūdžiais.Nes jei atostogaut, tai atostogaut!  biggrin.gif

lotuliukas.gif
http://www.youtube.c...h?v=X-g-QdgZzQ8
Atsakyti
Sveikos, didžiosios Turkijos žinovės biggrin.gif
Turiu klausimėlį dažnai važinėjančioms -noriu su kūdikiu važiuoti birželio mėn. į Turkiją tik nežinau kur. g.gif Pati buvau tik Alanijoj man tai patiko, bet tas važiavimas iš oro uosto 3-4 valandas su kūdikiuman kažkaip visai nepriimtinas. kur geriau važiuoti kad arčiau oro uosto būtų? nenoriu kad visai dikynėj vienas viešbutis būtų-į raftingus su lėliuku tai nevažiuosim, bet vakare pasišliaužiot po miestą tai noriu, labai nemėgstu vien tik pliaže gulėt.
Labai lauksiu jūsų komentarų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2007 04 26, 10:41)
Turiu klausimėlį dažnai važinėjančioms -noriu su kūdikiu važiuoti birželio mėn. į Turkiją tik nežinau kur.  g.gif Pati buvau tik Alanijoj man tai patiko, bet tas važiavimas iš oro uosto 3-4 valandas su kūdikiuman kažkaip visai nepriimtinas. kur geriau važiuoti kad arčiau oro uosto būtų? nenoriu kad visai dikynėj vienas viešbutis būtų-į raftingus su lėliuku tai nevažiuosim, bet vakare pasišliaužiot po miestą tai noriu, labai nemėgstu vien tik pliaže gulėt.

Iki Kemero 50 km tai sudaro apie valanda kelio tik autobuse kondiske veikia tai kudikui gali buti saltoka g.gif Miestelis linksmas yra kur pasivaikscuoti ir papildomu pramogu neblogu siulo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2007 04 26, 10:41)
Turiu klausimėlį dažnai važinėjančioms -noriu su kūdikiu važiuoti birželio mėn. į Turkiją tik nežinau kur.  g.gif Pati buvau tik Alanijoj man tai patiko, bet tas važiavimas iš oro uosto 3-4 valandas su kūdikiuman kažkaip visai nepriimtinas. kur geriau važiuoti kad arčiau oro uosto būtų? nenoriu kad visai dikynėj vienas viešbutis būtų-į raftingus su lėliuku tai nevažiuosim, bet vakare pasišliaužiot po miestą tai noriu, labai nemėgstu vien tik pliaže gulėt.

Tik važiuokit dabar arba jau rugsėjį, nes mažius tai karščio tikrai neperneš schmoll.gif
Maniškis praeitą vasarą buvo 4-6mėn., kai pas mus buvo karšta, tai buvo šakės doh.gif, o ten tie karščiai tai su mūsų nepalyginsi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajonė @ 2007 04 25, 11:53)
Flowwer, kur buna Kemere putu diskoteka, kokiam klube? Labai noriu  smile.gif

Mes gyvenome ne pačiame Kemere, o Beldibi kaimelyje (apie 15 km nuo kemero). Vakare besėdint balkone pamatėme į dangų šviečiančias šviesas ir nusprendėme, kad ten turėtų būti kažkoks tūsas, tai ir ėjome tų šviečiančių efektų link. Dabar net nebepamenu kaip tas klubas vadinasi, bet vienas iš žodžių buvo SUN mirksiukas.gif
Putų dikotejoje buvau su basutėm, jos sušlapo ir tiek, išdžiūvo ir toliau vaikščiojau mirksiukas.gif
Atsakyti
Iki Kemero 50 km tai sudaro apie valanda kelio tik autobuse kondiske veikia tai kudikui gali buti saltoka  Miestelis linksmas yra kur pasivaikscuoti ir papildomu pramogu neblogu siulo

ale tinka jis tik toleruojantiem rusus doh.gif - visi visi draugai, ten pabuvoje, rusu kiekiu ir ju chamiskumu skusdavosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2007 04 26, 15:45)
ale tinka jis tik toleruojantiem rusus doh.gif  - visi visi draugai, ten pabuvoje, rusu kiekiu ir ju chamiskumu skusdavosi rolleyes.gif

Ne tik Kemeras, bet ir visas Antalijos regionas yra daugiau rusų ir buvusios valstybės pamėgtas. Jie ten pagrindą ir sudaro, visa kita - tik smulkmė. tongue.gif Nori mažiau rusų - drožk į Bodrumą ar Fetiją, iš bėdos dar ir Marmaris sueis. Tik kainos ten jau nerusiškos biggrin.gif

Man dzin, kai aš viešbuty nebūnu, tai ir velnią galiu toleruot. Kai nesimaišo po akim, tai ir netrukdo. Kita vertus, visai neblogų ir rusų ekskursijose sutikau rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu gan kvailą klausimuką... ax.gif
Ar viešbučio kambaryje esančius rankšluosčius galima išsinešti iš viešbučio, kai eini į pliažą? Ar geriau savo rankšluosčius nusivežti ir nesukti sau tada galvos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arita @ 2007 04 26, 17:41)
Turiu gan kvailą klausimuką... ax.gif
Ar viešbučio kambaryje esančius rankšluosčius galima išsinešti iš viešbučio, kai eini į pliažą? Ar geriau savo rankšluosčius nusivežti ir nesukti sau tada galvos...  g.gif

Negalima, reikia tureti savus wink.gif Ranksluosciai, esantys kambary, yra skirti namu reikmems, o ne smeliui ir pliazui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 26 balandžio 2007 - 17:25
QUOTE(Shalimar @ 2007 04 26, 18:55)
Klausk drasiai biggrin.gif Visi kazkada pirma kart keliavo 4u.gif

Jei jau davei leidimą "kvailiems" klausimukams, tada dar noriu paklausti:
kiek suprantu, Turkijoje tokios kavos kaip pas mus Jacobs nėra? g.gif
Aš vis galvoju įsimesti kavos Jacobs... Arba bent jau 3in1 kavos. Bet tada reikia ir ar tai virdulį vežtis, arba spyralę, kad užsivirnti vandens. O gal ten yra galimybė gauti vyrinto vandens?
Kaip pažiūriu, tikrai durni klausimai pas mane doh.gif
Ir dar noriu pasiteirauti: ar rankinis bagažas gali būti kuprynė? (kaip moksleiviai panašias tokias turi) Nes į mano rankinuką netilps nei dokumentai, nei fotikas...
Atsakyti