Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai, pramogos

Aš taip pat pasmalsausiu g.gif , jei grįžti prie naktinių klubu.... Tikrai ir mes norėtume išbandyti muilo diskoteka bigsmile.gif . Ar yra tokia Marmaryje? blink.gif
Atsakyti
Sveikos, planuoju medaus menesiuko vykti i Alanija. labai sunku apsispresti del viesbucio:LGardenija, Gold Safran, Panorama, blue sky. Patarkit buvusios kuriam viesbuti(gali but ir ne mano isvardintuose) praleisti medaus menesiuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 04 24, 20:40)
Aš taip pat pasmalsausiu g.gif , jei grįžti prie naktinių klubu.... Tikrai ir mes norėtume išbandyti muilo diskoteka  bigsmile.gif . Ar yra tokia Marmaryje? blink.gif

Yra ir ne viena smile.gif Bar Streete rasit ax.gif
Atsakyti
o kas čia per daiktas muilo diskoteka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2007 04 24, 22:14)
o kas čia per daiktas muilo diskoteka?  g.gif

durdom ramaška lotuliukas.gif
privaro putu kažkokių iki galvos ir duodies ten kol išsiputoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2007 04 24, 22:14)
o kas čia per daiktas muilo diskoteka?  g.gif

biggrin.gif
Marmaris
http://www.crazydais...a...ts&pcatid=2

Dideles foto isikelia, sorry doh.gif

QUOTE(Gyncė @ 2007 04 24, 23:23)
Tikiuosi bus toks klubas Beleke doh.gif  Bet abejoju ar kaime tokie dalykai būną doh.gif

Manau, kad turetu buti g.gif Radau tik, kad Beleko viesbutyje Gloria Golf Resort "Down at the beach bar ... they had foam party for the kids which was just great." Tai gal ir suauge gali ilist bigsmile.gif Nors siaip tai gan madingas dalykas dabar tos putu diskotekos, gal bus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 24 balandžio 2007 - 21:42

Gal tu ir teisi, kad labiau ten apsimoka keistis į lyras. Šiaip dar aš pagalvoju, kad galbūt apsimoka vežtis ir eurus skaičiuojant pagal kursą, tačiau kiek skaičiau forumuose:
1)vietiniams vienas euras=vienas doleris
2) sumokejus eurais jie gražą atiduoda lyrom į sau palankesnę pusę, t.y. suapvalina savo naudai smile.gif

bet mes labai laukiam sugrįžtančių pirmųjų poilsiautojų, kurie ir papasakos kaip yra ŠIAIS METAIS ištikrųjų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stirna_Liu: 25 balandžio 2007 - 07:06
Del pinigu tai mano patarimas, imkit kortele ir bankometuose issiimsite vietinius tugrikus. Pigiausia ir patogiausia. Atsiskaityti geriausia visur ju vietiniais pinigais.
Atsakyti
QUOTE(jka @ 2007 04 25, 10:19)
Del pinigu tai mano patarimas, imkit kortele ir bankometuose issiimsite vietinius tugrikus. Pigiausia ir patogiausia. Atsiskaityti geriausia visur ju vietiniais pinigais.

Na, kiek prisimenu, ten cirkuliuoja liros ir kurušai ax.gif Negi nuo kovo mėnesio valiuta pasikeitė hihihi.gif

Tiesa, noriu pasidalinti savo abejonėmis. KAi slampinėji po mažiau turistų lankomas vietas, be jokios abejonės atsiskaitymai palankiausi yra būtent vietine valiuta. Prekybos centruose kitokios greičiausiai ir nepriims, nebent turguose galėsit eurą ar dolerį įkišt. O kas geriau kurortuose, jau pradedu abejot g.gif: Matot, turkai skaičiuot nelabai moka. Vieną kartą klausiau vieno pažįstamo, kiek kainuotų para viešbutyje, kuriame jis dirba. Jis pasakė kainą eurais, doleriais ir liromis. Visas jas konvertavus į litus paaiškėjo, kad visos trys kainos skirtingos ir pigiau išėjo, berods, doleriais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurka: 25 balandžio 2007 - 10:31
QUOTE(Flowwer @ 2007 04 24, 11:30)
Mes buvome dvejose diskotekose. Pirma - tai daugiausia vietinių turkų - ilgai neišbuvome, vien nuo jų žvilgsnių į mus pavargome ir išpūtėme į viešbuty, o antroji diskoteka - tai thumbup.gif , vadinasi putų diskoteka, tik sušlapo visi rūbai kiaurai, bet labai patiko thumbup.gif
O į kalnus važiavome džipu, MB vairavo, bevažiuojant net padanga sprogo mirksiukas.gif

Flowwer, kur buna Kemere putu diskoteka, kokiam klube? Labai noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajonė @ 2007 04 25, 10:53)
Flowwer, kur buna Kemere putu diskoteka, kokiam klube? Labai noriu  smile.gif

Kemeras nedidelis, visos pramogos susikoncentravusios prie jūros. Tai eisi pakrante, ir rasi tą diskoteką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajonė @ 2007 04 25, 12:53)
Flowwer, kur buna Kemere putu diskoteka, kokiam klube? Labai noriu  smile.gif

įėjau per google į 'kemer club' ir panaršiau ten.informacijos pakankamai mirksiukas.gif
http://forum.turkey-info.ru .Pasiskaitykit čia ir rasit ko jums reikia mirksiukas.gif
Atsakyti