Aš taip pat pasmalsausiu , jei grįžti prie naktinių klubu.... Tikrai ir mes norėtume išbandyti muilo diskoteka . Ar yra tokia Marmaryje?
Sveikos, planuoju medaus menesiuko vykti i Alanija. labai sunku apsispresti del viesbucio:LGardenija, Gold Safran, Panorama, blue sky. Patarkit buvusios kuriam viesbuti(gali but ir ne mano isvardintuose) praleisti medaus menesiuka
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 04 24, 20:40)
Aš taip pat pasmalsausiu , jei grįžti prie naktinių klubu.... Tikrai ir mes norėtume išbandyti muilo diskoteka . Ar yra tokia Marmaryje?
Yra ir ne viena Bar Streete rasit
o kas čia per daiktas muilo diskoteka?
QUOTE(žydroji svajonė @ 2007 04 24, 22:14)
durdom ramaška
privaro putu kažkokių iki galvos ir duodies ten kol išsiputoja
QUOTE(žydroji svajonė @ 2007 04 24, 22:14)
Marmaris
http://www.crazydais...a...ts&pcatid=2
Dideles foto isikelia, sorry
QUOTE(Gyncė @ 2007 04 24, 23:23)
Tikiuosi bus toks klubas Beleke Bet abejoju ar kaime tokie dalykai būną
Manau, kad turetu buti Radau tik, kad Beleko viesbutyje Gloria Golf Resort "Down at the beach bar ... they had foam party for the kids which was just great." Tai gal ir suauge gali ilist Nors siaip tai gan madingas dalykas dabar tos putu diskotekos, gal bus
Gal tu ir teisi, kad labiau ten apsimoka keistis į lyras. Šiaip dar aš pagalvoju, kad galbūt apsimoka vežtis ir eurus skaičiuojant pagal kursą, tačiau kiek skaičiau forumuose:
1)vietiniams vienas euras=vienas doleris
2) sumokejus eurais jie gražą atiduoda lyrom į sau palankesnę pusę, t.y. suapvalina savo naudai
bet mes labai laukiam sugrįžtančių pirmųjų poilsiautojų, kurie ir papasakos kaip yra ŠIAIS METAIS ištikrųjų
Del pinigu tai mano patarimas, imkit kortele ir bankometuose issiimsite vietinius tugrikus. Pigiausia ir patogiausia. Atsiskaityti geriausia visur ju vietiniais pinigais.
QUOTE(jka @ 2007 04 25, 10:19)
Del pinigu tai mano patarimas, imkit kortele ir bankometuose issiimsite vietinius tugrikus. Pigiausia ir patogiausia. Atsiskaityti geriausia visur ju vietiniais pinigais.
Na, kiek prisimenu, ten cirkuliuoja liros ir kurušai Negi nuo kovo mėnesio valiuta pasikeitė
Tiesa, noriu pasidalinti savo abejonėmis. KAi slampinėji po mažiau turistų lankomas vietas, be jokios abejonės atsiskaitymai palankiausi yra būtent vietine valiuta. Prekybos centruose kitokios greičiausiai ir nepriims, nebent turguose galėsit eurą ar dolerį įkišt. O kas geriau kurortuose, jau pradedu abejot : Matot, turkai skaičiuot nelabai moka. Vieną kartą klausiau vieno pažįstamo, kiek kainuotų para viešbutyje, kuriame jis dirba. Jis pasakė kainą eurais, doleriais ir liromis. Visas jas konvertavus į litus paaiškėjo, kad visos trys kainos skirtingos ir pigiau išėjo, berods, doleriais
QUOTE(Flowwer @ 2007 04 24, 11:30)
Mes buvome dvejose diskotekose. Pirma - tai daugiausia vietinių turkų - ilgai neišbuvome, vien nuo jų žvilgsnių į mus pavargome ir išpūtėme į viešbuty, o antroji diskoteka - tai , vadinasi putų diskoteka, tik sušlapo visi rūbai kiaurai, bet labai patiko
O į kalnus važiavome džipu, MB vairavo, bevažiuojant net padanga sprogo
O į kalnus važiavome džipu, MB vairavo, bevažiuojant net padanga sprogo
Flowwer, kur buna Kemere putu diskoteka, kokiam klube? Labai noriu
QUOTE(Klajonė @ 2007 04 25, 10:53)
Kemeras nedidelis, visos pramogos susikoncentravusios prie jūros. Tai eisi pakrante, ir rasi tą diskoteką
QUOTE(Klajonė @ 2007 04 25, 12:53)
įėjau per google į 'kemer club' ir panaršiau ten.informacijos pakankamai
http://forum.turkey-info.ru .Pasiskaitykit čia ir rasit ko jums reikia