Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai, pramogos

Paaiškinkite man prašau tokį dalyką, viešbutyje yra pvz 5 restoranai, 4 barai ir pan. Viešbučio tipas "viskas įskaičiuota" .Tai kaip suprantu į "viskas įskaičiuota" įeina ir restoranai, barai blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(PUka @ 2007 04 18, 18:30)
Sakykite kaip pasiruosti su avalyne ir apranga issiruosiant i tokias ekskursijas kaip Pamukale, Demre-Mira-Kekova; Kapadokija ...

iš savo patirties galiu pasakyti, kad buvo labai karšta ekskursijų metu, todėl vilktis siūlyčiau labai lengvus drabužėlius ir būtinai patogi avalynė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuolyte @ 2007 04 18, 21:55)
Paaiškinkite man prašau tokį dalyką, viešbutyje yra pvz 5 restoranai, 4 barai ir pan. Viešbučio tipas "viskas įskaičiuota"  .Tai kaip suprantu į "viskas įskaičiuota" įeina ir restoranai, barai  blush2.gif

taip visur nereikia mokėti. Skirtumas tik toks, kad vienuose viešbučiuose yra restorano rezervavimo sistema, kituose - ne. Vienur eini kur susimanęs valgyt, kitur turi iš anksto įspėt, kuriame restorane iš siūlomų vakarieniausi.

ir dar dėl gėrimų baruose yra skirtumas. Kai kuriuose viešbučiuose baruose būna nemokami tik vietiniai šalies gėrimai, o kai kuriuose įskaičiuoti ir importiniai.
Atsakyti
4u.gif Skrendam Birzelio 12d dviem savaitem i Alanija Kleopatra dreams beatch viesbuti
butu malonu rasti bendraminciu zinau kad yra dar 12 vietu galit speti visiems vykstantiems pirma karta siulau paziureti fotonuotraukas is musu atostogu Kemere adresu www.akimirka.tk po siu atostogu kolekcija pildysim naujais reportazais. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2007 04 18, 18:30)
Sakykite kaip pasiruosti su avalyne ir apranga issiruosiant i tokias ekskursijas kaip Pamukale, Demre-Mira-Kekova; Kapadokija ...

pakeliui - tiesiog patogi kelionei avalynė. O Pamukalėje prieš brendant į terasas su vandens srovėmis būtina nusiauti. po to - Kleopatros baseinas - turėti šliures, maudymosi kostiumėlį. Vakare vakarieniavom 5 * viešbučio restorane, tad turėjom batelius ir kitą aprangą (2 d. kelionėj buvom). Į Demre Mira Kekova dar maudymosi kostiumėlį prigriebti reikia.
Atsakyti
O Marmarį niekas nevažiuojate? Man kaip tik visi išgyrė, kad ten gražiausia, o pasirodys gal, kad visai ne taip??? KAs buvot, parašykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DaliaG @ 2007 04 19, 17:01)
O Marmarį niekas nevažiuojate? Man kaip tik visi išgyrė, kad ten gražiausia, o pasirodys gal, kad visai ne taip??? KAs buvot, parašykit mirksiukas.gif

Aš buvau ir labai patiko. Ten jaunimo kurortas daugiau, begalė barų po atviru dangum ir naktinių klubų, linksmybės visa naktį thumbup.gif Gyvenimas jame verda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DaliaG @ 2007 04 19, 18:01)

Aš Marmaryje buvau kokius septynis kartus, kaip savo rajoną jį žinau wub.gif wub.gif wub.gif Pats gražiausias , mylimiausias, jaukiausias rolleyes.gif
Bet šįkart taip susiklostė , kad lekiam į Kemerą.
Bet šiaip aš visom keturiom už Marmarį....oi nu dabar prisiminiau , kaip pasiilgau negaliu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
O gal kas geru zodziu ir apie Beleka pasakys g.gif , nes is to, kas jau rasyta, tai viena aisku, kad ten kaimas irnesakyk.gif . Na ka nors, gero please
Atsakyti
QUOTE(DaliaG @ 2007 04 20, 10:31)
Tai smagu lotuliukas.gif

Papildyta:
Tu tai jau turbūt ir gidė ten gera būtum mirksiukas.gif Dar papasakok, kur ten smagu nueiti ir ar išsikeisti Lietuvoj dolerių, eurų ir lyrų, ar geriau vežtis kažką vieną  ax.gif? AČIŪ 4u.gif

oi žinok ten tik eik ir eik , visur faina...ir pakrantėj , ir barstreete thumbup.gif Pamatysi mirksiukas.gif
O i pliaza bandykit vaziuot i Icmelera , ten daug fainiau...su dolmusu kokios 10 min kelio mirksiukas.gif mes varydavom ryte ten i pliaza, po to grizdavom pietum ir vakare jau pas save prie baseino drybsodavom.
Ketvirtadieniais berods turgus ten buna, tik pasiklausit viesbuti kurioj vietoj mirksiukas.gif
O siaip kasdiena veikia Grand bazaras centre .
Jei ko is maisto noresit eikit i is M raides tox bus prekybos centras didelis pagrindinej gatvej , pamatysit.
a kadu jus varot ?
Vezkites dolerius , o ten issikeiskit i lyras , taip geriausiai apsimoka.
Atsakyti
QUOTE(Augustė @ 2007 04 19, 23:12)
O gal kas geru zodziu ir apie Beleka pasakys  g.gif , nes is to, kas jau rasyta, tai viena aisku, kad ten kaimas irnesakyk.gif . Na ka nors, gero please

mes pries pora metu buvome mazam mazam kaimelyje Beldibyje (jei neklistu, belekas arciau kemero).
mums labai patiko, nes norejome daugiau poilsio, maziau miesto surmulio. pora vakaru perejus garvelemis, prekybininkai jau pazinodavo, naglai nebesiulydavo prekiu, o i gala keliones kviesdavo apsipirkti su nuolaidom:)
buvom isinuomave motoroleri ir nuvaziave iki miesto centro ir mums to uzteko, aplinka normali, gal net daugiau zalumos, nei paciame mieste.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle50: 20 balandžio 2007 - 11:37
Pijuska, rodos buvai Botanike ax.gif

Kaip ten su tais restoranais g.gif Reik iš anksto užsisakyti g.gif Ar yra kažkoks limitas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2007 04 19, 16:43)
Aciu. Batelius tikrai buciau pamirsusi pasiimti  g.gif

Jei vienai dienai vaziuosit i Pamukale (o vienos dienos mums pvz pilnai uzteko), tai bateliu tikrai neprireiks biggrin.gif Siaip batuku man niekur neprireike - uzteko patogiu sliopkiu mirksiukas.gif
Atsakyti