O man tai labai keista, kodel niekas nevaziuoja i mano isrinkta viesbuti 4**** Club green Nature, Marmaryje ? Jis tai gerai atrodo ir aprasymas geras, pradejau pergyventi, kad nusivilsiu O jau kelione taip arti birzelio 7 d.
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 04 16, 21:48)
O man tai labai keista, kodel niekas nevaziuoja i mano isrinkta viesbuti 4**** Club green Nature, Marmaryje ? Jis tai gerai atrodo ir aprasymas geras, pradejau pergyventi, kad nusivilsiu O jau kelione taip arti birzelio 7 d.
Nu nu .. Atkisau del Taves:)
Club Green Nature 4* - toliau nuo miesto ir paplūdimio labai tvarkingas viešbutis. Garsėja puikiu maitinimu ir draugišku personalu. Puikiai tinka šeimoms su vaikais, yra vandens nusileidimo kalneliai, daug pramogų. Erdvūs kambariai.
Pačiame Marmaryje visi viešbučiai pasižymi tuo, kad neturi didelių teritorijų, išsidėstę vienas šalia kito ir gan judriose vietose. Norintys ramesnio poilsio turėtų rinktis Ičmelero miestelį, kuris yra įsikūręs šalia Marmario (apie 7 km) čia nėra triukšmingų naktinių klubų. Tačiau čia gausu jaukių kavinukių, restoranėlių. Iš Ičmelero į Marmarį galima patekti laivelių, taksi ar autobusiukų (dolmušų) pagalba.
QUOTE(Augustė @ 2007 04 15, 00:04)
Su kokiom cia dabar nemokamas ?
Aš turiu HB kreditkę , tai va man ir šeimos nariams draudimas nemokamas.
QUOTE(julys @ 2007 04 15, 09:52)
Kas buvote Turkijoje birzelio men? Mes vaziuosime birzelio 17d, tad visi gasdina, kad bus nerealus karsciai Siluma kaulu nelauzo, nu bet jeigu perdaug, tai Ir dar- kokie komentarai apie SIMENA SUN CLUB, (Kemeras) ?Rusu puslapiuose atsiliepimai gan riboti, yahoo taip pat tik du atsiliepima. Nejaugi niekas ten nevaziuoja?
oi birželį dar juokas , palyginus su liepa ir rugpjūčiu ( pastarasis karščiausias ).
QUOTE(DaliaG @ 2007 04 15, 11:05)
O kiek ten km iki Ičmelero? Ir kaip važiuodavot, su mikriukais ? Sakė ten mikriukai ima visko po 1 - 1 lyrą, dolerį arba eurą, ar tikrai? Nes tada kaip ir lyrų apsimoka vežtis irgi
aš visada vežuosi dolerius ir ten išsikeičiu į lyras , taip geriausia
Iki Ičmelero apie 5 kilai , patogiausiai dolmušu , arba vardan romantikos galima ir laiveliu prasiplaukt.
+2007 04 15, 13:22-->
QUOTE(As @ 2007 04 15, 13:22)
Mes turbūt irgi skrisime 06-17, na, tikiuosi, kad neiškepsim . Man susidarė įspūdis čia paskaičius, kad liepą ir rugpjūtį karščiau .
tai jau taip
Papildyta:
QUOTE(Vėduoklė @ 2007 04 15, 18:00)
Pernai mes skridom liepos 18d.tai islipus is lektuvo atrode,kad tokio karscio zmogui iskest neimanoma,bet pasirode,kad kazkaip pripranti.Labai gaivina maudynes baseine,juroje.Nemegstantiems vandens,bus labai sunku.Renkatis viesbuti reikia atkreipt demesi, ar maitinimo vieta ne lauke,nes patikekit,ziauru,kai prakaitas varva i lekste.Keista,bet ir velai vakare,nusileidus saulei,karsta.Turkija, vasara tiems,kam siluma kaulu nelauzo.
nu žinai aš ryte atsikėlus , tikrai nenorėčiau lįst į uždarą valgyklą , tik lauke kavytę gert smagu. Va pietus jau kitas reikalas , o vakarienė vėlgi tik lauke Taigi geriausia kai viešbutyje yra ir tas ir tas.
O prie karčio labai greit įprantama , tik va dienos metu reiktų poguliuko per patį piką , o šiaip visai normaliai pernešamas.
QUOTE(Agotukas. @ 2007 04 15, 19:43)
Tik skaityk atsargiai Mes apie savo viešbutį irgi visokio briedo prisiskaitėm, o iš tikrųjų... Pvz. kad turkės sulaukia, kol saulė nusileis, ir su visais savo drabužiais į baseinus tada lipa. Ir atseit nesiprausę, visą dieną į savo čadras susisukę saulėj sėdėję, kad ajajai kaip baisu, į baseiną šlykštu vėliau lipt... Tuo tarpu per 9 dienas nemačiau nė vienos su čadra Ir daugiau ten perliukų buvo. Supratau, kad rusai labai išlepę poilsiautojai. Net menkus nemalonumus moka paverst tragedija su baisiu klyksmu - MES SUMOKĖJOM!!!
nu čia tai geras nu niekad tokio bajerio nemačiau čia nebent iš kokio kaimuko atvažiavę. kiek teko su turkų šeimom kartu atostogaut , tai niekuom tikrai nesiskiria nuo europiečių.
QUOTE(Azazella @ 2007 04 16, 08:57)
Tai va, del to ir as klausiau forumieciu atsiliepimu apie viesbuti i kuri zadu birzelio men. vaziuoti, nes rusu atsiliepimai tokie skirtingi, sunku man suprasti, kodel vieni raso, kad viskas super, o kiti- kad visiskas slamstas.
Todel karto dar savo klausima:
Gal turite atsiliepimu apie HOLIDAY PARK RESORT Alanijoje?
Todel karto dar savo klausima:
Gal turite atsiliepimu apie HOLIDAY PARK RESORT Alanijoje?
o čia kartais ne keli kilai iki Alanijos ???
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 04 16, 09:17)
Bral, del to karscio, tai mane labai susimastyti privertet... isskrendam 08.04 Bijau, kad nebutu taip, kad po ekskursijas zliauziot nuo karscio ir nepajegt galiu, kad tik vandeny galesiu but gyva...
nu rugpjūtį biški bus kuku....priprasit
QUOTE(egle50 @ 2007 04 16, 09:48)
sveikutes
as vis skaiciuoju, skaiciuoju dieneles, likusias iki keliones 05-18 KEMER RESORT
norejau paklausti, gal kas nors Turkijoj pynetes kasytes? cia man toks durnystes priepuolis uzejo, galvoju, gal reikes pabandyti
as vis skaiciuoju, skaiciuoju dieneles, likusias iki keliones 05-18 KEMER RESORT
norejau paklausti, gal kas nors Turkijoj pynetes kasytes? cia man toks durnystes priepuolis uzejo, galvoju, gal reikes pabandyti
oi tai kaiminystėj gyvensim , mes Maxim Resort Hotel , bet skrendam 15 d.
Labai norėčiau sulaukti komentarų apie VALERI BEACH HOTEL Kemere
Gal kas ten pabuvojote, ar verta
(sorry jei kartojuosi, kažkaip per paiešką aš nieko neradau )
as nesuprantu ko del tu viesbuciu taip triedziat...
ir dar kam tuos vaikus iki 5m y tas keliones tempti, nejau neturit kam palikt. Na jie neatsimins, kad buvo kazkur ir + vargas, praita syki nuo antalijos airuosto iki kemero kol davaziavo autobusas mergaite gal kokia 3-4m visa kelia arba veme arba verke
paskui skrendant lektuvu vel cirku buvo su vaikais..
aisku abiem atvejais manes tai tiesiogiai nepaliete, nes sedejau toleliau, bet visteik persasi mintis ar verta mazus vaikus tempti y keliones
ar neverta palikt mamai ar uosvenei kol savaitei isvykstat ka?
ir dar kam tuos vaikus iki 5m y tas keliones tempti, nejau neturit kam palikt. Na jie neatsimins, kad buvo kazkur ir + vargas, praita syki nuo antalijos airuosto iki kemero kol davaziavo autobusas mergaite gal kokia 3-4m visa kelia arba veme arba verke
aisku abiem atvejais manes tai tiesiogiai nepaliete, nes sedejau toleliau, bet visteik persasi mintis ar verta mazus vaikus tempti y keliones
QUOTE(123s @ 2007 04 17, 00:16)
O jeigu is tikruju nera kam palikt? . Mes irgi pernai su vaikais isvykom tik todel.
Aisku, su mazais vaikais gali atsitikt begale neprognozuojamu dalyku (t.y. ju elgesys kelionej neprognozuojamas ), ir pernai i mus su tokia uzuojauta ziurejo bendrakeleiviai vaziuojant i ir grizinejant is Egipto, tik ne del to, kad vaikai kele kazkokiu rupesciu, bet apskritai daugeliui buvo nesuprantama, kaip mes PAILSESIM tempdamiesi kartu 1 m. ir 4 m. vaikus , taciau griztant atgal as jau galejau musu besigailintiesiems pasakyti, kad pailsejom PUIKIAI , buvo gera ir mums, ir vaikams, ir simet i kelione juos imam, o nerimo dabar jau maziau . Zinoma, i pazintine kelione su mazais vaikais neiseitu, ir simet matyt teks aukoti dali ekskursiju (pvz. kapadokija ), taciau i poilsines, kaip turinti keliavimo su vaikais "staza" - noreciau tik padrasinti abejojancius - neatimkit is vaiku dziaugsmo pasilepinti geru oru, pasipliuskenti vandeny, galu gale pabendrauti su atsipalaidavusiais tevais
QUOTE(123s @ 2007 04 16, 23:16)
O tai ką, vaikas ne šeimos narys, jo niekur vežtis nereikia, uždaryt namuose. Kodėl jis turėtų būti kitoks ir pasilikti namuose. Taigi vaikams ten rojus.
Papildyta:
[quote=Super---tetis,2007 04 17, 09:08]
Atsiliepimai tikrai neblogi Tik noretusi daugiau informacijos kaip, ką, kur ? iš žmonių ten jau buvusiu
Papildyta:
QUOTE(Super---tetis @ 2007 04 17, 09:08)
Atsiliepimai tikrai neblogi Tik noretusi daugiau informacijos kaip, ką, kur ? iš žmonių ten jau buvusiu
O kaina 8 d. 7 n. tikrai super 2+1 - su oro uosto mokesčiais tik 4200 (SU NUOLAIDOM)
5660 Lt - 30 proc. nuolaida pirkimui (dabar liko 25 proc), - 3 proc. pastov. kl., - 3 proc. tur firma (reikalaukit ) = 3622 Lt + 165+165+165 (oro uosto mok.) = 4117 + 60 Lt. draudimai = 4177 Lt. Žinoma liepos kaina perkant dabar butu - 7180 - 31 proc. = 4954 +165+165+165 (oro) = 5450! Irgi visai neblogai!
Ten vaikams iki 12 metu l. gera kaina, jeigu vaikas mažas (iki 7 m.) - tada gaunasis brangu. O taip - Tezturas, viešbutis ir tur firma kartu - vasario mėn. įsigytai kelionei padarė 36 proc. nuolaidą!
O kaina 8 d. 7 n. tikrai super 2+1 - su oro uosto mokesčiais tik 4200 (SU NUOLAIDOM)
5660 Lt - 30 proc. nuolaida pirkimui (dabar liko 25 proc), - 3 proc. pastov. kl., - 3 proc. tur firma (reikalaukit ) = 3622 Lt + 165+165+165 (oro uosto mok.) = 4117 + 60 Lt. draudimai = 4177 Lt. Žinoma liepos kaina perkant dabar butu - 7180 - 31 proc. = 4954 +165+165+165 (oro) = 5450! Irgi visai neblogai!
Ten vaikams iki 12 metu l. gera kaina, jeigu vaikas mažas (iki 7 m.) - tada gaunasis brangu. O taip - Tezturas, viešbutis ir tur firma kartu - vasario mėn. įsigytai kelionei padarė 36 proc. nuolaidą!
Tai kad nelabai žinau apie ką konkrečiau suteikti info. Viešbutis geras, nors daug kas sako, kad reikėtų paremontuoti kambarius, bet tai kiek laiko tame kambaryje praleidi. Tačiau l.didelis ir žalias sodas, keli vandens baseiniukai, vandens kalneliai, jūra šalia, maistas nerealus. Vakarieniauti siulau eiti i Ala karte restoranus. Skaniausias maistas - turkų. Pirštelius apsilaižysit. Tik į juos reikia iš anksto užsisakyti (iš ryto). Yra vaikams atrakcionų parkas (karuselės, autodromas, traukinukas, ...). Visus vakarus praleisdavom ten. Jeigu būtų kokių konkretesnių klausimų, visada prašom.
QUOTE(barskuolyte @ 2007 04 16, 23:09)
Labai norėčiau sulaukti komentarų apie VALERI BEACH HOTEL Kemere
Mes irgi išrinkom šį viešbutį, skrendam gegužės 10 d. Mūsų agentė jį labai rekomendavo. Sakė, kiek klientų važiavo, visi liko patenkinti .
Privalumai: centre, ant jūros kranto, gultai, skiečiai paplūdimyje nemokami, gera turkiška pirtis. Apie šį viešbutį buvo rašoma anksčiau (deja sunku dabar surasti). Blogų atsiliepimų kažkaip nepasitaikė. Rašė, kad tvarkingas, jaukus. Žodžiu nenusivilė
užduosiu kvailą klausimą... ar reikia vežtis rankšluosčius???
o gal yra tokių daiktų, kurių nereikia su savimi imti, nes jie yra viešbučiuose... apie kuriuos nepagalvojam...
o gal yra tokių daiktų, kurių nereikia su savimi imti, nes jie yra viešbučiuose... apie kuriuos nepagalvojam...
O tai ką, vaikas ne šeimos narys, jo niekur vežtis nereikia, uždaryt namuose. Kodėl jis turėtų būti kitoks ir pasilikti namuose. Taigi vaikams ten rojus.
zinoma zinoma as savanaudis kiaule ir nieko nesuprantu apie vaikus..
O kam vaikas vaikas turi kentet 3/4 keliones laiko del mazohistu teveliu.
nu gerai jei nuskridus ten per pusvalanduka nuvaziuoji iki vietos ir buni visa ta laika viesbuti ar prie juros, na bet teveliai sugalvoja vaziuot i 1 dienos ekskursija tarkim Mira Kekova
na ir tada mazdaug toks scenarjus (ziurint i vaika 2-4m amziaus)
vaziuoja autobusu snuduriuoja ziuri pro langa, klausineja dar lyg kazkas ydomu..
paskui palukia lavuku vis dar kazkas idomu..
toliau jau islipa is laivuko pavarges pradeda niurzgeti..
vaziuoja autobusu niurzga.. (cia kaip min)
visi eina i ekskursija.. vaikas pavarges niurzga.. (ar toliau testi ar jau isivaizduojat? )
zinoma zinoma as savanaudis kiaule ir nieko nesuprantu apie vaikus..
O kam vaikas vaikas turi kentet 3/4 keliones laiko del mazohistu teveliu.
nu gerai jei nuskridus ten per pusvalanduka nuvaziuoji iki vietos ir buni visa ta laika viesbuti ar prie juros, na bet teveliai sugalvoja vaziuot i 1 dienos ekskursija tarkim Mira Kekova
na ir tada mazdaug toks scenarjus (ziurint i vaika 2-4m amziaus)
vaziuoja autobusu snuduriuoja ziuri pro langa, klausineja dar lyg kazkas ydomu..
paskui palukia lavuku vis dar kazkas idomu..
toliau jau islipa is laivuko pavarges pradeda niurzgeti..
vaziuoja autobusu niurzga.. (cia kaip min)
visi eina i ekskursija.. vaikas pavarges niurzga.. (ar toliau testi ar jau isivaizduojat? )
QUOTE(Laki @ 2007 04 17, 09:31)
Mes irgi išrinkom šį viešbutį, skrendam gegužės 10 d. Mūsų agentė jį labai rekomendavo. Sakė, kiek klientų važiavo, visi liko patenkinti .
Privalumai: centre, ant jūros kranto, gultai, skiečiai paplūdimyje nemokami, gera turkiška pirtis. Apie šį viešbutį buvo rašoma anksčiau (deja sunku dabar surasti). Blogų atsiliepimų kažkaip nepasitaikė. Rašė, kad tvarkingas, jaukus. Žodžiu nenusivilė
mus irgi paviliojo miesto centras ir jūros krantas
lauksim atsiliepimų
supertėti, gal aš kažką praleidau, kaip supratau Teztour daro nuolaidas 25 proc
Kas dėl vaikų, aš tai "paminklus statyčiau" kas su vaikais keliauja Kiekvienas elgiasi taip, kaip jam geriausia , aš su savo mažiuke 1.8 mėn. tai tik nuvargčiau, apie poilsį reiktų pamiršt Bet va iki metukų galėjau ją vežtis nors į pasaulio kraštą
Nukreipkit, jei kažkur kitur yra diskusija apie tai, bet rūpi sužinot į kurį kurortą geriau keliauti su 4 mėn. vaiku? Norim poilsinės, gyvenimas suksis apie viešbutį, pliažą ir kavines