Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai, pramogos

QUOTE(jeteiko @ 2007 04 13, 20:00)
o klausyk,kaip ten del to draudimo vaziuojant ar privaloma daryti ji?mums kazkaip nieks nieko nepaaiskino,kazkaip irgi itartinai g.gif 

Rekomenduojamas medicinos islaidu draudimas, jis neprivalomas, bet jei susirgsi ar dar kas - padengs islaidas. Siaip su kai kurioms Visa kortelemis jis nemokamas
Atsakyti
O ar kas nors pacia kelione esat draude?
Tuo atveju, sakysim, jei koja susilauzet ir negalit vaziuoti ir panasiai?
Atsakyti
Paskaičiusi čia supratau, kad ekskursijas geriau pirkt iš vietinių, nei iš lietuviškų agentų, bet kur tų vietinių agentų reiks ieškot g.gif Jei turgus tam miestely tik kartą per savaitę, reiks patiem iki Alanijos važiuot ir ten ieškotis g.gif
[/quote]
cia gali pasiziureti apie alanija,
http://countries.tur...aniya-sight.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jeteiko: 13 balandžio 2007 - 19:31
QUOTE(Azazella @ 2007 04 13, 19:31)
O ar kas nors pacia kelione esat draude?
Tuo atveju, sakysim, jei koja susilauzet ir negalit vaziuoti ir panasiai?

Tas draudimas tau isigalios nuo tos dienos kada tu isvyksi i uzsieni, ir jei koja, ar dar ka nors susilauzysi (apsinuodysi, susirgsi ir t.t.) keliones metu, tau kompensuos draudimas visas medicinines islaidas. Draustis verta mirksiukas.gif
Papildyta:
Ar Marmario papludimys akmenuotas ar ne? g.gif ,, ar verta ieskoti nusipirkti gumines slepetes pritaikytos vaikscioti po akmenuota vandens juros dugna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaipėdiete: 13 balandžio 2007 - 20:53
Tai kas buvo GOLD SAFRANE? Ar vyksta ten pramogos kokios? Ka radau jau perskaiciau, bet nieko apie viesbuti neaprasyta.
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2007 04 13, 21:12)
Tai kas buvo GOLD SAFRANE? Ar vyksta ten pramogos kokios? Ka radau jau perskaiciau, bet nieko apie viesbuti neaprasyta.

Sveika,
buvau uzpraeita vasara. Kiekviena vakara buna kazkoks sou,dazniausia paciu animatoriu,iki kokiu 10 val.ir viskas, nebent vaziuoti i alanija. Man nepatiko tai,kad labai maza teritorija, aplinkui kitu viesbuciu sienos. Mano akimis ziurint tai viesbutis tarp 3 ir 4 zvaigzdziu smile.gif
Atsakyti
Kas buvote Turkijoje birzelio men? Mes vaziuosime birzelio 17d, tad visi gasdina, kad bus nerealus karsciai doh.gif Siluma kaulu nelauzo, nu bet jeigu perdaug, tai g.gif Ir dar- kokie komentarai apie SIMENA SUN CLUB, (Kemeras) ?Rusu puslapiuose atsiliepimai gan riboti, yahoo taip pat tik du atsiliepima. Nejaugi niekas ten nevaziuoja?
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2007 04 14, 18:45)

dugnas gerai akmenuotas, mes važynėdavom iš Marmario į Ičmelero pliažą , va ten daug fainiau  vacation4.gif

O kiek ten km iki Ičmelero? Ir kaip važiuodavot, su mikriukais ax.gif? Sakė ten mikriukai ima visko po 1 - 1 lyrą, dolerį arba eurą, ar tikrai? Nes tada kaip ir lyrų apsimoka vežtis irgi g.gif
Papildyta:
QUOTE(julys @ 2007 04 15, 09:52)
Kas  buvote Turkijoje birzelio men? Mes vaziuosime  birzelio 17d, tad visi gasdina, kad bus nerealus karsciai doh.gif  Siluma kaulu nelauzo, nu bet jeigu perdaug, tai  g.gif  Ir dar- kokie komentarai apie SIMENA SUN CLUB, (Kemeras) ?Rusu puslapiuose atsiliepimai gan riboti, yahoo taip pat tik du atsiliepima. Nejaugi niekas ten nevaziuoja?

Mes tai važiuosime birželio 24 dieną, draugai buvo prieš metus birželio vidury, tai nenumirė biggrin.gif Sakė dar labai padoriai karšta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jeteiko @ 2007 04 13, 20:29)
cia gali pasiziureti apie alanija,
http://countries.tur...aniya-sight.htm

Pažiūrėjau, niu nooorisi viską apžiūrėti, dar prisiklausiau apie Kapadokiją, irgi baisiai noriu, bet vyras kažkaip nelabai - sako, per toli, kol nuvažiuosim pirmyn atgal, pavargsim bla bla bla...
O dar iš vyro išgirdau super dalyką blink.gif kai pasakiau, kad reiks pirtį ir masažą išbandyt (o aš šiaip pirčių nemėgstu ir jokiam masaže gyvenime nesu buvus), tai sakė niekaip neleis, kad mane kažkoks turkas čiupinėtų blink.gif

Draudimą tai mes sveikatos tą nusipirkom, nors ir nesiūlė, patys susigriebėm mirksiukas.gif

O jūs planuojat pasyviai ilsėtis ar ir pakeliaut?
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2007 04 15, 11:52)
Pažiūrėjau, niu nooorisi viską apžiūrėti, dar prisiklausiau apie Kapadokiją, irgi baisiai noriu, bet vyras kažkaip nelabai - sako, per toli, kol nuvažiuosim pirmyn atgal, pavargsim bla bla bla...
O dar iš vyro išgirdau super dalyką  blink.gif kai pasakiau, kad reiks pirtį ir masažą išbandyt (o aš šiaip pirčių nemėgstu ir jokiam masaže gyvenime nesu buvus), tai sakė niekaip neleis, kad mane kažkoks turkas čiupinėtų  blink.gif

Draudimą tai mes sveikatos tą nusipirkom, nors ir nesiūlė, patys susigriebėm  mirksiukas.gif

O jūs planuojat pasyviai ilsėtis ar ir pakeliaut?

Su pirtim ir man taip pat buvo smile.gif ;vyras nebuvo suzavetas kad kazkoks turkas masaza darys,( be to koks ten masazas biggrin.gif ,biski pamaigo ir viskas)bet as ji prisnekinau kad kartu eitume,taigi viskas buvo kaip ir gerai,bet po visko vyras man pasake,kad daugiau niekad nevesciau jo i tokias proceduras(jam baisiausia pasirode,kad ir jam vyras masaza dare lotuliukas.gif )
Atsakyti
Prasom pomidorais labai nesimetyti, bet gal kam teko atostogauti PEGASOS viesbutyje Kemere? Ankstesnese temose atsiliepimu neradau....
Atsakyti
Pernai mes skridom liepos 18d.tai islipus is lektuvo atrode,kad tokio karscio zmogui iskest neimanoma,bet pasirode,kad kazkaip pripranti.Labai gaivina maudynes baseine,juroje.Nemegstantiems vandens,bus labai sunku.Renkatis viesbuti reikia atkreipt demesi, ar maitinimo vieta ne lauke,nes patikekit,ziauru,kai prakaitas varva i lekste.Keista,bet ir velai vakare,nusileidus saulei,karsta.Turkija, vasara tiems,kam siluma kaulu nelauzo.
Atsakyti