Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai, pramogos

QUOTE(Arita @ 2007 04 12, 15:41)
Na, tai kas Tezture aprašyta apie Yildiz viešbutį, mums tikrai tinka... Super kažko mes ir nenorime... Todėl ir ieškojome 3 žv. viešbučio... O paveikslėliuose tai gan normaliai viskas atrodo... Tik kaip jis gali būti "nušiūręs", jei neseniai darytas remontas 2004 m.? blink.gif

Apie Kaliptus irgi taip pat parašyta. Nors kai lankiausi 2005 metais, t.y. metai po tariamo remonto, tai pirmas dalykas, kuris krito į akis buvo tas, kad viešbučiui verkiant reikia remonto. Pirmą dieną net burbuliavau, bet vakare, įkalus turkiško alučio, jau kiti reikalai rūpėjo irnesakyk.gif O kai ryte radau išdžiūvusius vonioje ant muilinės padžiautus triūsikus (viešbutis buvo be balkonų), tai visai nebeturėjau niek prieš tą viešbutį hihihi.gif
Atsakyti
hihihi.gif hihihi.gif as kaip tikra moteriskaite finansiniais klausimais domiuosi ...
1. jei nuo LT korteles noresiu nusiimti ne lyromis, ar taip imanoma ir ar nebutu tai problema ? nes dali imsim grynais ir pasiimsim korte bet saskaitoje LT ...

2. mano vyras kaip uzsispyres vyras doh.gif ... grieztai pasake kad nesiteplios jokiais kremais nuo saules, sake galesi pati o manes neliesk lotuliukas.gif ... patvirtinkit mano zodzius, kad jis is karto nusvils ir kad ten ne tokia saule kaip pas mus geguzes men. doh.gif

3. vaikstau i soliariuma stabiliai , neesu baltaode tokia - su kokiu faktorium krema pasiimti ax.gif ?

Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2007 04 12, 21:04)
hihihi.gif  hihihi.gif as kaip tikra moteriskaite finansiniais klausimais domiuosi ...
1. jei nuo LT korteles noresiu nusiimti ne lyromis, ar taip imanoma ir ar nebutu tai problema ? nes dali imsim grynais ir pasiimsim korte bet saskaitoje LT ...

2. mano vyras kaip uzsispyres vyras  doh.gif  ... grieztai pasake kad nesiteplios jokiais kremais nuo saules, sake galesi pati o manes neliesk  lotuliukas.gif  ... patvirtinkit mano zodzius, kad jis is karto nusvils ir kad ten ne tokia saule kaip pas mus geguzes men.  doh.gif

3. vaikstau i soliariuma stabiliai , neesu baltaode tokia - su kokiu faktorium krema pasiimti  ax.gif ?

1. Kad man atrodo, jog ten tik liromis isduoda bankomatas pinigus. Kaip ir Lietuvoje tik litais.
2. Jei jis nevaiksto i soliariuma ir yra baltaodis - amen jam doh.gif As ir su 25 apsauginiu taip nusvilau, jog gydytoja mane, kad be antibiotiku nebeapsieisiu, nusvilimas buvo daugiau nei nesveikas
3. Mano pazistama buvo idegusi dar lietuvoje, tai tepliojosi su 15 ar 20 apsauginiu ir nieko jai nebuvo
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 04 12, 23:21)
3. Mano pazistama buvo idegusi dar lietuvoje, tai tepliojosi su 15 ar 20 apsauginiu ir nieko jai nebuvo

O tai cia toks pavojus nusvilti ir geguzes pradzioj? g.gif
As kazkaip galvojau, kad ten tuo metu bus panasus oras kaip pas mus liepa, tai kaip ir nieko baisaus, nors esam baltaodziu seimynele, isskyrus mazaja ( mastau.gif ), galvojau issiversim su 20-tu, o vyresniajai tik del visa ko paimsiu stipresnio
Atsakyti
Tai ką, niekas su manim balandžio 22 nevažiuoja sezono atidaryt? unsure.gif
Bbbaisu...
Prisiskaičiau vakar atsiliepimų apie viešbutį - vieni alpsta, kaip patiko, kiti keikiasi kaip nesveiki doh.gif Kur aš važiuoju?
O dar orus pažiūrėjau - vakar Alanijoj lijo, buvo +14 thumbup.gif Mjoooo, bet kitą savaitę žada jau saulutę ir +25, gal į varveklį nesušalsiu unsure.gif
Klausykit, kur Vilniuj gaut tokius fainučius batukus - tipo kaip šlepetės, bet užsegamus - paskaičiau, kad ten aštrūs akmenys dugne...
Atsakyti
QUOTE(Ryza_Lape @ 2007 04 13, 09:22)
Nebus ten tokiu karsciu baisiu, kad reiktu kremu. Mano vyras baltaodis, bet pernai spalio pradzioj neprireike jam jokiu kremu. Net negalvojam imti smile.gif

Negali drasiai teigti kad karščių nebus, ir aš buvau pernai spalio pradžioje-vežiausi atrodo 25 ir 15 kremukus. Visas dienas tepiausi stipriausi, ir ką - prieš paskutinę dieną išplaukėme su jachta galvoju - baisiai čia daikto, reikia stipriau priešpaskutinę dieną įdegti ir įsitepiau 15 kremu. Nudegiau nerealiai-visą nakti tepiau raminantį kremą su Pantenoliu nuo nudegimu. Tai va doh.gif
Atsakyti
Dar noriu paklausti kokiu budu galima is viesbucio iki Alanijos nusigauti? Kokie nors mikriukai gal yra? Mes gyvensim 30 km nuo Alanijos.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2007 04 13, 10:07)
Dar noriu paklausti kokiu budu galima is viesbucio iki Alanijos nusigauti? Kokie nors mikriukai gal yra? Mes gyvensim 30 km nuo Alanijos.

Važinės autobusiukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano kolege buvo Ananas, tai jai patiko cool.gif
Atsakyti
Na pasikartosiu dar kartą, bet gal esat kuri nors ką nors girdėjus apie Ic Hotel Santai?
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 04 13, 14:27)
Na pasikartosiu dar kartą, bet gal esat kuri nors ką nors girdėjus apie Ic Hotel Santai?

http://www.tophotels.../hotel/al11269/
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2007 04 13, 10:56)
O! Fun, ne aš viena šalsiu  lotuliukas.gif
O kur važiuoji? Gal kur netoli būsim?  g.gif Aš tai Konakli kaime 12 km nuo Alanijos kažkokiam paslaptingam (nes neradau čia apie jį atsiliepimų) MAHBERI BEACH viešbutuky

Deja, ne. IC Green Palace, kazkur apie 20 km nuo Antalijos
Atsakyti