Gal kas buvote Alanijoje GOLD SAFRAN 4* viesbutyje? Jei buvot, papsakokit ar vyksta kokios pramogos, kokias ekskursijas verta rinktis? Mes i ji vaziuojam rugpjucio pabaigoje. Anksciau gyvenom Kemere, tai Pamukalej buvom, raftinge, turkiskoj nakty, plaukem su jachta. Kaip galvojat kokia valiuta siemet i Turkija veztis? Uzpernai vezemes dolerius, tai neapsirikom. Kazin kaip dabar, gal jau turkai nebelygina vienodai euro ir dolerio?
apie GOLD SAFRAN tikrai nemazai atsiliepimu praeitose temose,paieskok
QUOTE(Kosta @ 2007 04 02, 16:05)
Mes į Kemerą ruošiamės gegužės 1 d. pasirinkome Yildiz viešbutį. Nes mums tiko tas variantas, kad viskas įskaičiuota... Gal kas buvote šiame viešbutyje?
QUOTE(Arita @ 2007 04 11, 13:42)
Mes į Kemerą ruošiamės gegužės 1 d. pasirinkome Yildiz viešbutį. Nes mums tiko tas variantas, kad viskas įskaičiuota... Gal kas buvote šiame viešbutyje?
Buvo pernai mano pažįstama agentė per inforturą. Grįžo pakraupusi Sakė, griūva tas viešbutukas, pūva, tęžta
sveikos,
siandien uz labai nebloga kaina nusipirkau kelione i holiday garden. Aviaturas dave kruva nauju lektuvu reisu ir labai neblogus pasiulymus kasdien ismeta.
Kas ka zinot apie holiday garden,tiksliau buvote ir galite suteikti naudingos informacijos? Aciu
siandien uz labai nebloga kaina nusipirkau kelione i holiday garden. Aviaturas dave kruva nauju lektuvu reisu ir labai neblogus pasiulymus kasdien ismeta.
Kas ka zinot apie holiday garden,tiksliau buvote ir galite suteikti naudingos informacijos? Aciu
QUOTE(saulyte525 @ 2007 04 07, 19:38)
gal kas nors buvot "Majesty Mirage Park Resort" prie Kemero Goiniuke?
Labukas !
Nebuvom, bet su vyru jau nusipirkom kelione rugpjucio gale i si viesbuti. Kiek girdejau is agento, viesbuciu turistai patenkinti, be to, turetu pagereti kokybe ir sumazeti rusu, nes pries metus ji perpirko "Majesty" tinklas. Mums patiko, kad daug ivairiu ir aktyviu pramogu. Aisku, kaina jo nemaza, bet is TezTour gavom 18 proc. nuolaida. Galejo buti pora procentu didesne, bet pavelavom uzsakyti, o ir pats viesbutis kazkaip netaiko didesnes nuolaidos
Jei busi pirma - butinai pasidalink ispudziais
Holiday Park Resort ***** Alanija.
Gal kas buvote siame viebutyje ir galite pakomentuoti?
Gal kas buvote siame viebutyje ir galite pakomentuoti?
[Mes į Kemerą ruošiamės gegužės 1 d. pasirinkome Yildiz viešbutį. Nes mums tiko tas variantas, kad viskas įskaičiuota... Gal kas buvote šiame viešbutyje?]
Šis viešbutis kapitaliai suremontuotas 2004 metais. Šeimininkas jaunas, malonus vyras, labai nuoširdūs darbuotojai (laisvai kalba anglų, vokiečių ir rusų kalbomis). Viešbutis yra miesto centre, iki jūros 5 min. ėjimo. Yra du baseinai, nes šeimininkas šalia turi kitą viešbutį Kemerhan. Maistas pagal žvaigždutes, bet aš manau, kad būtina paragauti ir tikro turkiško maisto miesto užeigėlėse.
Šis viešbutis kapitaliai suremontuotas 2004 metais. Šeimininkas jaunas, malonus vyras, labai nuoširdūs darbuotojai (laisvai kalba anglų, vokiečių ir rusų kalbomis). Viešbutis yra miesto centre, iki jūros 5 min. ėjimo. Yra du baseinai, nes šeimininkas šalia turi kitą viešbutį Kemerhan. Maistas pagal žvaigždutes, bet aš manau, kad būtina paragauti ir tikro turkiško maisto miesto užeigėlėse.
Mes vat netikėtai su vyru skrendam balandžio 20 į Alaniją... MAHBERI BEACH viešbutis - gal kas buvo? Gal kas ten tuo pat metu skrenda?
Ruošėmės į Egiptą, jau aš viską suplanavau, į kokias ekskursijas važiuosiu, tas anas, bet vis tik galiausiai ėmėm ir į Turkiją nusprendėm, nes į Egiptą super gero pasiūlymo nesulaukėm
Nė karto Turkijoj nesam buvę, va turėsiu ką namie skaityt - visas SM temas apie Turkiją
Ruošėmės į Egiptą, jau aš viską suplanavau, į kokias ekskursijas važiuosiu, tas anas, bet vis tik galiausiai ėmėm ir į Turkiją nusprendėm, nes į Egiptą super gero pasiūlymo nesulaukėm
Nė karto Turkijoj nesam buvę, va turėsiu ką namie skaityt - visas SM temas apie Turkiją
QUOTE(Arita @ 2007 04 12, 13:29)
Dėkuj, Nakota, truputį nuraminai mane... O jau galvojau, kad į nugriuvusį viešbutį nuvažiuosiu...
Tik va niekaip nesuprantu, kodėl taip nuomonės skiriasi apie viešbučius?
Tik va niekaip nesuprantu, kodėl taip nuomonės skiriasi apie viešbučius?
O tu nesistebėk, žmonės, pabuvoję tame pačiame 5* viešbutyje gali visisškai skirtingas nuomones išsakyti Čia viskas priklauso nuo, kaip aš sakau, išpindėjimo laipsnio
O mano pažįstama agentė taip blogai atsiliepė apie tą viešbutį dėl to, kad grįžo iš infoturo. jinai apžiūrėjo labai daug viešbučių tame regione, beveik visus tezturo siūlomus. Tad ir pateikė savo subjektyvią nuomonę. Bendrame kontekste, ko gero, jis jai atrodė prasčiausiai. Nors jei važiuoji aplankyti šalies, o ne tos šalies viešbučio, tad reikalavimai turi būti tik minimalųs - tualetas, dušas ir lova. O tai tikrai gausite, neteks ant kietų gultų gulėti ir lauko tualete reikalų atlikti
Papildyta:
QUOTE(Gyncė @ 2007 04 12, 14:39)
Na kaži iš mūsų forumiečių dar nieks nebuvo turkijoje šiais metais poilsinei kelionei(Smurka, tu kitoke keliautoja )? Būtu įdomu išgirst atsiliepimus.
Tai kad poilsinis sezonas dar neprasidėjo Išskyrus bauerininkus, niekas tikrai nebuvo. Tik jų elionė tai ne poilsinė, o atseit pažintinė
QUOTE(Arita @ 2007 04 12, 16:41)
Na, tai kas Tezture aprašyta apie Yildiz viešbutį, mums tikrai tinka... Super kažko mes ir nenorime... Todėl ir ieškojome 3 žv. viešbučio... O paveikslėliuose tai gan normaliai viskas atrodo... Tik kaip jis gali būti "nušiūręs", jei neseniai darytas remontas 2004 m.?
Rusai visai gerai apie ji atsiliepia, nepergyvenk
http://www.tophotels.../hotel/al13143/