Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai, pramogos

QUOTE(Viktorijavz @ 2007 04 03, 08:39)
O ekskursijos metu i Mira ir Kekova rimtai lankomas paskendes miestas? bigsmile.gif Taip idomiai ir paslaptingai skamba... ar cia tik skamba taip? Nes as tos ekskursijos jau vien del to vieno sakinio labai noriu....  blush2.gif

Po vandeniu yra tikimybe pamatyti "gabalus" paskendusio miesto smile.gif Siaip labai tokia maloni ekskursija, netgi kazkiek dubliuojasi su pasiplaukiojimu jachta - vaziuojama labai graziu keliu palei juros kranta, veliau plaukiama dengtu stogu laiveliu, galima ir pasimaudyti, daug graziu vaizdu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(PUka @ 2007 04 02, 13:13)
Mes geguzes men. vaziuojam i Valeri, o spalio men tai kaina jau skiriasi Valeri ir tu kitu, tai sprendimas buvo Dragos  smile.gif ... kada jus vaziuojat i Valeri?

Geguzes 13 d. i Valeri ruosiames (kad tik niekas nesutrukdytu isvaziuoti...) thumbup.gif
Gal draugausim? mirksiukas.gif
Atsakyti
Galima ten atsiskaitinėti kuo tik nori - doleriais, eurais ar lirom. Bet iš savo patirties sakau, kad geriausiai atsiskaityti ta valiuta, kuri yra toje šalyje. Juolab kad jei norėsit apsipirkti prekybos centruose, dolerius ar eurus paims, bet gąžą vis tiek lirom atiduos. Sualvalina savo naudai, be jokios abejonės biggrin.gif O jei sumanysite išnuomota mašina kur pasitrankyti, tai žinokit, kad toliau nuo kurortų galioja tik liros (nebent turguose kita valiuta galėsit atsiskaityt)
Atsakyti
Kam ten "Turkiz" reikejo? Buvau pries 4 metus (senokai) ir pacioje sezono pradzioje, tai viesbutis buvo beveik tuscias - tik kelios turku seimos, servisas puikus, maistas fantastiskas. I viesbucio kaina buvo iskaiciuotos kelios proceduros ju spa centre.
Atsakyti
mes praeita vasara buvom Kemere Seker Resort viesbuty, pats viesbutis labai patiko smile.gif , didele teritorija, maistas tikrai lb geras ir ivairus, bet kemeras tai ne,
uzpernai buvom Alanijoj, Viesbuty Deha, ten ir viesbutis lb patiko, ir pati Alanija, skendi gelese, spalvinga, grazu, jeigu dabar tektu vaziuoti ir reiktu rinktis ar i Kemera ar i Alanija, tai tik i Alanija.
Atsakyti
QUOTE(Linciaika @ 2007 04 03, 15:51)
O kokį viešbutį išsirinkot? Ir kokioj agentūroj pirkot?

dar 100 proc. nenusprendėm. nusiunčiau savo pliusų ir minusų lentelę į "Aš keliauju". Agentūros sąvininkė pažadėjo išrinkti patį geriausią iš mūsų išsirinktų 10 variantų.
Jei esi kaunietė pati geriausia agentūra "Aš keliauju". Nors ji yra ir Vilniuje. Ten dirbo mano draugė, tai nors šefe ir nebuvo patenkinta, tačiau dėl kliento sąvininkė padaro 150 proc. viską. Taip pat dar rekomendavo ir kita draugė. Ir galiu pasakyti, kad nenusivyliau. Kai nuėjome pirmą kartą, tai prabuvome 2 val. Viską paaiškino, parodė ir t.t.
Atsakyti
sveiki,keliauninkai:)
mes irgi ruosiames i turkija liepos pabaigoje. 2 kartus buvau Marmaryje, tai kazkaip nutariau paivairint aplinka, si kart bandom i Alanija, siaip girdejau atsiliepimu, kad Marmaryje fainiau, gal ir taip...nu bet atsibodo,reik naujoviu tongue.gif
tai va vaziuojam i viesbuti GOLD (ne GOLD SAFRAN 4u.gif ), 3 su puse zvaigzduciu, su viskas iskaiciuota mum gavosi 3400 lt dviem thumbup.gif siaip visi sako,kad gera kaina labai, atsizvelgiant i tai kad per pati sezona vaziuojam.va drauge vaziuoja geguze, tai uz ta pati mokejo gal 3100 lt. schmoll.gif na man padare apie 500 lt nuolaida, gal ir gerai...gal kas buvo tame viesbutyje, ar bent jau salia kur nors?nelabai radau apie ji atsilie[imu... unsure.gif
Atsakyti
o mes balandzio 22 d.skrendam i Antalija,Konaklio miesteli,gyvensim 4 * viesbutyje Rheme beach.gal kas jau ten buvo?noreciau isgirsti atsiliepimu ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kuri nors buvote ir galite pasidalinti įspūdžiais apie Grand Paradise 4* viešbutį 30 km nuo Alanijos? Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jeteiko @ 2007 04 05, 16:36)
o mes balandzio 22 d.skrendam i Antalija,Konaklio miesteli,gyvensim 4 * viesbutyje Rheme beach.gal kas jau ten buvo?noreciau isgirsti atsiliepimu ax.gif

Mes rudeni buvom Konakli,tik kitame viešbutyje.Nežinau,pats miestelis man nelabai schmoll.gif Kalnai toli,ir aplamai,kažkodel nepatiko schmoll.gif Praeitais metais buvom Kemere,Beldibio miestelyje.Ten taisuper.Kalnu papedeje ir viešbutis ir jura.Tiesa,Konaklije trečiadieniais turgus.Tik viena diena.Kadangi mes atvaževome antradieni,nuejom treč. į turgu,neskubejome nieko pirkt,nes nežinojom kainu,galvojam apsižiuresim,tada nusipirksim.O be reikalo.niekur pigiau taip ir neradom,o ir turgaus daugiau nebesulaukem doh.gif .Turguj moteriški ilgi chalatai buvo po 12-15$,o visur kitur 25ir t.t
Atsakyti
Mamos, gal galit patarti ar važiuojant netoli Kemer, kur pliaže akmenukai ar reikia vaikui 1,5 m. ir suaugusiems maudantis guminių tapkių? g.gif

gal kas nors buvot "Majesty Mirage Park Resort" prie Kemero Goiniuke?
Atsakyti
sveikos!!! smile.gif perskaiciau laaabai daug puslapiu bet niekur neradau komentaru apie Kemere esanti viesbuti GRAND GUL BEACH... vykst geguzes 20d. ar jis toks nepopuliarus? girdejau megiamas rusu rolleyes.gif buciau labai dekinga jei kasnors kanors parasytu apie ji smile.gif labai lauksiu mirksiukas.gif

mes pagrinde del vietos ji ir pasirinkom,paciam centre nenorejom,labai jau triuksminga,tai ir ieskojom netoli centro... smile.gif siek tiek apie ji pasiskaiciau novaturo komentaruose bet nedaug...
Atsakyti
As palnuoju i Kemera rugpjucio men nuvykti bigsmile.gif
Kadangi nez tikslios atsostogu pradzios-tai negaliu pasinaudoti isnakstinemis nuolaiomis. Belieka tik laukti Last minute kainu blush2.gif

o sakykite, kur Kemere galima ekskursijas nusipirkti is vietiniu?
Atsakyti