QUOTE(sauluke @ 2007 02 26, 18:23)
mes siandien buvom kaip, tik Marti Myra- bet mum supeike- kad jau labai nusiaubtas, daug ypac triukismingos chebros(mylimas rusu ) ir kambariuose jau kaip ir "pridvoke "
musu prioritetai buvo- kad zalias kad orientuotas i vaikus ir seima
dalis tiesos yra, bet :
mes imam deluxe tipo kambarius, jie visiškai atnaujinti
triukšminga chebra tai tie patys vaikai..jau geriau taip, nei pastoviai visi skersos į mano triukšmaujančius vaikus
dėl rusų tai sutinku, bet tiek metų ištvėrėm, ištversim ir šį laikotarpį
sklinda gandai, kad dabar ten viešbutyje remontas
agentūroj sakė, kad kambariai viešbutyje erdvūs..
visgi man prioritetai buvo ne aš o vaikai... jiems ten tikrai bus ką veikti... bus kur pasivaikščioti...
beje myra nelabai tinka kainos atžvilgiu važiuojantiems su 2 vyresniais nei 2 metų vaikais, nes jie nesiūlo 2+2 kainos už 999 lt..kadangi mes dar mamą vežamės, tai mums kaina gavosi po 999 vaikui
Puka, aš su 1 mėn sūnum atostogavau Druskininkuose.. nesakau, kad tai tas pats, bet kelias nuo Druskininkų iki Klp laiko atžvilgiu panašus.. vargo jokio, tik valgė vaiks ir miegojo
Medeja, mes irgi norėjom Kemere, bet taip ir neradom tinkamo ..tai nuo savo viešbučio teks autobusiuku važinėtis 12 km
Smurka, aukštos klasės tikrai yra, bet aš pvz neradau sau tinkamo
sekmės renkantis, o tai panašu man į loteriją visa tai
... prisiskaičiau visokių prieštaringų atsiliepimų apie įvairius viešbučius.. svarbu kaip pats nusiteiksi ir viskas bus ok