Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai, pramogos

QUOTE(westa @ 2007 02 26, 12:29)
visgi apsisprendėm ir važiuojam į Marti Myrą...Agentūroj dar gyrė Lymra Limak ( tik sakė, kad pastatai labai dideli, didelis restoranas, didelis triukšmas kai visi sueina valgyt  smile.gif ) ir Fantasia de luxe viešbučius  4u.gif

mes siandien buvom kaip, tik Marti Myra- bet mum supeike- kad jau labai nusiaubtas, daug ypac triukismingos chebros(mylimas rusu ) ir kambariuose jau kaip ir "pridvoke " 4u.gif
musu prioritetai buvo- kad zalias kad orientuotas i vaikus ir seima kad butu "aktyvumo" daug-tai renkames is:
tai irgi Limra Limak ("daug judesio ")
Tekirova Coriantax
Antedon Deluxe( pakankamai naujas)
gal kas buvot-atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluke: 26 vasario 2007 - 18:25
O sakykite kaip su rukymu viešbučiuose? Ar kambariuose rūkoma? Kaip kavinėse viešbučio?
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2007 02 26, 17:11)
Ar esat kas keliavęs su 3-4mėnesių kūdikiu? Skaitinėju aš čia ir seilės varva ax.gif pernai taip fainai pailsėjom, norėtųsi ir šiemet.

as jei vaziuociau tai tik su tokiu kudikiu , nei su metukiniu ar dvieju doh.gif
pernai buvom Palangoje dvi mamytes kai dukriukui buvo trys-keturi men. viskas thumbup.gif , o jei dar pati maitini is vis super ... nes dabar net baisu pagalvoti jei reiktu vykti su metukuku su trupuciu, koses, kitas valgis ir t.t. laksto kur ji nori, o ne kur as noriu cool.gif
Pernai kelios mamytes is vasarinukiu vaziavo ir sekesi kuo puikiausiai thumbup.gif
Atsakyti
Mamytės parašykit ką nors apie Kemero viešbučius Limak Limra, Maxim, Meder, kuris iš jų geriausias. Dar netoli Kemero yra Simena sun club, gal kam teko pabuvoti.
Atsakyti
QUOTE(Medėja @ 2007 02 27, 08:18)
Mamytės parašykit ką nors apie Kemero viešbučius Limak Limra, Maxim, Meder, kuris iš jų geriausias. Dar netoli Kemero yra Simena sun club, gal kam teko pabuvoti.

Limra Limak - ne Kemere, o kirišo kaime (apie 5 km nuo Kemero). Viešbutis geras, bet aš į jį nevažiuočiau.
Maxim - Kemere, bet ne centrinėje jo dalyje. Geras, bet aš į jį nevažiuočiau.
Meder - Kemere, bet ne prie pat jūros. Geras, bet aš į jį nevažiuočiau biggrin.gif

Simena sun club - Čamjuvoj. Važiuočiau tik tada, jei važiuočiau su vaikais, o pati norėčiau drybsot bambą išvertus. Tik nelabai realiai tokį dalyką įsivaizduoju
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 02 27, 09:42)
Limra Limak - ne Kemere, o kirišo kaime (apie 5 km nuo Kemero). Viešbutis geras, bet aš į jį nevažiuočiau.
Maxim - Kemere, bet ne centrinėje jo dalyje. Geras, bet aš į jį nevažiuočiau.
Meder - Kemere, bet ne prie pat jūros. Geras, bet aš į jį nevažiuočiau biggrin.gif

Simena sun club - Čamjuvoj. Važiuočiau tik tada, jei važiuočiau su vaikais, o pati norėčiau drybsot bambą išvertus. Tik nelabai realiai tokį dalyką įsivaizduoju

Tai gal galėtum patarti geriausią viešbutį Kemero mieste. Mes galvojam apie pasyvų poilsį, todėl norėtume žvaigždėto. Ir kad būtų kur pasivaikščioti arba pasimaudyti. O ta čamjuva arba Kirišas labai toli? Per kiek laiko su kokiu transportu ir už kiek pinigų galima būtų nusigauti iki Kemero?
Atsakyti
Tai visai gali važiuoti į Maxim ar Meder resortus, jei jau nori pasyviai. Čia kažkas su dideliu apgailestavimu rašę, kad Kemer nėra aukštos klasės viešbučių. Kaip tai nėra? Gi šie viešbučiai - pats tas.

O iš kirišo ar Čamjuvos su dolmušu laisvai iki Kemero atsibelstumėte. Tik kad tų "beldžiautojų' yra didelės masės, prigrūsti tie autobusiuskai. o kiek kainuoja, nežinau.
Atsakyti
QUOTE(sauluke @ 2007 02 26, 18:23)
mes siandien  buvom kaip, tik Marti Myra- bet mum supeike- kad jau labai nusiaubtas, daug ypac triukismingos chebros(mylimas rusu ) ir kambariuose jau kaip ir "pridvoke " 4u.gif
musu prioritetai buvo- kad zalias kad orientuotas i vaikus ir seima

dalis tiesos yra, bet :
mes imam deluxe tipo kambarius, jie visiškai atnaujinti
triukšminga chebra tai tie patys vaikai..jau geriau taip, nei pastoviai visi skersos į mano triukšmaujančius vaikus doh.gif
dėl rusų tai sutinku, bet tiek metų ištvėrėm, ištversim ir šį laikotarpį cool.gif
sklinda gandai, kad dabar ten viešbutyje remontas
agentūroj sakė, kad kambariai viešbutyje erdvūs..
visgi man prioritetai buvo ne aš o vaikai... jiems ten tikrai bus ką veikti... bus kur pasivaikščioti...

beje myra nelabai tinka kainos atžvilgiu važiuojantiems su 2 vyresniais nei 2 metų vaikais, nes jie nesiūlo 2+2 kainos už 999 lt..kadangi mes dar mamą vežamės, tai mums kaina gavosi po 999 vaikui

Puka, aš su 1 mėn sūnum atostogavau Druskininkuose.. nesakau, kad tai tas pats, bet kelias nuo Druskininkų iki Klp laiko atžvilgiu panašus.. vargo jokio, tik valgė vaiks ir miegojo smile.gif

Medeja, mes irgi norėjom Kemere, bet taip ir neradom tinkamo ..tai nuo savo viešbučio teks autobusiuku važinėtis 12 km

Smurka, aukštos klasės tikrai yra, bet aš pvz neradau sau tinkamo smile.gif

sekmės renkantis, o tai panašu man į loteriją visa tai smile.gif ... prisiskaičiau visokių prieštaringų atsiliepimų apie įvairius viešbučius.. svarbu kaip pats nusiteiksi ir viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 27 vasario 2007 - 09:42
sveiki,
planuojam vaziuot i turkija su mazu vaiku 1,5metu , apziurinejam viesbucius, labiausiai patiko viesbuciai LARA regione ir nuo oro uosto netoli, tai labai but idomu atsiliepimai, gal kas buvo, kaip ten gamta, vanduo, gal isvis nepatariat ten vaziuot?
Atsakyti
QUOTE(nerko @ 2007 02 27, 13:16)
sveiki,
planuojam vaziuot i turkija su mazu vaiku 1,5metu , apziurinejam viesbucius, labiausiai patiko viesbuciai LARA regione ir nuo oro uosto netoli, tai labai but idomu atsiliepimai, gal kas buvo, kaip ten gamta, vanduo, gal isvis nepatariat ten vaziuot?

Taip, mes irgi ten žiūrėjom, labai gražūs viešbutukai, bet labai mažas kaimelis, nesutvarkytas, nuo visur toli ir nėra augmenijos - tai naujas miestelis ir augmenija ten nespėjusi užaugti. Marti Myra labai graži augmenija, bet labai prasti kambariai, dar kažkur netoliese yra SIMENA SUN CLUB su UAI, bet nėra jokių atsiliepimų nei mūsų nei rusų temose.
Gal dar KEMER RESORT kas nors pernai atostogavo ir galėtų ką nors parašyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medėja: 27 vasario 2007 - 15:36
QUOTE(Medėja @ 2007 02 27, 15:27)
SIMENA SUN CLUB su UAI, bet nėra jokių atsiliepimų nei mūsų nei rusų temose.
Gal dar KEMER RESORT kas nors pernai atostogavo ir galėtų ką nors parašyti.

Simeną drąsiai galite rinktis, jei važiuojate su šeima ir vaikais, kemer resort irgi geras, pasiskaityk čia
Atsakyti
Lara mane vilioja tik artumu nuo oro uosto, na ir viesbuciais graziais su didelem teritorijom, nes su vaiku autobusu nesinori ilgai vaziuot, nors apie kemera dar irgi galima galvot, jis irgi nera labai toli, sunku issirinkt smile.gif
Atsakyti