Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai, pramogos

QUOTE(Viktorijavz @ 2007 03 29, 18:45)
O jei reiketu atmesti 1 ekskursija is Kapadokijos, Miros ir Kerovos ir Pamukalnes, ka atmestumete???

iš šių trijų atmesčiau Mira Kekovą. Nors pati buvau Miroj Kekovoj ir Pamukalėj, o Kapadokijos dar nemačiau. Bet pagal pasakojimus ir nuotraukas matau, kad Kapadokija išties nereali. Būtinai ją aplankysim dar. Mes kai buvom 2 savaitėm, tai visą pirmą savaitė šlavėm per visas siūlomas ekskursijas iš eilės, o antrą savaitę pasilikom poilsiui.
Atsakyti
Labutis keliauninkes smile.gif Gal kas buvote Kemere, viesbutyje Simena sun club 4*. Agenturoje mums ji labai isgyre, tik kaskaip gasdina tie 7 km iki Kemero. Lauksiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
Viktorija, tu ką, priešpensijinio amžiaus esi ar ligų susukta? tongue.gif Varinėjau po ekskursijas kiekvieną dieną, o kai sykį nenuvažiavau, tai vos nenusprogau iš nuobodulio.

Manęs asmeniškai Turkijoje niekas nevargina. Šiapi būdama pelėda, toje šalyje aš sugebu iš lovos pašokti jau prieš aštuonias, nors ir grįžusi namo apie antrą nakties. Va kas vargina, tai nieko neveikimas. Nors... Aš negaliu ilgai kaitintis saulėje, mano oda per balta. Tad po 20 minučių gulėjimo pliaže jaučiuosi kaip pėsčiom nuėjus 20 kilometrų. O kiti gali g.gif:
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 03 30, 08:50)
O tai jus istisai visa savaite po ekskursijas? Ar kaip nors kas antra diena?
Kad va daug kas sako, kad kas diena po ekskursijas nelabai pavarinesi, tipo, nuvargina nerealiai, tai reikia kas antra d...  g.gif

jei turėtume iš viso tik 7 dienas (tarkim sunkiai atarę prieš tai pusę metų ar daugiau darbuose), tai žinoma, kad grįžtume į namus kaip ir nepailsėję. Daug pamatę ir sužinoję, bet kūnas poilsio nalabai būt gavęs. Bet turėjom 2 savaites, tai ir leidom sau pradžioj kasdien į ekskursijas. O antrą savaitę atgulinėję 2-3 dienas, vis tiek automobilį išsinuomavom ir dar lėkėm savarankiškai pasilakstyt tongue.gif

QUOTE(georgiana @ 2007 03 30, 13:19)
na Kurmiuke parasyk trumpai kas tai per vieta labai idomu pasidare , Aciu drinks_cheers.gif

aš irgi jau pamaniau kad čia kokia vietovė ar pramogų parkas vaikams, bet suvedus pavadinimą internete radau kad viešbutis Fetijoj smile.gif
Atsakyti
mes vaziuojam i Turkija,Alanija balandzio 22 d.viesbutis randasi 9 km.nuo Alanijos,vad.RHEME BEACH 4 *.Gal kas buvote ten,pasidalinkite ispudziais?
Atsakyti
Kuri kas rinktumetes, reiktu per siandien apsispresti g.gif
Astoria **** Kemeras
Anatolia Beach **** Kemeras
Ambasador Plaza *** Kemeras

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2007 03 30, 14:15)
Kuri kas rinktumetes, reiktu per siandien apsispresti  g.gif
Astoria **** Kemeras
Anatolia Beach **** Kemeras
Ambasador Plaza *** Kemeras

Labai aciu  4u.gif

Na kad labai jau panasus... ax.gif ASTORIA man grazesnis pasiroe, bet ten papludimys uz kelio, o va ANATOLIA BEACH yra ant juros kranto, tai gal ji ir rinkciaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 03 30, 14:34)
Na kad labai jau panasus...  ax.gif ASTORIA man grazesnis pasiroe, bet ten papludimys uz kelio, o va ANATOLIA BEACH yra ant juros kranto, tai gal ji ir rinkciaus  g.gif

Aciu uz nuomone 4u.gif
Dar prie saraso prisidejau Wasserman ir Dragos g.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2007 03 30, 14:40)
Aciu uz nuomone  4u.gif
Dar prie saraso prisidejau Wasserman ir Dragos  g.gif

Wasserman toli nuo jūros, bet pačiam miesto centre, o Dragos prie pat jūsro, visų pramogų epicentre
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 03 30, 14:46)
Wasserman toli nuo jūros, bet pačiam miesto centre, o Dragos prie pat jūsro, visų pramogų epicentre

500m , man taip atrodo nedaug tongue.gif

kokia as gera marti, tiek rupinuosi del anytos ir uosvio hihihi.gif ... is kitos puse pirma kelione i tokia sali, norisi, kad nenusiviltu ax.gif
Kaip ir lieka: Ambassador ir Dragos g.gif ... ir siandien reikia apsispresti ...
Atsakyti
PUka jei imi uošviams, tiks ir Wassermanas. Dar geriau, toliau nuo triukšmo, nes viešbučiuose prie jūros tikrai ilgai naktį triukšmas nenurims. Nuo to Wasserman iki jūros kelias tikrai neprailgsta
Atsakyti
Labukas, gal kas girdejot apie viesbutuka "Club Phaselis" netoli Kemero, o gal kas i ji vykstat geguzes pirmoje puseje?? mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti