QUOTE(Smurka @ 2007 03 29, 13:58)
O galite nuvažiuoti į kuklesnį viešbutį už kokius 2600, o visus kitus pinigus skirt ekskursijoms ir pramogoms. Kaip supratau, nesate tiek turtingi, kad galėtumėte sau leisti sukišti visus pinigus į prašmatnų viešbutį ir šalies nė trupučio nepamatyti
Bet savarankiškai keliauti yra kelis kartus pigiau. Aš už savaitės poilsį 2* viešbutyje, įskaitant visas kitas išlaidas (ekskursijos, lauktuvės) išleisdavau po 2000 litų (neskaitant kompensacijos už avarijoje aplamdytą motorolerį ), kai tuo tarpu lygiai tokia pati suma man gavosi keliaujant savarankiškai dvi savaites, aplankant skirtingas vietas. O pastaroji dviejų savaičių trukmės kelionė man su viskuo atsiėjo tik 1300 litų Tiesa, jei nuolat būtų tekę nakvot viešbučiuose, tai vis tiek 2000 būtų susidarę.
Bet savarankiškai keliauti yra kelis kartus pigiau. Aš už savaitės poilsį 2* viešbutyje, įskaitant visas kitas išlaidas (ekskursijos, lauktuvės) išleisdavau po 2000 litų (neskaitant kompensacijos už avarijoje aplamdytą motorolerį ), kai tuo tarpu lygiai tokia pati suma man gavosi keliaujant savarankiškai dvi savaites, aplankant skirtingas vietas. O pastaroji dviejų savaičių trukmės kelionė man su viskuo atsiėjo tik 1300 litų Tiesa, jei nuolat būtų tekę nakvot viešbučiuose, tai vis tiek 2000 būtų susidarę.
Nemanau, kad zmones medaus menesi noretu praleisti pas hospitalitiecius
O del maitinimo meniu - priklauso nuo viesbucio. Nereikia ereziju, kad 4* busit patenkinti, o 3* visko gali but Man tarkim 4* viesbutis visai nepatiko - didelis kaip tvartas, jokio jaukumo. Na ir kas, kad per pusrycius stalai luzo, negi valgyt vaziuoji Verciau pasirinkti paprastesni ir vazinet i ekskursijas, su jachtom, su dzipais. Pietus ten iskaiciuoti. Vakarais pavaikstineti gatvem ir pratestuoti vietines kavines ir barus