Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai, pramogos

QUOTE(sportininke @ 2007 03 28, 14:35)
beje del Royal wings, ka tik kalbejau su kelioniu agentura, jie sake kad yra vietu i si viesbuti

Mes domėjomės šeimyniniais kambariais, tai 7 myliose ir dar vienoj sakė kad beveik iki sezono pabaigos nėra g.gif , tai kiba išdūrė doh.gif verysad.gif Mes taip norėjom ten ... Nu bet kaip pirmam kartui bus gerai ir Meryan , neturim su kuo lyginti lotuliukas.gif
Atsakyti
Paziurekit cia:
http://hotel.turistu...den-opinion.htm
Panasu, kad jis ne paciam Kemere, o kazkur salia... bet tiksliai nezinau
Atsakyti
Sito viesbucio nepamenu,bet Kemeras super fainas miestelis.SUPER! Vien kalnu vaizdas pliaze ka reiskia....Negyvensi tam viesbuty,galu gale...
Sekmes! Geru atostogu!
Atsakyti
Sveiki visi keliautojai/keliautojos.

Neradau patarimų ką geriau apsimoka pasirinkti ar viskas įskaičiuota, ar tik pusryčiai+vakarienė? Tikiuosi, kad būsite aktyvūs smile.gif

Atsakyti
Na, šitą temą vis tiek perkels į bendrą temą apie Turkiją, jos kurortus ir viešbučius. Bet aš, kaip išbandžiusi abi rūšis, atsakysiu mirksiukas.gif

Viskas priklauso nuo tavęs pačios ir nuo to, ko tu į tą Turkiją važiuoji. Jei vyksti padrybsot aplūdimy ir viešbučio parevizuot, pasyviai pakiurksot ten, tai tada vienareikšmiškai "viskas įskaičiuota".

Bet aš pati tokio paketo nesirinkčiau schmoll.gif: Todėl, kad mano natūra ne tokia, man reikia lėkt į šonus ir kuo platesne amplitude. Tad pavalgiusi viešbutyje pusryčius aš dažniausiai jau sėdėdavau kokiam autobuse ir važiuodavau turistaut ar kitaip aktyviai pramogaut. Grįždavau tik prieš vakarienę. Pavalgau vakarienę- ir į trasą naktinio gyvenimėlio pasižiūrėt. Tuo metu, kai buvau apsistojusi viešbutyje su "viskas įskaičiuota", vakarienė užsitęsdavo, nes reikdavo bent kokią dozę alkoholio įkalt blush-anim-cl.gif (psichologinis momentas - negi paliksi, kai tau priklauso). Tuo tarpu pietus per savaitę valgiau tik vieną vienintelį kartą, nes paprastai dieną būdavau kur nors kitur. Beje, absoliučiai į visų ekskursijų kainas yra įskaičiuoti ir pietūs.

Tai va, viską papasakojau, belieka tik apsispręsti
Atsakyti
Pernai buvau Lykia World. Visiems, kas turite vaiku iki nuo 0 iki 16 m. rekomenduoju labai rimtai apsvarstyti galimybe ten vykti. Man ziauriai patiko, vaikas (buvo 4 metu) visus metus gyvena prisiminimais cool.gif Tikrai fantastiska vieta thumbup.gif Jei planuojant atostogoms Turkijoje per daug netaupyt ir renkates 4 ar 5 zv. viesbucius, tai tikrai pasidomekit siuo rojumi vaikuciams... Jei norit ko nors paklaust, mielai atsakysiu...
Atsakyti
Ačiū labai smile.gif
Gaila, kad permes šią temą i Turkijos psl. Manau žmogeliukams važiuojantiems pirmą kartą, tikrai ji naudinga.
O gal gali pasakyti ar labai brangu mieste valgyti ir atsigerti tarkime sulčių+vyno? Ar į viešbutį galima atsinešti ledų, vaisių ir t.t.
Atsakyti
Į viešbutį griežtai nieko atsinešti negalima. Bet bandyti galima, ne visur tikrina.

Mieste valgyti brangu, bet paieškojus galma rasti ir pigiau (aš prieš porą metų vienoj užeigėlėj kebabus kirsdavau už 8 litus). Alkoholis net ir parduotuvėse yra brangus, o baruose tai jau božė božė doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 03 29, 10:54)
O gal gali pasakyti ar labai brangu mieste valgyti ir atsigerti tarkime sulčių+vyno? Ar į viešbutį galima atsinešti ledų, vaisių ir t.t.

Sultys svieziai spaustos granatu/apelsinu pvz 1 doleris - labai skanu thumbup.gif Zadejau sau tikrai negerti gatveje nei sulciu, nei vyno, bet negalejau atsilaikyti biggrin.gif

I viesbuti negalima nieko atsinesti - jie laikosi formalios nuomones, kad taip sudaromos salygos klesteti parazitams doh.gif o neformaliai taip yra todel, kad viesbutis suinteresuotas, kad viska pirktum ju restorane/bare (taip mums aiskino kelioniu organizatoriaus atstove)... Patarimas vienas siuo atveju - jei kazka norite atsinesti, geriau uzslepti kazkur, nematomoje vietoje. Jei kambarine pamatytu kazka tvarkydama kambari, viesbutis gali skirti bauda rolleyes.gif Kadangi turejom AI, tai nieko kaip ir nepritrukdavo ax.gif

Papildyta:
QUOTE(PUka @ 2007 03 28, 13:36)
thumbup.gif  nors viena SM mamyte leks irgi 13 d.  ... mes irgi i Kemera

Keliese vaziuojat? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 03 29, 11:17)
žodžiu reik gerti viešbutyje lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na, man ir už viešbučio teritorijos skysčiai nieko nekainuodavo ax.gif
Atsakyti
Bet tai jeigu aš į kuprinytę isimesiu kažką nejaugi tikrins mano bagažą g.gif Panašu, kad reiks rinktis AL g.gif O tarkime viešbutyje 3* kas įeina: maistas,kokie gėrimai, vaisiai? Norisi, kad povestuvinė kelionė buti ir šauni, ir nelabai brangi thumbup.gif Gal jau turime porelių, kurios planuoja spalio 2 d. pabėgti iš LT ?

Mums agentūroje siūlė 5* su viskas įskaičiuota plius. Bet sumelė, tai ganėtinai graži gaunasi - 5300. Tai galvoju gal dar šiais metais negalime sau leisti. O ir pasiskaičius atsiliepimus, tokiu atveju sumokėjus krūvą pinigų, belieka sėdėti viešbutyje.
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 03 29, 12:13)
Mums agentūroje siūlė 5* su viskas įskaičiuota plius. Bet sumelė, tai ganėtinai graži gaunasi - 5300. Tai galvoju gal dar šiais metais negalime sau leisti. O ir pasiskaičius atsiliepimus, tokiu atveju sumokėjus krūvą pinigų, belieka sėdėti viešbutyje.

O galite nuvažiuoti į kuklesnį viešbutį už kokius 2600, o visus kitus pinigus skirt ekskursijoms ir pramogoms. Kaip supratau, nesate tiek turtingi, kad galėtumėte sau leisti sukišti visus pinigus į prašmatnų viešbutį ir šalies nė trupučio nepamatyti mirksiukas.gif

Bet savarankiškai keliauti yra kelis kartus pigiau. Aš už savaitės poilsį 2* viešbutyje, įskaitant visas kitas išlaidas (ekskursijos, lauktuvės) išleisdavau po 2000 litų (neskaitant kompensacijos už avarijoje aplamdytą motorolerį blush2.gif ), kai tuo tarpu lygiai tokia pati suma man gavosi keliaujant savarankiškai dvi savaites, aplankant skirtingas vietas. O pastaroji dviejų savaičių trukmės kelionė man su viskuo atsiėjo tik 1300 litų blink.gif Tiesa, jei nuolat būtų tekę nakvot viešbučiuose, tai vis tiek 2000 būtų susidarę.
Atsakyti