Na, šitą temą vis tiek perkels į bendrą temą apie Turkiją, jos kurortus ir viešbučius. Bet aš, kaip išbandžiusi abi rūšis, atsakysiu
Viskas priklauso nuo tavęs pačios ir nuo to, ko tu į tą Turkiją važiuoji. Jei vyksti padrybsot aplūdimy ir viešbučio parevizuot, pasyviai pakiurksot ten, tai tada vienareikšmiškai "viskas įskaičiuota".
Bet aš pati tokio paketo nesirinkčiau
: Todėl, kad mano natūra ne tokia, man reikia lėkt į šonus ir kuo platesne amplitude. Tad pavalgiusi viešbutyje pusryčius aš dažniausiai jau sėdėdavau kokiam autobuse ir važiuodavau turistaut ar kitaip aktyviai pramogaut. Grįždavau tik prieš vakarienę. Pavalgau vakarienę- ir į trasą naktinio gyvenimėlio pasižiūrėt. Tuo metu, kai buvau apsistojusi viešbutyje su "viskas įskaičiuota", vakarienė užsitęsdavo, nes reikdavo bent kokią dozę alkoholio įkalt
(psichologinis momentas - negi paliksi, kai tau priklauso). Tuo tarpu pietus per savaitę valgiau tik vieną vienintelį kartą, nes paprastai dieną būdavau kur nors kitur. Beje, absoliučiai į visų ekskursijų kainas yra įskaičiuoti ir pietūs.
Tai va, viską papasakojau, belieka tik apsispręsti