Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai, pramogos

QUOTE(ausriux75 @ 2007 03 23, 21:40)
O kaip tenai dėl teisių,ar tinka paprastos su kuriomis po Lietuva važinėji,ar reikia tarptautinių teisių,ar kokių nors kitokių? g.gif

Mes turėjom naujas, tai tiko ax.gif Gal jiems visos tinka g.gif
Atsakyti
teises tinka visur ir visokios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriux75 @ 2007 03 21, 20:10)
Gal kas ką žinot apie MONACO BEACH HOTEL & SPA? Mums patrauklu tuo,kad vaikams iki 15m. taikomos nuolaidos. g.gif

sveikute,
mes kaip tik su suneliu vaziuosime ilsetis i si viesbuti. apie ji buvome skaite lenku ir vokieciu tinklalapiuose. dar estisku, bet kai kalbos nemoki tai nesupratau ar estai patenkinti ar ne. va o lenkai su vokieciais apie si viesbuti nei per geriausiai nei per prasciausiai atsiliepia. mes norejome su vaiku ramiai pailseti, o manau jei noresime kur nukeliauti tai yra ir masinu nuoma ir autobusai. o jei nenoresime tai galesime ir smagiai camjuvoj praleisime.
o kada jus planuojate kelione?
Atsakyti
Birželio 17d. vykstam į Antique Roman Palace 4* (anksčiau jis vadinosi Club Surf), jis 2km už Alanijos. Gal kas esat buvę šiame viešbutyje ar kur nors netoli??? Nes atsiliepimai internete tik vokiški ir vienas, kitas rusiški. Atsiliepimai beveik visi teigiami, bet toks įspūdis, kad lietuvių ten dar nėra buvę.
Gal kas ruošiasi skristi su TezTuru į Turkiją, nes skaitėme, kad jie susipykę su "Aurela", tai įdomu kokiais lėktuvais skraidins.
Kiek laiko užtrunka kelionė iš oro uosto iki Alanijos?

yahoo.gif sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 03 25, 19:13)
Aš tai visai atsiliepimų internete nerandu apie  viešbutį 4*, Club Green Nature esantį Marmario regione g.gif , važiuosim birželio mėn. rizikuodami  blush2.gif

Neissimokesi:)
http://www.tripadvis...aris_Mugla.html
Atsakyti
QUOTE(ausriux75 @ 2007 03 25, 18:57)
Labai lauksiu atsiliepimų.tikiuosi ten nebus labai prastai.O beje kiek mašinų nuoma parai,nes mano vyras labai užsidegęs pasivažinėti pats?

ziurink kokios jus norite kazkur nuo 20 euru iki 300 parai, jei imi iskarto 3 ir daugiau paru tai pigiau gaunasi tada nuo 15 iki 250 euru. tik nezinau kokios bus tuo metu benzino kainos.
Atsakyti
QUOTE(naktele @ 2007 03 26, 08:15)
Jo, gal ir pasimatysim, jei nupirksiu tuo metu.
Parašykite kas nors apie eskursijas. Aš norėčiau į dvi pavaryti, pamukale ir Kapadokija. Prašau, parašykite kas buvo atsiliepimus, nuomones, pastebėjimus.

Pamukalė ir Kapadokija - du pasaulio stebuklai Turkijos žemėje, kurių nepamačiusi negalėsi niekam pasigirti, kad buvai Turkijoje tongue.gif Aišku, į tas vietas geriausiai važiuoti be jokių agentūrų, bet jei jau neišeina be jų, tad tiek to biggrin.gif

Iš Pamukalės nuotraukas tik dabar aprasivežiau, buvau kovo mėnesį, kai turistų ne tiek daug. o iš Kapadokijos vaizdelių pasiknaisiok mano temoje (spausk ant mano išprotėjusio parašo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurka: 26 kovo 2007 - 08:41
QUOTE(saulute26 @ 2007 03 25, 17:39)
sveikutes,
gal ne i tema, bet norejau paklausti, ar kas zino kiek galima veztis pieno misinuko ir kiek tyreliu indeliuose, bei kosyciu su savimi?  ar yra kokie ribojimai lektuvu skrendant?

kadangi pati važiuodama su 1,5 m. vaiku tuo domėjausi labai, galiu atsakyti, kad neribojama. vežėm pusė lagamino Hipp visokiausių tyrelių ir pan. Ribojimų nėra. Klausėm oro uosto darbuotojos patarimo, atsakė kad galim imt kiek tik reikia.
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 03 26, 10:41)
Pamukalė ir Kapadokija - du pasaulio stebuklai Turkijos žemėje, kurių nepamačiusi negalėsi niekam pasigirti, kad buvai Turkijoje tongue.gif Aišku, į tas vietas geriausiai važiuoti be jokių agentūrų, bet jei jau neišeina be jų, tad tiek to biggrin.gif

Iš Pamukalės nuotraukas tik dabar aprasivežiau, buvau kovo mėnesį, kai turistų ne tiek daug. o iš Kapadokijos vaizdelių pasiknaisiok mano temoje (spausk ant mano išprotėjusio parašo)

Dar vienas kalusimas: ir vis dėl to važiuoti į eskursijas su vietiniais ar kelionių operatoriais ?
Atsakyti
QUOTE(naktele @ 2007 03 26, 11:04)
Dar vienas kalusimas: ir vis dėl to važiuoti į eskursijas su vietiniais ar kelionių operatoriais ?

Su vietinem turku agenturom wink.gif
Atsakyti
Durnas labai klausimas, bet ar teko kam nors eiti i raftinga su linzemis? blush2.gif Be akiniu/linziu beveik nieko nematau, tai vat mastau, ar man ta pramoga nesukels bedu g.gif Kaip suprantu, ten tenka ir vandeny atsidurti ir pan. Beje, plaukti tai as nemoku...
Atsakyti
QUOTE(Ryza_Lape @ 2007 03 26, 11:43)
Durnas labai klausimas, bet ar teko kam nors eiti i raftinga su linzemis? blush2.gif Be akiniu/linziu beveik nieko nematau, tai vat mastau, ar man ta pramoga nesukels bedu g.gif Kaip suprantu, ten tenka ir vandeny atsidurti ir pan. Beje, plaukti tai as nemoku...

Teko, tikrai nieko blogo nenutiko ax.gif O i vandeni krenta ne visi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 26 kovo 2007 - 10:46