Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai, pramogos

QUOTE(ingalp @ 2007 03 18, 10:33)
taigi turbūt turit kelionės sutartį  g.gif . o bilietus tikrai oro uoste duos, visada taip būna. kiek keliavau, tai niekad nereikia anksčiau pasiimt. taigi nesijaudink, tikrai viską gausi  4u.gif

Jo kelionės sutarti sau čekučiais turiu, bet šiaip man keista, nei kelialapio nieko doh.gif gal ir įprasta taip tik man kažkaip net juokingai doh.gif lotuliukas.gif
Na tai gal kas atsiras kas skrenda irgi liepos 3d Arba gal kas papasakos ką nors apie Ic Hotels Santai viešbutį? rolleyes.gif
Atsakyti
o gal kas žino, kiek šiais metais kainuoja pas vietinius turkiška pirtis?
ir kokią valiutą šiais metais geriausiai vežtis? cool.gif

Gynce, nepergyvenk, turi net sutarties originalą ir čekį, o aš užsakymą dariau e-mail-u ir sutartį turiu tik e-mail-u atsiųstą ir aišku čekučio neturiu, nes internetu dariau pavedimą cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristuska13: 18 kovo 2007 - 16:17
QUOTE(Varėnė @ 2007 03 18, 12:20)
Man kilo toks klausimas:
Jeigu Novaturo kataloge nėra parašyta pvz. "vėlyvi pusryčiai", o viešbučio interneto svetainėje jie įrašyti prie "All included" serviso (mes tokį ir ėmėm), tai jie mums galios ar ne? Ir kelintą valandą būna įprasti, o kelintą - vėlyvi pusryčiai?
Taip pat įdomu dėl "A'la carte" restoranų - jų yra trys, bet vėlgi prie mūsų viešbučio  Novaturas nemini apie jų rezervaciją, o svetainėje yra parašyta, kad užtenka vieną kartą rezervuoti kažkurį restoraną, ir kaip suprantu, tada eini į jį kada nori? Ar rezervuoji tam tikrom dienom?

AI - įeina ir vėlyvieji, ir visi kiti maitinimai. Tiesiog jei anksti atsikeli - eini ankstyvų, jei vėliau keliesi - vėlyvų.

Konkrečias valandas kiekviename viešbutyje individualiai išsiaiškini atvykęs į viešbutį. Paprastai, informacinis lankstinukas guli kambaryje, ant stalelio. Jame keliomis kalbomis surašyta ir visos valandos (ir ankstyvų, ir vėlyvų pusryčių ir t.t.), ir apie tvarką užsakymų. Šią info taip pat teikia ir priimamajame, ir dar prie restoranų iškabose būna.
Tikrai susigaudysi vietoje.
Atsakyti
Mūsų išsirinkto viešbučio siate parašyta kad vėlivieji pusryčiai yra nuo 10:00 - 11:00, o normalūs nuo 07:00 - 10:00.
Aš tai jaučiu į tuos vėlivuosius ir eičiau nes esu gryna pelėda, o maniškis tai sako nejuokink kelisimies 8 ryto, nu jis pas mane grynas vyturys, ir savaitgaliais namie keliasi prieš 8 visada doh.gif
Atsakyti
Įtarinai nematau nuomonių apie Delphin deluxe resort(Alanija)? Ruošiamės į jį gegužės 22 dieną.Gal kas buvo turi įspūdžių nes kažkaip neramu darosi?
Atsakyti
QUOTE(dane @ 2007 03 18, 20:52)
O konkrečiau? Ar darneptrintas,visgi  lygtais 2001 statytas...?

Mes pernai atostogavom šalia esančiame Botanike. Buvom užėję keletą kartų į svečius. Viskas ten gerai. Teritorija žalia, teniso kortai, keli baseinai (vienas dengtas), vandens kalniukai, keli barai, vaikų aikštelė, šalia jūra, o maistas ir aptarnavimas, manau, ne prastesnis už Botaniko (visgi tas pats šeimininkas). Kitoje kelio pusėje turgelis. Iki Alanijos apie 30km, bat važiuoja daug vietinių autobusiukų. Veža ir iš viešbučio, bet reikia susiderinti laikus.
Atsakyti
Sveikutes, ruosiuosi i Turkija taip pat, i Kemera tiksliau. Kas esat buvusios, gal zinot, ar yra ten kur nors galimybe susipinti kasytes? blush2.gif Labai jau noriu, o ten gal pigiau butu nei LT ax.gif
Beje, gal yra kazkokiu atsiliepimu apie viesbuti Kemer resort? Is nuotrauku tai viskas jam ok, bet kaip is tikruju? g.gif
Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Gal kas buvot Tukiz Hotel & Thalasso Center 5* Kemere?
Atsakyti
QUOTE(hurricane @ 2007 03 19, 09:06)
Sveikutes, ruosiuosi i Turkija taip pat, i Kemera tiksliau. Kas esat buvusios, gal zinot, ar yra ten kur nors galimybe susipinti kasytes?  blush2.gif  Labai jau noriu, o ten gal pigiau butu nei LT  ax.gif 

praktiškai visur yra, bent nebuvo tokio viešbučio kuriam nebūčiau užtikus kirpyklos su kasyčių pynimu. Gatvėj irgi vietom matyti, kad pina.
pati buvau susipynus prieš 4 metus "Meryan'e". Mokėjau apie 25 eurų gal. bet čia turbūt derybų klausimas ir nuo plaukų ilgio priklauso bei pynimo būdų (yra katalogai su nuotraukom, kur gali pasirinkt). Gatvėj turėtų būt pigiau, o viešbuty fiksuotos kainos buvo.
Bėda tik ta, kad pabuvus be kepurės nusvilo galvos oda iki raudonumo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 03 19, 12:20)
praktiškai visur yra, bent nebuvo tokio viešbučio kuriam nebūčiau užtikus kirpyklos su kasyčių pynimu. Gatvėj irgi vietom matyti, kad pina.
pati buvau susipynus prieš 4 metus "Meryan'e". Mokėjau apie 25 eurų gal. bet čia turbūt derybų klausimas ir nuo plaukų ilgio priklauso bei pynimo būdų (yra katalogai su nuotraukom, kur gali pasirinkt). Gatvėj turėtų būt pigiau, o viešbuty fiksuotos kainos buvo.
Bėda tik ta,  kad pabuvus be kepurės nusvilo galvos oda iki raudonumo  lotuliukas.gif

Kiek laiko pynė? Ar ilgai išbuvai su supintais plaukais?
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 03 19, 13:41)
Kiek laiko pynė? Ar ilgai išbuvai su supintais plaukais?

apie 3 val., gal mažiau šiek tiek. Gal 2 savaites teišbuvau. Kažkaip grįžus į Lietuvą išgaravo egzotiškos nuotaikos ir nebesinorėjo tos šukuosenos tongue.gif
Atsakyti
Aureja, o pripina dirbtiniu plauku ar tik is savu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hurricane: 19 kovo 2007 - 14:46