Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai, pramogos

QUOTE(Aurėja @ 2007 03 16, 09:26)
Mums su vaiku Meryanas buvo  tikrai labai fainas. Įsivedus į "Paiešką" forume  šį pavadinimą tikrai rasi nemažai atsiliepimų apie jį (buvo ankstesnėse temose rašyta).

Kiek skaičiau forumą tu Aurėja Meryane buvai keletą metų atgal, aš jame buvau pernai. Patikėk manim lietuvių šeimų buvo labai daug ir visos nepatenkintos. O minusus galiu vardiniti ir vardinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odry: 16 kovo 2007 - 08:36
QUOTE(Odry @ 2007 03 16, 08:31)
Kiek skaičiau forumą tu Aurėja Meryane buvai keletą metų atgal, aš jame buvau pernai. Patikėk manim lietuvių šeimų buvo labai daug ir visos nepatenkintos. O minusus galiu vardiniti  ir vardinti.

taip, tiesa, mes ten buvom seniai, kai vaikui buvo 7 mėn. o dabar jau 4 metai! Matyt nusigyveno viešbutis unsure.gif

Na, šiemet su vaiku važiuojam į Paloma Grida Village.
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 03 16, 09:16)
Labutis keliauninkai  4u.gif

Niekada negalvojau, kad taip sunku bus išsirinkti viešbutį  doh.gif Buvom nusižiūrėję Royal Wings- nebėra šeimyninių kambarių verysad.gif . Dabar siūlo Meryan  g.gif patarkit kur važiuoti su dydele šeimyna 2 suaugę, 1- 14 metų, 1 - 11 metų ir 1,5 metų. Norai 5 žvaigždutės viskas įskaičiuota + ir dydelė teritorija su ta mintimi, kad važiuoti į ekskursijas neplanuojam, o vaikams veiksmo reikia ir kaina proto ribose  user posted image

nu va tas Maxim Resort su šeimyniniais kambariais , viskas įsk. ir kaina labai normali , tik va minusas , kad nėra labai didelė teritorija. o kadu jūs planuojat važiuot ? mes grįžtam gegužės 24 d. , galėsiu papasakot kaip kas mirksiukas.gif
Atsakyti
Tame ir reikalas nueini į vieną agentūrą siūlo Meryan, tipo pati agentė su vaikais tik ten važiuotų, nueini kitur savo giria o kaip išsirinkti pagal katalogą be šansų visi gražūs, bet .... Mes visada kažkaip žiūrėjom daugiau Kemero pusėj, Laroj sako daug statybų ir maža žalumos. Ir jau prasideda problemos su šeimyniniais kambariais. Nu ar niekas nieko negalit pasiūlyt user posted image

Tiesa dar siūlė Simena Sun Club, atsiliepimuose vieni labai giria, o kiti sako šššš.. tai kuom gali tikėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 03 16, 09:28)
Tame ir reikalas nueini į vieną agentūrą siūlo Meryan, tipo pati agentė su vaikais tik ten važiuotų, nueini kitur savo giria o kaip išsirinkti pagal katalogą be šansų visi gražūs, bet .... Mes visada kažkaip žiūrėjom daugiau Kemero pusėj, Laroj sako daug statybų ir maža žalumos. Ir jau prasideda problemos su šeimyniniais kambariais. Nu ar niekas nieko negalit pasiūlyt user posted image

Tiesa dar siūlė Simena Sun Club, atsiliepimuose vieni labai giria, o kiti sako šššš.. tai kuom gali tikėt? g.gif

Minimiausi forume buvo Simena Sun Club, Marti Myra, Kemer resort, Paloma Grida Village, Maxim Resort. g.gif Jei planuočiau važiuoti į 5*, rinkčiausi iš šitų. Bet deja, nei vienam nebuvusi, todėl nieko rekomenduoti negaliu, čia tik konspektas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(audrajaz @ 2007 03 16, 09:20)
Mes vaziuojam birzelio 7d. i Gelydonia 4* 800m iki Kemero centro mirksiukas.gif

Mums šito agentūroje nerekomendavo, sako - ne ant jūros kranto... susitartų jie visi ir kalbėtų tą patį, palengvintų žmonėms apsisprendimą. smile.gif doh.gif Reikia eiti paskaitinėti apie tą Gelidonya 4*. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 03 16, 10:28)

Bet Simena už miesto...tai ir sėdėsit tik viešbutį , miesto privalumas , kad gali pasivaikščiot kur nori , pasišopint , pasižmonėt , o laukuose viešbutis , tai ir sėdi per dienas toj pačioj teritorijoj. Mane asmeniškai tai žudo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulkinas: 16 kovo 2007 - 10:18
QUOTE(Augustė @ 2007 03 16, 14:58)

pamirsau pasakyt kad mums lovytes reiks g.gif gal zinai kaip ten su jom reikalai, ar duoda?
Atsakyti
Man atrodo, visur duoda leliukams...
Atsakyti
QUOTE(nerko @ 2007 03 16, 15:59)
pamirsau pasakyt kad mums lovytes reiks  g.gif  gal zinai kaip ten su jom reikalai, ar duoda?

Manau duos, gi 5* viesbutis
Ale gi populiarus pasirinkimas Paloma Grida tarp supermamu biggrin.gif
Tai sava chebra bus puse lektuvo 05.01 thumbup.gif
Atsakyti
Birželio 17d. vykstam į Antique Roman Palace 4* (anksčiau jis vadinosi Club Surf), jis 2km už Alanijos. Gal kas esat buvę šiame viešbutyje ar kur nors netoli??? Nes atsiliepimai internete tik vokiški ir vienas, kitas rusiški. Atsiliepimai beveik visi teigiami, bet toks įspūdis, kad lietuvių ten dar nėra buvę.
Gal kas ruošiasi skristi su TezTuru į Turkiją, nes skaitėme, kad jie susipykę su "Aurela", tai įdomu kokiais lėktuvais skraidins.
Kiek laiko užtrunka kelionė iš oro uosto iki Alanijos?
vacation1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėduoklė: 17 kovo 2007 - 18:38
QUOTE(Gyncė @ 2007 03 18, 00:28)
Na mes šiandien irgi jau susimokėjom likusią visą dalį kelionės thumbup.gif 
Jetau kaip aš jau laukiu, o dar kiek daug laiko liko doh.gif

Man tik kažkaip nedrasu kad neturim nei lėktuvo bilietų, nei kelionės kažkokio lapo nieko, viską sakė oro uoste duos, na aš tikiu kad ir duos tik šiaip kažkaip doh.gif  lotuliukas.gif

taigi turbūt turit kelionės sutartį g.gif . o bilietus tikrai oro uoste duos, visada taip būna. kiek keliavau, tai niekad nereikia anksčiau pasiimt. taigi nesijaudink, tikrai viską gausi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 03 16, 08:16)
Labutis keliauninkai  4u.gif

Niekada negalvojau, kad taip sunku bus išsirinkti viešbutį  doh.gif Buvom nusižiūrėję Royal Wings- nebėra šeimyninių kambarių verysad.gif . Dabar siūlo Meryan  g.gif patarkit kur važiuoti su dydele šeimyna 2 suaugę, 1- 14 metų, 1 - 11 metų ir 1,5 metų. Norai 5 žvaigždutės viskas įskaičiuota + ir dydelė teritorija su ta mintimi, kad važiuoti į ekskursijas neplanuojam, o vaikams veiksmo reikia ir kaina proto ribose  user posted image

lbaia fainas yra Lykia viešbutis važiauojant su tokia šeima http://www.lykiaworl...?txtLanguage=en. ir atitinka tavo reikalavimus. berods, novaturas veždavo į šitą viešbutį. ten labai daug vandens pramogų, vaikams visokie būreliai ir užsiėmimai. tik kaina truputį kandžiojasi. bet, jei jūsų finansinės galimybės leidžia, tai jums gal ir tiktų šis viešbutis
Atsakyti
Man kilo toks klausimas:
Jeigu Novaturo kataloge nėra parašyta pvz. "vėlyvi pusryčiai", o viešbučio interneto svetainėje jie įrašyti prie "All included" serviso (mes tokį ir ėmėm), tai jie mums galios ar ne? Ir kelintą valandą būna įprasti, o kelintą - vėlyvi pusryčiai?
Taip pat įdomu dėl "A'la carte" restoranų - jų yra trys, bet vėlgi prie mūsų viešbučio Novaturas nemini apie jų rezervaciją, o svetainėje yra parašyta, kad užtenka vieną kartą rezervuoti kažkurį restoraną, ir kaip suprantu, tada eini į jį kada nori? Ar rezervuoji tam tikrom dienom?
Atsakyti