Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai, pramogos

QUOTE(ievule @ 2007 02 25, 23:30)
Na čia yra tokia paslauga, kurią reikia papildomai pirkti : individualus pristatymas į viešbutį ir paskui į oro uostą. Mums su mažuoju tai labai aktualu, nes pernai mes šią paslaugą pirkom skrisdami į Kretą, nes vaikas nenusėdintis ir lėktuve  akių nesumerkia, būna pervarges ir jei dar reiktų paskui laukt kol autobusu pasiektume viešbutį tai šakės  doh.gif  O jei iš anksto perki individualų pervežimą tai labai super - oro uoste tik pasiimi bagažą, nueini prie gido ir tave iškart įsodina į taksi ir leki sau nesirūpindamas, už viską jau sumokėta. Ir taip pat paskui į oro uostą  : atvažiuoja taksas ir nuveža, niekuo nereikia rūpintis. Tik va neaisšku kaip dėl kainos, kai buvom Kretoj tai labai apsimokėjo, nes viešbutis buvo už 75 km ir šios paslaugos kaina buvo normali. O va mano sesuo kai norėjo skrisdama į Egipta nusipirkti pervežimą tai tokią sumą užgiedojo, kad siaubas, tai ji vietoj pasigavo taksą ir labai puikiai nuvažiavo už normalią kainą. Už tai ir domiuosi taksi kainom Turkijoj, nes nežinau kaip šiemet skrydis su vaiku seksis, nes pernai tai buvo ne kas...

Jau tik Turkijoje nasugalvokite tokius atstumus taksais trankytis doh.gif Vien iš Antalijos kol išvažiuosit, neįsivaizduoju, kiek sumokėsit (važiuot apie pusvalandį), o dar Beleką pasiekt blink.gif Abejoju, ar su 300 prasisuksit. g.gif

O Atskridę į Antaliją iš karto būsite palydėti iki autobuso ir kai susirinks vis ituristai, pradėsite važiuoti. Nuveš prie pat viešbučio ir taškas. Suprantu, kad su vaiku norisi keliauti kuo komfortabiliau, bet ten nėra tokios tragedijos, kad reikėtų taksą samdytis.

Nebent esate apšalę pinigais, tada tyliu

Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 02 26, 11:16)

arbatpinigius mes paliekam ant stalo paprastai... dažniausiai po 1 eur kas dieną ar kas antrą

Tai paliekat metalinį Eurą? Jie ima ir metaline valiuta? Tai gal jiems ir litais tiktų?
Atsakyti
QUOTE(Medėja @ 2007 02 26, 12:20)
Tai paliekat metalinį Eurą?  Jie ima ir metaline valiuta? Tai gal jiems ir litais tiktų?

O ka jie veiks su litais? Paprastai zmones palieka doleri, eura ar lira (beje tai nera privaloma) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 26 vasario 2007 - 12:26
QUOTE(Medėja @ 2007 02 26, 12:20)
Tai paliekat metalinį Eurą?  Jie ima ir metaline valiuta? Tai gal jiems ir litais tiktų?

jei Turkijoj turistas be problemų atsiskaito eurais, tai turkui tų problemų irgi neiškils smile.gif ..

beje dėl skrydžių iš Palangos..deja tai tik gandų lygyje ...

visgi apsisprendėm ir važiuojam į Marti Myrą...Agentūroj dar gyrė Lymra Limak ( tik sakė, kad pastatai labai dideli, didelis restoranas, didelis triukšmas kai visi sueina valgyt smile.gif ) ir Fantasia de luxe viešbučius 4u.gif

QUOTE(Gyncė @ 2007 02 26, 13:05)
Tai jau įsigijote? Kiek kainavo jūsų šeimai? Ir kodėl būtent jį? Na dėl kokių kriterijų?

jau ruošia sutartį rolleyes.gif kainą tikslinam dar vis smile.gif ...Norėjom didesnės terotorijos viešbučio, ramioje gražioje vietoje ( o ten pušynai aplink).. dar patiko, kad tai Novaturo šeimos viešbutis.. mano dičkė turės ką veikt, nes renginiai vedami lietuvių kalba, tikiuos bus daugiau lietuvių su jos amžiaus vaikais smile.gif ... o ir agentūros vadovė pati yra jame buvus.. iš tikrųjų kambariams reikėtų renovacijos, bet mes imam deluxe tipo kambarius, jie atnaujinti, tai problemą kaip ir išpsręsim.. taip pat rašiau, kad vilioja mane netoli esantys istoriniai miestukai - Faselis už 5 km..netoli ir Kemeras, iki Tekirovos 500 m.. Viešbutis turi nemažą paplūdymį ....

visai šeimai 9 n turėtume sumokėt iki 8000 lt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 26 vasario 2007 - 12:53
Alanijos pusėje 3-4* koki nebloga viešbutuką gal kas žinot g.gif
Atsakyti
Pernai mes buvom Beldibi "Club Zigana".
Ir rinkomės dėl to kad netoli oro uosto, nes skridom su 1m. dukryte. Bet pasirinkom vis delto vykusiai. Aptarnavimas puikus. Jaukūs nameliai, daug pavėsio. Pats viešbutis lyg mini botanikos sodas. Jokių uodų. Gal pliažas galėtų būti gražesnis, tas smėlis kažkoks ne toks kaip pas mus Lietuvoj.
Atsakyti

QUOTE(Flowwer @ 2007 02 26, 13:28)
Alanijos pusėje 3-4* koki nebloga viešbutuką gal kas
žinot g.gif

prieš kokius 4 metus buvau Kleopatra dreams beach.. man patiko smile.gif ..tiesa jis atokiau nuo centro, bet užtat prie smėlio paplūdymio..iki centro eidavom pėškom kiekvieną vakarą po vakarienės... labai gerai būdavo prasivaikščiot cool.gif

išskaičiau pas rusus, kad Marti myroj kaip tik šiuo metu turėtų vykti rekonstrukcija.. apskritai atsiliepimai man patiko, ypač apie poisį vaikams
kas skaito rusiškai ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 26 vasario 2007 - 13:45
Nu bet aš mergos nenormali esu doh.gif Žinau kad man patinka, iš paveiksliukų tas mano išsirinktas viešbutis, bet vis kažkodėl galvoju kad jis bus negeras blink.gif Maniškis mane durniuke visiška išvadino doh.gif

Už tai ir įdomu pagal ką žmonės renkasi viešbutį. Aš irgi žiūrėjau kad būtų didelė teritorija, ir kad būtų viskas viskas įskaičiuotą, kad nereiktų sukti galvos, ar dar turim pinigų kokiam kokteiliukui ar dar kam doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyncė: 26 vasario 2007 - 14:37
QUOTE(Gyncė @ 2007 02 26, 14:08)

Už tai ir įdomu pagal ką monės renkasi viešbutį. Aš irgi žiūrėjau kad būtų didelė teritorija, ir kad būtų viskas viskas įskaičiuotą, kad nereiktų sukti galvos, ar dar turim pinigų kokiam kokteiliukui ar dar kam doh.gif

"Zmones" ten norejai parasyt? 4u.gif Tikrai be galo ivairiai jie renkasi. Man tarkim patinka mazi jaukus viesbutukai, kur personalas atsimena kiekviena ir galima su jais pabendrauti ax.gif Nemegstu valgyti viesbutyje, patinka atrasti naujus restoranas ir kavines, todel niekada neimu AI, o labiausiai nemegstu dideliu viesbuciu biggrin.gif Kiekvienas pagal poreikius smile.gif
Atsakyti
Na , merginos, ko gero atkalbėjot mane nuo to in dividualaus pervežimo. Ačiū Westai ir Smurkai už atsakymus. Tikrai jau vaikas didesnis tikiuosi viskas bus paprasčiau. Nes pernykštį skrydį prisimenu lyg košmarą, mažojo pagrindinis užsiėmimas lėktuve buvo čiulptuko ir vandens buteliuko mėtymas priekyje sėdintiems žmonėms, vandens buteliuką ore sugaudavome , bet čiulptuko nespėdavome, tai keleiviai iš priešais esančiu kėdžių čiulpuką paduodavo bet buvo laaabai nepatenkint. Na bet ką gi galėjom padaryti, negaliu gi aš vaikiuko surišti doh.gif Gerai dar kad brolis buvo šalia ir užimdavo, ktaip tai šakės, jokie žaislai netinka, nori tik siust.
Et vis tiek smagu atostogos artėja, kelionės thumbup.gif Apsiginkluosim saldainiais , žaislais ir lėksim, beliko ryt nuvažiuot ir galutinai apsispręsti dėl viešbučio.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 02 26, 14:32)
"Zmones" ten norejai parasyt? 4u.gif Tikrai be galo ivairiai jie renkasi. Man tarkim patinka mazi jaukus viesbutukai, kur personalas atsimena kiekviena ir galima su jais pabendrauti ax.gif Nemegstu valgyti viesbutyje, patinka atrasti naujus restoranas ir kavines, todel niekada neimu AI, o labiausiai nemegstu dideliu viesbuciu biggrin.gif Kiekvienas pagal poreikius smile.gif

jooo, važiuočiau be vaikų, tai kriterijai būtų visai kitokie... jokių AI, jokių didelių viešbučių ... labai jau pasiilgau tokių kelionių... rolleyes.gif

ievute, paprastai šeimas su vaikais sodina į lėktuvo priekį.. tada visi savoj vietoj ksakant.. nors kai grįžinėjom iš Kanarų, sedėjom gale unsure.gif ..bet šiaip dažniausiai visi vienoj vietoj. tada ir vaikai pabendrauja vienas su kitu .. šiaip ne į temą, bet gal kam pravers.. viena šeima kai skridom susidūrė su problema - vaikas paniškai bijojo eit į lėktuvo WC. tai galų gale mergytė darė į puodelį... žodžiu reik pamąstyt ir apie tokį variantą jei vaikas jau eina į wc bwt yra bailesnis.. gal verta uždėt pamperį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 26 vasario 2007 - 15:40
QUOTE(westa @ 2007 02 26, 13:29)

visgi apsisprendėm ir važiuojam į Marti Myrą...Agentūroj dar gyrė Lymra Limak ( tik sakė, kad pastatai labai dideli, didelis restoranas, didelis triukšmas kai visi sueina valgyt  smile.gif ) ir Fantasia de luxe viešbučius  4u.gif

Mes taip pat galvojame į Lymra Limak, bet norėtume kur nors pačiame Kemere, o ten, kaip tyčia, jokių normalesnių viešbučių nesiūlo.
Atsakyti