Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai, pramogos

Tada dar anksti vaziuoti... Reikia palaukt kol labiau isils... biggrin.gif
Kai buvau Kemere, gyvenom Dragos viesbutyje. Maistas normalus, visada buvo vaisiai- obuoliai, apelsinai. Visi gerimai, alus neskiestas. Gerimai iki 22 val. nemokamai. Viesbutis ant juros kranto, paciame miesto centre. Kai as buvau, gultai buvo nemokami- tik uzsiimt reikejo is anlsto lekt is pat ryto. Siaip girdejau, kad per pati sezona uz gultus tenka moket... schmoll.gif
Siaip, tvarkingas viesbutukas, yra pirtis, sale... Visi darbuotojai labai bendraujantys, rupestingi, ypac virtuve- sefpovaras thumbup.gif !!!
Atsakyti
O mes liepos pabaigai kątik užsisakėm Rose Residence Beach Kemere. Tikimės labai nenusivilt prisiskaitę pačių įvairiausių ir prieštaringiausių, daugiausia rusų atsiliepimų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja @ 2007 03 09, 14:46)
O tu ten buvusi ar šiaip nusipirkote šitą viešbutį?  Mes svarstome tarp Meder, Kemer ir Maxim, kadangi jie visi pačiame mieste, bet gana įtartinai atrodo žema Maximo kaina...

nu žinok pasiūlė pažįstamas vadybininkas kelionių agentūroj, tiesa sakant pasiskaičius pas rusus, tai didžiausias minusas tas , kad nėra didelė teritorija ir kažkokios apsimiegojusios bobos barmenės biggrin.gif va dėl teritorijos biški neapsižiūrėjom, bet ai....ir anot rusų viešbutis iki į žv. neištempia, vertas 4+...na bet visi žinome ruso turisto ko nori kai važiuoja į 5 žvaigždes biggrin.gif
nu bus matyt...mums ( kai su vaikais ) , rekomendavo šį rolleyes.gif nors aš labai norėjau į Marmario " Marti La Perla " , bet....
Atsakyti
Rytoj einu pirkti bilietukus į Turkiją Marmario kurortą, 4**** viešbutis Club Green Nature vadinasi, bet bėda kad niekur nerandu atsiliepimų apie tą viešbutį g.gif . Gal kas nors tars kokį žodelį apie tą viešbutuką unsure.gif ? O gal jis niekam tikes? g.gif . Tik žinau, kad viešbutis atokiau nuo paplūdimio apie 500 m, ir iki centro 3 km, ir dar žinau kad ultra viskas įskaičiuota drinks_cheers.gif . O daugiau nieko ? blink.gif Ir dar, kad aplinkui žaluma, nei kaiminystėje krūva viešbučiu gali rasti...
Atsakyti
As dar turiu toki klausimuka: vaziuojame i viesbutuka, kuriame gali pasirinkti tik pusrycius ir vakariene arba AI. Man tai nereikia AI, bet mano brangusis neistvers visa diena be pietu. Tai norejau paklausti ar galima jam imti viska iskaiciuota, o man- ne, nors kartu gyvensime viename kambaryje?Be to viesbutis didelis, tai gal jis gales ir man paimti koki gerimuka, gal niekas nepastebes ? blush2.gif Man tikrai nesinori moketi uz tai, kuo beveik nesinaudosiu...
Atsakyti
QUOTE(minella @ 2007 03 09, 23:29)
As dar turiu toki klausimuka: vaziuojame i viesbutuka, kuriame gali pasirinkti tik pusrycius ir vakariene arba AI. Man tai nereikia AI, bet mano brangusis neistvers visa diena be pietu. Tai norejau paklausti ar galima jam imti viska iskaiciuota, o man- ne, nors kartu gyvensime viename kambaryje?Be to viesbutis didelis, tai gal jis gales ir man paimti koki gerimuka, gal niekas nepastebes ?  blush2.gif Man tikrai nesinori moketi uz tai, kuo beveik nesinaudosiu...

Tureciau tamista nuliudyti - tai neimanoma, arba reikia imti du vienviecius kambarius... Kazi kas jau tada pigiau. Be to atmink, kad AI gerimai priklauso, o HB - jie nepriklauso, taigi...
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 03 08, 12:28)
ačiū labai!!!  mes Paloma Grida Village  ilsėsimės nuo gegužės 15 d. tad man kaip tik labai pravers švieži jos įspūdžiai  thumbup.gif Labai labai lauksiu.

Mes grisim is sito viesbucio 05.10, taip pat parasysiu drinks_cheers.gif
Mane tik dziugina, kad jis nera populiarus tarp rusu, o kiek atsiliepimu ju saituose yra, tai praktiskai visi geri thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2007 03 09, 22:26)
ahaaaa, duoda viskį kvepiantį kvepalais, arba jų firminį baltą actinį vyną  lotuliukas.gif  BET gert gali kiek noooori  biggrin.gif  nu alus jų neblogas  rolleyes.gif

As tai alu gerdavau....Nes raki beveik niekad nebudavo, o vynas toks nelabai ph34r.gif Ir dar nervindavo, kad raki pildavo i didele stikline apie 1 cm nuo dugno blink.gif Nu man tai cia pasityciojimas kazkoks, toki skanu gerima ir sitaip gaili biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 03 09, 23:31)
As tai alu gerdavau....Nes raki beveik niekad nebudavo, o vynas toks nelabai ph34r.gif Ir dar nervindavo, kad raki pildavo i didele stikline apie 1 cm nuo dugno blink.gif Nu man tai cia pasityciojimas kazkoks, toki skanu gerima ir sitaip gaili biggrin.gif

aš kai gyvenau savo draugo draugo viešbutyje , tai mano šeimai jau iš kitų butelių viską pildavo lotuliukas.gif o šiaip tai jo , su vietiniais gėrimais ten ne kas , bet ai...meločius čia irnesakyk.gif vistiek žiauriai myliu Turkiją wub.gif wub.gif
o kitiems patarimas : baltą vyną gerkit su ledukais , biški atskies lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 02 24, 22:10)
Kas man galėtu padėti?  ax.gif Vartau Novaturo vasaros kataloga, issirinkom kelione i Turkija, planuojam atostogas geguzes men gale arba birzelio men pradzia, bet.........  g.gif  Skaičiau ir smurkos istorijas ir daug atsiliepimu apie Turkiją, bet taip ir neapsisprendziau koki regiona pasirinkti Turkijos>?  g.gif . Važiuosime su vyru be vaiko, norim i 4 **** viesbuti. Norim ir pailseti ir aktyviai poisliausti, ir pašelt, bet ir gyzti labai pailseje. Tai per kokia kelioniu agentura vis deto vaziuoti, seip labiau  pataria per Novaturo. O kaip jus manote>?  g.gif . Busiu labai dekinga.

Sveikute,
su vyru buvom būtent Kemere, labai graži gamta ir šiek tiek ramiau nei Alanijoje, o be to netoli ir Antalija, būdavo sėsdavom į autobusą ir varom po parduotuves į Antaliją. Žiūrint kokio poilso pageidaujat, jei ramiau tai Kemeras pats tas, bet patčiam Kemere tik neimkit priemesčių, nes ten tokie užkampiai, kad tik viešbutyje ir bus pramoga, na nebent auto nuomuosites. Ir dar patarimas, kai atvaiuosit siuloma yra agentūrų kelionė po Antalijos odų ir aukso fabrikus, tikrai neverta ten važiuot, o dar geriau jei su rusų kalba ok imti vietinių ekskursijas, pigesnes ir daug geresnės. O del aentūros, tai mes su Novaturu vvažiavom tai labai viskas patiko, ir kiek draugų yra keliave tai visiems nebuvo problemų, o pačią kelionę pirkom per Meandrą. Tai tiek jei dar kas rūpės klausk, nes niuansų daug ten visokių. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vestinukas @ 2007 03 10, 12:13)
Sveikute,
su vyru buvom būtent Kemere, labai graži gamta ir šiek tiek ramiau nei Alanijoje, o be to netoli ir Antalija, būdavo sėsdavom į autobusą ir varom po parduotuves į Antaliją. Žiūrint kokio poilso pageidaujat, jei ramiau tai Kemeras pats tas, bet patčiam Kemere tik neimkit priemesčių, nes ten tokie užkampiai, kad tik viešbutyje ir bus pramoga, na nebent auto nuomuosites. Ir dar patarimas, kai atvaiuosit siuloma yra agentūrų kelionė po Antalijos odų ir aukso fabrikus, tikrai neverta ten važiuot, o dar geriau jei su rusų kalba ok imti vietinių ekskursijas, pigesnes ir daug geresnės. O del aentūros, tai mes su Novaturu vvažiavom tai labai viskas patiko, ir kiek draugų yra keliave tai visiems nebuvo problemų, o pačią kelionę pirkom per Meandrą. Tai tiek jei dar kas rūpės klausk, nes niuansų daug ten visokių. cool.gif

Ačiū labai už info 4u.gif , bet tiek blaškiausi ką ir kur pasirinkti, bet pagaliau šiandieną ir bilietukus nusipirkome thumbup.gif . Birželio 7 d. išskrendame į Marmarį, 4**** ultra viskas įskaičiuota į "Club Green Nature". Dėl viešbučio nežinau kaip bus, nes TEZuose pirmi metai šis viešbutis. Kiek bandžiau ieškoti nete atsiliepimų - neradau g.gif , tai rizikuojame, kai grįšime papasakosime 4u.gif . O gal dar atsiras iki mums skrendant poilsiautojų kurie yra jame buve? bigsmile.gif . Bet jau esu rami smile.gif Beliko tik laukti unsure.gif
Atsakyti
Sveiki! Noriu paklausti, ar įmanoma Turkijos karščius ištverti liepą-rugpjūtį? Tiesiog negaliu kitu laiku. Norėčiau skristi su vyru ir dviem savo paaugliais vaikais. Renkuosi tarp Turkijos ir Kretos. blush2.gif 4u.gif Ar ištvertų vaikai karščius? Gal kas buvote tokiu laiku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apokalipse: 10 kovo 2007 - 18:05