rudnosiene, koki viesbuti pasirinkot? Kemeras visai fainas miestukas, nemanau, kad bus blogai, o dar su mazu vaiku, tai po didmiesti ir nesitrinsi
QUOTE(Rudnosiene @ 2007 03 07, 19:01)
mes irgi issirinom Kemer Resort 9 nakvynem, bet rugsejo menesi; dabar issiaiskinau, kad tuo metu bus ramadanas - suabejojau ar verta vaziuoti? Ar esat kas nors buve Turkijoje ramadano metu? Parasyta, kad kavines trumpiau dirba, alkoholio nera ir tt
QUOTE(motce @ 2007 03 08, 09:36)
mes irgi issirinom Kemer Resort 9 nakvynem, bet rugsejo menesi; dabar issiaiskinau, kad tuo metu bus ramadanas - suabejojau ar verta vaziuoti? Ar esat kas nors buve Turkijoje ramadano metu? Parasyta, kad kavines trumpiau dirba, alkoholio nera ir tt
Buvom. Gyvenimo ritmas kurorotuose beveik niekuo nesisikiria Alkoholio tikrai bus
QUOTE(nerko @ 2007 03 08, 00:16)
rudnosiene, koki viesbuti pasirinkot? Kemeras visai fainas miestukas, nemanau, kad bus blogai, o dar su mazu vaiku, tai po didmiesti ir nesitrinsi
KEMER RESORT 5* Del to, kad ne per toli nuo oro uosto, mieste, visko vaikams yra. Be to, pernai vyras Alanijoj buvo, tai net biski ir apsidziauge, kad bus nauja vieta. Bet rezgu mintis rudeni su kokia paskutine minute dar ir Beleko, Side, Alanijos puse aplankyt Vyras dar neinformuotas apie tai Paziuresiu, kaip seksis su mazaja kelionej
QUOTE(motce @ 2007 03 08, 10:36)
Buvau praejusiais metais per ramadana. Tai tik iš vietinio gido, su kuriuo susidraugavome ir kuris mus asmeniškai vežėsi į ekskursiją į Antaliją sužinojome, kad tuo metu yra ramadanas, beje jis ir pats yra priėmęs musulmonišką tikėjimą
QUOTE(motce @ 2007 03 08, 09:36)
As buvau ir per ramadana, ir ne per ramadana. ABSOLIUCIAI jokio skirtumo Turkai vienodai ikyrus ir vienodai alkoholio vartoja Tik jau labai pabozni tai laikosi viso to badavimo ir t.t. Bet turistu poilsio tai niekaip neitakoja
QUOTE(Klajonė @ 2007 03 08, 10:50)
O konkreciau? Si karta viesbucio reikia tik pavalgymui ir kartais pamiegojimui Imam ji su 38 proc total nuolaida. Kai tokia kaina gaunasi, tiesiog nuodeme neimti. Nu kas ten tokio s***? Siaip nete visai neblogus atsiliepimus apie ji radau Juk lova ir dusas bus? Uzkrimst ka nors duos?
pernai mano pažįstama agentė, pas kurią pirkdavau keliones, buvo išvažiavusi į infoturą. Tai buvo vienintelis viešbutis, kurį jinai išpeikė, sakė, kaip iš viso tokį griūvantė leidžia eksploatuoti
ne visas temas spejau dar perskaityti,bet kol kas nieko neradau apie savo issirinkta viesbuti. Gal kas buvot viesbutyje KLEOPATRA LIFE Antalijoje? Buciau labai dekinga uz pareiksta nuomone
QUOTE(Klajonė @ 2007 03 07, 09:59)
Smurka, pasakyk ka nors apie Yildiz Kemere Ko tiketis?
Prieš metus buvau šiame viešbutyje. Man nepatiko. Yra vietų, į kurias norisi sugrįžti, bet čia nevažiuočiau už jokią kainą. Visai nejaukus šis viešbutis. Kadangi Turkijoj buvom jau kelintą kartą, vaikai čia pirmas dienas vos neverkė. Susinervinau - sumokėt visai nemažus pinigus ir žiūrėt į surūgusius veidus Maitinimas prastas, saldumynų gavom tik vieną kartelį, alus - iš plastikinių butelių, o dažniausiai dar ir šiltas. Aptarnaujantis personalas gal ir nieko, bet kambarių tvarkytojos Be to, šiame viešbutyje atskirai reikia mokėti už gultus papludimyje. Vienu žodžiu, tikrai galima rasti kažką geresnio.
QUOTE(Smurka @ 2007 03 09, 12:15)
Nedezinformuok. Jau 10 valanda Stambulo oro uoste buvau
OOOO kaip malonu 'girdėti' balsą iš turkijos Kaip ten viskas kaip oras ir t.t.?
QUOTE(simsim @ 2007 03 07, 12:12)
Tačiau į vandenį iki pusės įbristi vistiek priverčia. Visus vorele veda prie tokio kriokliuko nusifotografuoti. Fotografuoja aisku turkai, ir nuotrauka reikia pirkti.
Kas gali priversti??? Nori brendi- nori neberendi, eini sausuma. Ir nuotraukos niekas pirkti nevercia. Patinka- perki, nepatinka- neperki. Beje, net ir del nuotrauku kainu verta pasidereti...
Papildyta:
QUOTE(Smurka @ 2007 03 09, 13:45)
Nedezinformuok. Jau 10 valanda Stambulo oro uoste buvau
Kaip fainai! Gero poilsio!
Stambule sıandıen vısaı nesılta, gal koks 10-12 laıpsnıu ır oras apsınıaukes. Lyt nelyja, bet ır saules nerasta.
Pakapojau avıenos saslycıoko, turkus nustebınau savo tıpo puıkıa turku kalba (kabacıoke absolıucıaı vıska turkıskaı uzsısakıau ır dar saskaıtos ju gımtaja kalba paprasıau ) ır tolıau galıu gyvent pamazu
Pakapojau avıenos saslycıoko, turkus nustebınau savo tıpo puıkıa turku kalba (kabacıoke absolıucıaı vıska turkıskaı uzsısakıau ır dar saskaıtos ju gımtaja kalba paprasıau ) ır tolıau galıu gyvent pamazu