Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai, pramogos

Sveiki visi,

Skaitau skaitau visą forumą, bet niekaip negaliu apsispręsti, padėkite doh.gif
Manau, kad jau apsistojau ties Kemeru, bet neišsirenku viešbučio. Norisi 4* arba 5* su AI. Bet dilema - ar geriau kuo arčiau miesto centro, kad vakarais galėtume pasivaikščioti ne tik palei jūrą, bet ir į miestą išeit pasivaikščiot ar visgi toliau nuo centro ar netgi toliau nuo paties miesto? Vaikų neturim, tai tokių pramogų viešbutyje nereikia. Reikia nuosavo pliažo ne ant platformų, kad kuo arčiau jūros būtų. Nžn net... g.gif Į ekskursijas važinėsim, bet vakarais nesinori tik po všbt teritoriją slampinėti, tai vat ir galvoju kaip čia su tuo centru daryt?
Kas gali patart iš savo patirties? ax.gif
Atsakyti
Na aš kai jau pagyvenus Turkijos laukuose , tai dabar tik miestą renkuosi hihihi.gif
man turi būt viskas pod rukoj : ir jūra čia pat ir miestas pod rukoj , na nebutinai centre , bet tik ne už miesto tai jau tikrai. Nes norisi ir pasivaikščiot vakarais ir į kokį bariuką nueit , ir turguj pasišopint...nu vienžo rolleyes.gif

Letticija , įmesk to viešbučio linką jei turi. kažkaip mes niekaip neišsirenkam. Jau lyg ir buvau apsistojus ties MartiLaPerla Ičmelere , bet kažkaip ne iki galo man tas variantas patinka ..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(nerko @ 2007 03 01, 14:48)
beleke ziurim Paloma Grida Village ir Spice Hotel&Spa9 bet sitas gerokai brangesnis)

QUOTE(Rudnosiene @ 2007 03 01, 16:15)
Sitas ir man krito i aki mirksiukas.gif .

QUOTE(saulyte525 @ 2007 03 01, 19:45)
renkuosi Tez-ų iš:
Paloma Grida - Belek
Gal kas nors buvote juose? wub.gif

Mums irgi jį (Paloma Grida Village) perša, vietoj mūsų pasirinkto ir jau išbandyto Pirate's Beach Club. Atseit gidas pats buvo ir labai gerai įvertino ir šis variantas būtų geresnis už mūsiškį. Maniau kad gal rasiu per "Paiešką", kas iš mūsų ten jau ilsėjosi, bet matau kol kas tik klausiančių apie jį komentarus ax.gif tai dar kartą ir aš paklausiu, galgi atsiras dar koks komentaras iš jau buvusių ten. Ačiū.

Atsakyti
Smurka, pasakyk ka nors apie Yildiz Kemere bigsmile.gif Ko tiketis?
Atsakyti
Mes Turkijoj buvom gegužės pradžioj, su pirmu reisu išskridom smile.gif.
Raftinge būtinai reikia sudalyvauti, labai faina pramoga. Vandens temp. buvo apie 10-12 laipsnių. Bet duoda apsirengti liemenę ir jei pageidauji waterproofą smile.gif - ploščiuką. Valtyje tikrai nešalta smile.gif, tik reikia susitarti su valties vadovu, kad neverstų valties - tai dar viena iš atrakcijų plaukiant smile.gif.
Tačiau į vandenį iki pusės įbristi vistiek priverčia. Visus vorele veda prie tokio kriokliuko nusifotografuoti. Fotografuoja aisku turkai, ir nuotrauka reikia pirkti.

P.S. mano dukrytei tuo metu buvo 3,5 mėn. pilvelyje smile.gif.

Papildyta:
ups, biski ne toj vietoj atsakyma įdėjau biggrin.gif

Mielosios, padėkit man prisiminti, kaip vadinasi tie didžiuliai ilgaamžiai medžiai augantys Turkijoj? Jei kas buvo Kemere ir važiavo džipais į kalnus, tai nuveda fotkintis prie tokio vieno įspūdingo senuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2007 03 06, 23:19)
Jau lyg ir buvau apsistojus ties MartiLaPerla Ičmelere , bet kažkaip ne iki galo man tas variantas patinka ..... g.gif

Marti la Perla negyvenau, bet daznai praeidavome pro ji, tai is salies man thumbup.gif pasirode. Terotorija grazi, pliazas prie pat juros ju nuosavas. Tik tiek ir galiu pakomentuoti. Bet si viesbuti isidemejau, galvodama, kad jei kita karta vaziuosiu i Marmario regiona, butinai ji irgi turesiu omenyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 03 07, 10:06)
Reikia nepamirst dar ir to,kad i kambari viesbutyje jus ileis ne anksciau kaip 14 valanda tongue.gif taip kad kaip ir visi, pasidesit daiktus vestibiulyje ir eisit maudytis ax.gif

Vestibiulyje g.gif... o grįžę juos ten pat ir rasime lotuliukas.gif
dar klausimelis: ar dali veztu grynųjų palikdavote seife kambariuose, ar nešiodavotės su savimi visus ax.gif
Atsakyti
nesinesiokit visu pinigu, viesbuciuose yra seifai kur juos ir dokumentus galima palikt, taip saugiausia.
Atsakyti
QUOTE(Braskiukas @ 2007 03 07, 14:05)
dar klausimelis: ar dali veztu grynųjų palikdavote seife kambariuose, ar nešiodavotės su savimi visus ax.gif

Na jau daug kur buvo rašyta kad visų su savim nešiotis pinigų nėra saugu, tas pats ir lietuvoje būtų jeigu visus grynus nešiotumeisi su savimi. Gi ramiausiai juos padėsi į seifą ir žinosi kad rasi, o jeigu kas ne duok dieve pavogtų iš jūsų visus pinigus? Ką tada daryt?
Atsakyti
QUOTE(Braskiukas @ 2007 03 07, 14:05)

Rasit rasit, nieks ju neims irnesakyk.gif Gal biggrin.gif arba galit tada sedet prie savo daiktu ir saugot unsure.gif Nuo 10 iki 14 val. unsure.gif Del pinigu.....isdeliokit jas skirtingose lagaminu vietose ir tiek....jei jau kazkas ilys, tai maza tikimybe kad visus pinigus paims...
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 03 07, 15:34)
Rasit rasit, nieks ju neims irnesakyk.gif Gal biggrin.gif arba galit tada sedet prie savo daiktu ir saugot unsure.gif Nuo 10 iki 14 val. unsure.gif Del pinigu.....isdeliokit jas skirtingose lagaminu vietose ir tiek....jei jau kazkas ilys, tai maza tikimybe kad visus pinigus paims...

Du kartus vaziavom i Turkija:viena karta i Alanijos puse,kita i Kemera,tai va ka noriu pasakyti kad nei karto nereikejo laukti kambario.Ten apgyvendinimas eina nuo 12 val.,tai kol atskrysit,kol praesit muitine,kol davaziosit i viesbuti,tai anksciau laiko ten ir nebusit thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Gero poilsio!!! vacation4.gif vacation1.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(egle50 @ 2007 03 06, 16:44)
o mes uzsisakem KEMER RESORT 05-18 dienai  thumbup.gif  thumbup.gif

O mes nuo 05.15 Kemer Resort 9 nakvynem mirksiukas.gif

QUOTE(Aurėja @ 2007 03 07, 09:47)
Mums irgi jį (Paloma Grida Village) perša, vietoj mūsų pasirinkto ir jau išbandyto Pirate's Beach Club.  Atseit gidas pats buvo ir labai gerai įvertino ir šis variantas būtų geresnis už mūsiškį.  Maniau kad gal rasiu per "Paiešką", kas iš mūsų ten jau ilsėjosi, bet matau kol kas tik klausiančių apie jį komentarus  ax.gif  tai dar kartą ir aš paklausiu, galgi atsiras dar koks komentaras iš jau buvusių ten. Ačiū.

Mano drauge vaziuoja balandzio 24 berods. Jei idomu, galesiu parasyt jos ispudzius. Kiek ji rusu saituose skaitesi apie viesbuti - geri atsiliepimai, tik kad tas Belekas kaimas. Bet Antalija, Side netoli, visokiu dalykeliu lankytinu netoli yra. Musu kelioniu vadybininke sake, kad po sito viesbucio labai pakyla atrankos kartele ir sunkiau rinktis viesbucius veliau rolleyes.gif
Tai pasirinkom Kemera. Nors pradzioj apie Alanija galvojom. Aciu Nerko uz pastabas del atstumo nuo oro uosto.

Atsakyti