Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai, pramogos

QUOTE(dinka @ 2007 03 05, 10:41)
Klausimelis - gal kas zino maisto gaminimo Turkijoje ypatumus (vaziuosiu pirma karta tai nelabai kaip ten kas). Ar ten gaminant maista naudojami ananasai, ju sultys, na kaip ingridientai, kuomet is isores negali pasakyti ten deta ar ne? Reikalas tas, kad esu labai alergiska ananasams, tai nesinoretu atostogas praleisti ligoninej  tongue.gif

Ten citrusinių vaisių ir įvairiausių daržovių rojus. Ananasų kažkaip nemačiau. ir dar kitas dalykas - viešbučiuose maitinimas toli gražu ne turkiškas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 03 05, 10:45)
Ten citrusinių vaisių ir įvairiausių daržovių rojus. Ananasų kažkaip nemačiau. ir dar kitas dalykas - viešbučiuose maitinimas toli gražu ne turkiškas schmoll.gif

As suprantu, tiesiog klausiau is principo kaip naudojamas, na jei nera toks paplites, tai tikesimes viskas bus gerai. Paklausineti apie sudeti aisku bus galima, bet buna kai net nepagalvoji kad gali buti.

O kokia valiuta geriausiai vestis pinigus?
Atsakyti
QUOTE(dinka @ 2007 03 05, 11:53)
As suprantu, tiesiog klausiau is principo kaip naudojamas, na jei nera toks paplites, tai tikesimes viskas bus gerai. Paklausineti apie sudeti aisku bus galima, bet buna kai net nepagalvoji kad gali buti.

O kokia valiuta geriausiai vestis pinigus?

Tai manau nelabai ir klausineti reikes, jeigu zuvis - tai dazniausiai troškinta būna, jeigu vištiena - tai su ananasais neteko matyti... taip pat ir visa kita
Atsakyti
QUOTE(Flowwer @ 2007 03 05, 11:05)
Tai manau nelabai ir klausineti reikes, jeigu zuvis - tai dazniausiai troškinta būna, jeigu vištiena - tai su ananasais neteko matyti... taip pat ir visa kita

Na bet gal but ten praktikuojama pavyzdziui ipilti sulciu i padaza ar pan, kuomet is akies nepasakysi, ar naudota.
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 03 05, 08:24)
Smurka
kaip tu taip pigiai sumedžioji sau keliones? blush2.gif

Todėl, kad nuolat medžioklėj biggrin.gif Dar ir Shalimar kartais padeda ax.gif Va, buvom su ja Stokholme už aštuoniasdešimt kažkelis litus, gegužę planuojam į Liverpulį už 130 rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(dinka @ 2007 03 05, 11:26)
Na bet gal but ten praktikuojama pavyzdziui ipilti sulciu i padaza ar pan, kuomet is akies nepasakysi, ar naudota.

OI ne, ten nelabai priimta maišyt kontrastingus ingredientus. jei sūru, tai sūru, jei aštru, tai aštru, jei saldu, tai saldu biggrin.gif Ir apskritai, turkai virtuvės atžvilgiu labai konservatyvūs - pirmenybė teikiama nacionaliniams patiekalams, visokie kitaicai ten daugiau turistams skirti. Tiesa, Mcdonalds restoranai ten tai labai paklausūs blink.gif
Atsakyti
O aš tai noriu paklausti apie saugumą viešbučio teritorijose? Išeini iš kambario ir turi tą kortelę-raktą, galbūt pasiimi pinigų, žurnalą, ir ar palikus visus daiktus ant pvz. gultų gryžes išsimaudes rasi juos? Ar nevogia ten kaip palangoje kad ir rankšluostuką kokį doh.gif

Na ir dar kartą klausiu gal yra kas buvę šitame viešbutyje? viešbutis
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 03 05, 13:23)
O aš tai noriu paklausti apie saugumą viešbučio teritorijose? Išeini iš kambario ir turi tą kortelę-raktą, galbūt pasiimi pinigų, žurnalą, ir ar palikus visus daiktus ant pvz. gultų gryžes išsimaudes rasi juos? Ar nevogia ten kaip palangoje kad ir rankšluostuką kokį doh.gif

na bent jau man niekad tokiu fintu nepasitaike. teisingai Smurka ( norėjau parašyt Turka lotuliukas.gif ) sako , kad vagia patys turistai.
QUOTE(Flowwer @ 2007 03 05, 13:24)
Manau, jeigu kils klausimų visada galėsi pasiklausti virėjų. Mes kai buvom praėjusiais metais Turkijoje, tai per pietus ir vakarienę visada prie pagrindinių patiekalų stovėdavo gamintojai-virėjai. Mano vyras negali pakęsti razinų, tai tortų kepėjas visada parodydavo kur jų nėra.... 4u.gif

aha, pas mus irgi visada šef povoras stovėdavo prie patiekalų stalų mirksiukas.gif Ir papasakodavo kas kur prie ko thumbup.gif
QUOTE(Gyncė @ 2007 03 05, 13:41)
Na bet kaip tada eit maudytis pvz? Na ta kortelė-raktas manau sušplapes tikrai neveiks? Ar galimą paduoti administracijai išeinant iš viešbučio?

Tai tą raktą geriausiai palikt viešbučio rec. kai kur einat , ar prie baseino ar prie jūros. Taip saugiausia manau rolleyes.gif

Jei kas kokį žinot viešbutį tinkamą atostogaut su vaikais Kemere , patarkit prašau. Nu bet ne tokį kur jau vieni pensininkai wink.gif
Atsakyti
Tai nejaugi taip ir niekas negali pasakyti apie Maramryje esančius viešbučius 4**** Club Green Nature arba Blue Bays Deluxe??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 03 05, 20:20)
Tai nejaugi taip ir niekas negali pasakyti apie Maramryje esančius viešbučius 4**** Club Green Nature arba Blue Bays Deluxe???  g.gif

Paskaityk atsiliepimus čia
Atsakyti
Na turiu dar vieną klausimą. Ką jūs darote su nuotraukom, na ta prasme gi foktinaties daug ar ne? Ir kur jas paskui? Na pvz pas mane korteilei telpa apie 25 su aukščiausiu lygiu pixeliu, bet tiek gi per mažai. Sakau gal nueinat į kompiuterine ir ten nuotraukas persimetat į kompą paskui į meila? Ar kaip darot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 03 05, 23:12)
Na turiu dar vieną klausimą. Ką jūs darote su nuotraukom, na ta prasme gi foktinaties daug ar ne? Ir kur jas paskui? Na pvz pas mane korteilei telpa apie 25 su aukščiausiu lygiu pixeliu, bet tiek gi per mažai. Sakau gal nueinat į kompiuterine ir ten nuotraukas persimetat į kompą paskui į meila? Ar kaip darot g.gif

nu aš turbūt tokiu atveju pirkčiau kortą naują wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2007 03 06, 15:54)
makaliau parašyk nuorodą čia plz, nes kitų temelių neskaitau  blush2.gif

Va,prašom, paskaityk 4u.gif

Kokiu metu verta laukti paskutinių minučių?

Sezono pradžioje: balandžio pabaiga, gegužė ir net birželis, kai daug kas laiko egzaminus, įskaitas, baigiasi mokslo metai.
Rugsėjo pradžia. Daugelis jau turi skubėti į mokyklas, studijas, pasiruošti moklo metams. Tai bene geriausias metas atostogauti: vanduo įšilęs, oras ne per karštas, nėra didelių spūsčių prie muziejų, lankytinose vietose.
Jei jūsų atostogų datos lanksčios, galite kiek lukterti ar pastumti išvykimo datas.
Atsakyti