QUOTE(Gyncė @ 2007 03 05, 13:23)
O aš tai noriu paklausti apie saugumą viešbučio teritorijose? Išeini iš kambario ir turi tą kortelę-raktą, galbūt pasiimi pinigų, žurnalą, ir ar palikus visus daiktus ant pvz. gultų gryžes išsimaudes rasi juos? Ar nevogia ten kaip palangoje kad ir rankšluostuką kokį
na bent jau man niekad tokiu fintu nepasitaike. teisingai Smurka ( norėjau parašyt Turka
) sako , kad vagia patys turistai.
QUOTE(Flowwer @ 2007 03 05, 13:24)
Manau, jeigu kils klausimų visada galėsi pasiklausti virėjų. Mes kai buvom praėjusiais metais Turkijoje, tai per pietus ir vakarienę visada prie pagrindinių patiekalų stovėdavo gamintojai-virėjai. Mano vyras negali pakęsti razinų, tai tortų kepėjas visada parodydavo kur jų nėra....
aha, pas mus irgi visada
šef povoras stovėdavo prie patiekalų stalų
Ir papasakodavo kas kur prie ko
QUOTE(Gyncė @ 2007 03 05, 13:41)
Na bet kaip tada eit maudytis pvz? Na ta kortelė-raktas manau sušplapes tikrai neveiks? Ar galimą paduoti administracijai išeinant iš viešbučio?
Tai tą raktą geriausiai palikt viešbučio rec. kai kur einat , ar prie baseino ar prie jūros. Taip saugiausia manau
Jei kas kokį žinot viešbutį tinkamą atostogaut su vaikais Kemere , patarkit prašau. Nu bet ne tokį kur jau vieni pensininkai