Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai, pramogos

QUOTE(Gyncė @ 2007 03 04, 17:23)
Nu chebryte man staigiai reikia patarimo, gavau nerealią nuolaidą 36 procentus į Ic hotel santai. Sakykit kaip jis jum? Ar fainas? labai labai laukiu atsiliepimų blush2.gif

Tai tu bent jo nuorodą pateik ar ką blush2.gif patarsim ax.gif ir kainą pasakyk, kokią siūlo tau,jau su nuolaida blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 03 04, 17:01)
Labas, mes taip pat planuojam i Marmarį, bet birželio pradžioje, tai agentūros siųle 4**** kelis viešbučius, pvz kur daugiau jaunimo ir t.t. tai, Blue bays Deluxe, Grand Cettia, Club gree Nature na ir dar Havall (nors šis viešbutis man pagal aprašymą nelabai, kad pačiame miesto centre), tai dabar tau belieka apsispręsti pažiūrėjus aprašymus tų viešbučių  g.gif

na matai mums ne tiek jaunimo reikia, kiek komforto bunant su vaikiukais rolleyes.gif
QUOTE(Makalius @ 2007 03 04, 17:06)
Reikėjo į parodą nueit, ten diiidelis stendas apie Turkija, ir pilna viešbučių atstovų buvo  rolleyes.gif

aha, mes buvom ir parodoj , bet tik susirinkom info dėl nuolaidų , o dabar reikia iki kovo vidurio issirinkt viesbuti .
QUOTE(Milduxs @ 2007 03 04, 17:31)
As jau is parodos, isigijau balandzio 19 Grand Gul Beach hotel Kemere su 30 proc. nuolaida biggrin.gif
Labai laukiu ax.gif

o kokia kaina , jei ne paslaptis? ir gal gali kokią nuorodą įmest rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2007 03 04, 18:50)

aha, mes buvom ir parodoj , bet tik susirinkom info dėl nuolaidų , o dabar reikia iki kovo vidurio issirinkt viesbuti .

O aš tai parsitysiau pilna katalogų blush2.gif o jūs ką,tik nuolaidas gaudėt? ax.gif aš tai dar ir prisivalgiau visur visko, vyno prisiragavau, aštuonkojų blush2.gif
Atsakyti
Sveiki. Turiu problemą. "laimėjau" Bauer žaidime kelionę į Turkiją. Prie viso laimėjimo reikia susimoketi už lėktuvo bilietą 1300 ir už vakarienę 260lt. Gal kas galite patarti, ar cia apgaulė ar biznis. Gal kas nors jau buvote tokioje laimėtoje kelionėje.
Ačiū thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
gal kas galite papasakoti savo įspūdžius apie Bodrumą? Kas patiko/nepatiko? Kokiame viešbutyje gyvenot, ar susidūrėt su kokiais sunkumais?? ax.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
gal galit parasyt marmario pliusus, kuo geriau nei kemeras ar jo vietoves?
Atsakyti
Nu man tai Marmaris jėga. 6 kartus ten buvau ir atrodo norėčiau jau kitur , ale nu negaliu trauka beprotiška būtent TEN doh.gif doh.gif

Pažiūrėjau tą Grand Gul Beach...nu nieko visai kaina gaunas...jam duoda Teztouras 30% , +Gruda pvz. dar suteikia 6 % ir jei pastovus Teztour klientas dar gauni 3 %....i togo 39 % gaunas blink.gif nu tai jofana, reik varyt tadu i Kemera doh.gif
bet taip noriu į Marmarį unsure.gif
Atsakyti
vat ir idomu kas ten i ta marmari traukia, nes kelioniu agentai mus atkalbinejo nuo marmario, kad ten ne toks svarus vanduo ir akmenuotas pliazas.
Atsakyti
Makaliau, tu ne visai teisus, kadangi buna ir taip, kad pigiau yra pirkti visa keliones paketa nei tik lektuvo bilietus. Mano viena pazistama ta praeitais metais patyre. Su reikalais skubiai reikejo vykti i Turkija, o bilietai kainavo brangiau nei kokia poilsine kelione... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2007 03 04, 22:40)
Nu man tai Marmaris jėga. 6 kartus ten buvau ir atrodo norėčiau jau kitur , ale nu negaliu trauka beprotiška būtent TEN  doh.gif  doh.gif

Na, tu neobjektyvi, nes niekur kitur ir nebuvai tongue.gif
O iš tiesų niekuo tas Marmaris nepatrauklesnis. Visai jokio skirtumo, kur ilsėsitės, Marmaryje, ar Antalijoje - ir ten, ir ten bus smagu tongue.gif Tačiau skirtumų, be abejo, yra.

1. Marmaryje brangiau. Beveik viskas brangiau, jei jau norite patikslinimo.
2. Marmaris triukšmingesnis. Tai labai tinka naktnį gyvenimą mėgstantiems žmonėms, o nemėgstantiems ir asigyvenusiems centre tai bus ne poilsis, o pragaras.
3. Marmario raftingas triskart įspūdingesnis ir pavojingesnis. Ir kainuoja dėl to jis dvigubai brangiau.
4. Marmaryje bus sudėtingiau, jei nemokėsite angliškai. Nors yra ir nemažai rusiškai kalbančių vietinių, bet jų sutiksite mažiau nei Antalijoje. (nors šiais laikais tą anglų daugelis moka)
5. Skiriasi ekskursijos. Į Pamukalę iš Marmario suvažinėsite per dieną nes arčiau. Dar iš Marmario galėsite pamatyti garsųjį Efesą ir vėžlių salą (Kaunus-Daljanas). Bet negalėsite aplankytis nuskendusio miesto (Demra-Myra-Kekova).

Na, o visa kita - tas pats. Jūra ta pati, kalnų irgi yra ir ten, ir ten, saulės taip pat...

QUOTE(updike @ 2007 03 05, 00:46)
Makaliau, tu ne visai teisus, kadangi buna ir taip, kad pigiau yra pirkti visa keliones paketa nei tik lektuvo bilietus. Mano viena pazistama ta praeitais metais patyre. Su reikalais skubiai reikejo vykti i Turkija, o bilietai kainavo brangiau nei kokia poilsine kelione... doh.gif

Todėl, kad nepatyrusi keliautoja buvo irnežinojo, kur bilietų ieškot tongue.gif Aš į Stambulą pirmyn ir atgal penktadienį išskrendu už 240 litų. Tai man dviejų savaičių kelionė Turkijoje atsieis tiek pat, kiek "Bauer" tongue.gif Be to, iš Rygos į Stambulą nuolat gali bilietus pirkt už 500 litų ir nė cento daugiau irnesakyk.gif

Ir dar. Už visą kelionės paketą 2* viešbutyje su puryčiais ir vakariene tai abejoju, ar išeitų brangiau.

Aš neimčiau tokio prizo schmoll.gif:
Atsakyti
QUOTE(Flowwer @ 2007 03 05, 10:59)
O kas jau Alanijoje fu fu g.gif ? Nes planuoju siais metais i Alanijos pusę blink.gif

ai nu man kažkaip nepatiko...palyginus su Marmariu gamta ne tokia graži ir energetiškai man labai neprilipo, beeeeeet kiek žmonių tiek nuomonių rolleyes.gif
Aš matai labai energetiškai vietą jaučiu, va ten man neprilipo labai .
Nu ir dar gal turėjo įtakos tai , kad mes gyvenom ne pačioj Alanijoj, o keli kilai nuo jos, tai laukų laukai ...plika, be ryšio . Bet pačioj Alanijoj žinoma irgi buvom biggrin.gif Jau dabar nebevažiuočiau į tą pusę ir už mažiausią kainą unsure.gif
Atsakyti
Klausimelis - gal kas zino maisto gaminimo Turkijoje ypatumus (vaziuosiu pirma karta tai nelabai kaip ten kas). Ar ten gaminant maista naudojami ananasai, ju sultys, na kaip ingridientai, kuomet is isores negali pasakyti ten deta ar ne? Reikalas tas, kad esu labai alergiska ananasams, tai nesinoretu atostogas praleisti ligoninej tongue.gif
Atsakyti