QUOTE(astulkinas @ 2007 03 04, 22:40)
Nu man tai
Marmaris jėga. 6 kartus ten buvau ir atrodo norėčiau jau kitur , ale nu negaliu trauka beprotiška būtent TEN
Na, tu neobjektyvi, nes niekur kitur ir nebuvai
O iš tiesų niekuo tas Marmaris nepatrauklesnis. Visai jokio skirtumo, kur ilsėsitės, Marmaryje, ar Antalijoje - ir ten, ir ten bus smagu
Tačiau skirtumų, be abejo, yra.
1. Marmaryje brangiau. Beveik viskas brangiau, jei jau norite patikslinimo.
2. Marmaris triukšmingesnis. Tai labai tinka naktnį gyvenimą mėgstantiems žmonėms, o nemėgstantiems ir asigyvenusiems centre tai bus ne poilsis, o pragaras.
3. Marmario raftingas triskart įspūdingesnis ir pavojingesnis. Ir kainuoja dėl to jis dvigubai brangiau.
4. Marmaryje bus sudėtingiau, jei nemokėsite angliškai. Nors yra ir nemažai rusiškai kalbančių vietinių, bet jų sutiksite mažiau nei Antalijoje.
(nors šiais laikais tą anglų daugelis moka)
5. Skiriasi ekskursijos. Į Pamukalę iš Marmario suvažinėsite per dieną nes arčiau. Dar iš Marmario galėsite pamatyti garsųjį Efesą ir vėžlių salą (Kaunus-Daljanas). Bet negalėsite aplankytis nuskendusio miesto (Demra-Myra-Kekova).
Na, o visa kita - tas pats. Jūra ta pati, kalnų irgi yra ir ten, ir ten, saulės taip pat...
QUOTE(updike @ 2007 03 05, 00:46)
Makaliau, tu ne visai teisus, kadangi buna ir taip, kad pigiau yra pirkti visa keliones paketa nei tik lektuvo bilietus. Mano viena pazistama ta praeitais metais patyre. Su reikalais skubiai reikejo vykti i Turkija, o bilietai kainavo brangiau nei kokia poilsine kelione...
Todėl, kad nepatyrusi keliautoja buvo irnežinojo, kur bilietų ieškot
Aš į Stambulą pirmyn ir atgal penktadienį išskrendu už 240 litų. Tai man dviejų savaičių kelionė Turkijoje atsieis tiek pat, kiek "Bauer"
Be to, iš Rygos į Stambulą nuolat gali bilietus pirkt už 500 litų ir nė cento daugiau
Ir dar. Už visą kelionės paketą 2* viešbutyje su puryčiais ir vakariene tai abejoju, ar išeitų brangiau.
Aš neimčiau tokio prizo
: