Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai, pramogos

QUOTE(Piranija @ 2007 03 03, 21:28)
gera dovana uz kuria turi susimoketi 1100Litu...nieko sau gudruoliai.Juk yra ir be dovanos kelioniu daug pigesniu.AFERISTAI.

Nu jau tikrai aferiūgos doh.gif
Nu merginos palinkėkit man sekmės ryt gauti gerą pasiūlymą į Turkija. Nes ryt jau tikrai norim nusipirkti ir bus ramu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 03 03, 23:41)
Nu jau tikrai aferiūgos doh.gif
Nu merginos palinkėkit man sekmės ryt gauti gerą pasiūlymą į Turkija. Nes ryt jau tikrai norim nusipirkti ir bus ramu doh.gif

Nu as ne mergina (kazkas is SM sake, kad as pats kaltas hihihi.gif ), bet palinkesiu Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 03 03, 23:46)
Nu as ne mergina (kazkas is SM sake, kad as pats kaltas hihihi.gif ), bet palinkesiu Sekmes 4u.gif

oi sorry kad įžeidžiau jeigu įžeidžiau ax.gif
O tu jau buvai parodoje? Kaip ten? Ar daug žmonių? Ar daugelis perka keliones? Ar ryt varysi?
Atsakyti
laba laba

nu tai prašom dabar patarti žinovės bigsmile.gif Smurka , privet sto let mirksiukas.gif Žinok buvau ir aš sausį Stambule , žiauriai nenorėjau išvažiuot doh.gif
O dabar gi susigalvojom su panom varyt su vaikais metinukais gegužės antroj pusėj į Marmarį arba Ičmelerą ...nu žiauriai noriu tik ten , jokie Kemerai , Belekai i tomu podobnoje manes nevilioja...noriuuuuu tik į Marmario pusę , tik va dabar dilema , visada važiuodavom kaip ir be vaikų , o dabar jau reikia ir atitinkamą viešbutį pasirinkt patogų su vaikiukais būt. Bet į didelį prabangų nenorim net žiūrėt , norim jaukaus nedidelio na kokių 4 ( o gal ir 3 ) žv. ant jūros kranto pageidavimas , viešbutuko. Pasižiūrėjau kataloge Ičmelere yra tox Marbas , bet fig žino g.gif
nu tai va gal kas patarsit ką protingo mastau.gif
Didelis bus ačius nuo mūsų company 4u.gif
Irgi galvojam dabar su tom nuolaidom gal užsisakyt , kad nebūtų čp po to su vietom lėktuve ir pan g.gif
labanakt .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulkinas: 04 kovo 2007 - 00:59
Susikalbesi,nes turkai ten kalba visom pasaulio kalbom tongue.gif
O viesbuty geriau rinktis mazesni ir ne 5 zv. nes ten siauteja girti rusai.
Atsakyti
apie viesbucius daug atsiliepimu galit paskaityt(rusu kalba) cia: http://tophotels.ru.lbc.ru/
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2007 03 04, 01:55)
laba laba

nu tai prašom dabar patarti žinovės  bigsmile.gif  Smurka , privet sto let  mirksiukas.gif Žinok buvau ir aš sausį Stambule , žiauriai nenorėjau išvažiuot  doh.gif
O dabar gi susigalvojom su panom varyt su vaikais metinukais gegužės antroj pusėj į Marmarį arba Ičmelerą ...nu žiauriai noriu tik ten , jokie Kemerai , Belekai i tomu podobnoje manes nevilioja...noriuuuuu tik į Marmario pusę , tik va dabar dilema , visada važiuodavom kaip ir be vaikų , o dabar jau reikia ir atitinkamą viešbutį pasirinkt patogų su vaikiukais būt. Bet į didelį prabangų nenorim net žiūrėt , norim jaukaus nedidelio na kokių 4 ( o gal ir 3 ) žv. ant jūros kranto pageidavimas , viešbutuko. Pasižiūrėjau kataloge Ičmelere yra tox Marbas , bet fig žino  g.gif
nu tai va gal kas patarsit ką protingo  mastau.gif
Didelis bus ačius nuo mūsų company  4u.gif
Irgi galvojam dabar su tom nuolaidom gal užsisakyt , kad nebūtų čp po to su vietom lėktuve ir pan  g.gif
labanakt .

Labas, mes taip pat planuojam i Marmarį, bet birželio pradžioje, tai agentūros siųle 4**** kelis viešbučius, pvz kur daugiau jaunimo ir t.t. tai, Blue bays Deluxe, Grand Cettia, Club gree Nature na ir dar Havall (nors šis viešbutis man pagal aprašymą nelabai, kad pačiame miesto centre), tai dabar tau belieka apsispręsti pažiūrėjus aprašymus tų viešbučių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 03 04, 16:01)
Labas, mes taip pat planuojam i Marmarį, bet birželio pradžioje, tai agentūros siųle 4**** kelis viešbučius, pvz kur daugiau jaunimo ir t.t. tai, Blue bays Deluxe, Grand Cettia, Club gree Nature na ir dar Havall (nors šis viešbutis man pagal aprašymą nelabai, kad pačiame miesto centre), tai dabar tau belieka apsispręsti pažiūrėjus aprašymus tų viešbučių  g.gif

Reikėjo į parodą nueit, ten diiidelis stendas apie Turkija, ir pilna viešbučių atstovų buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 03 04, 17:06)
Reikėjo į parodą nueit, ten diiidelis stendas apie Turkija, ir pilna viešbučių atstovų buvo  rolleyes.gif

Būčiau buvusi Vilniuje, tai turbūt pati pirmą ryte prieš atidarymą stovėčiau prie durų biggrin.gif . Na tai kaip ta paroda? Ką gero numatei? a buvo galima pigiau įsigyti bilietus i Turkiją? g.gif
Atsakyti
As jau is parodos, isigijau balandzio 19 Grand Gul Beach hotel Kemere su 30 proc. nuolaida biggrin.gif
Labai laukiu ax.gif
Atsakyti
Apie šių metų parodą, apie tai ką gero pamatėt, ką gero nusipirkot, prašom Vivattur temoj pasisakykit 4u.gif ji yra vos vos žemiau už šią blush2.gif ten ir savo įspūdžius parašiau, Klaipėdiete.. ax.gif
Atsakyti
Nu chebryte man staigiai reikia patarimo, gavau nerealią nuolaidą 36 procentus į Ic hotel santai. Sakykit kaip jis jum? Ar fainas? labai labai laukiu atsiliepimų blush2.gif
Atsakyti