QUOTE(Smurka @ 2007 03 02, 15:40)
Gali rinktis:
Ampasador plaza
Dragos,
Valery beach
Victoria club
čia 3* viešbučiai, į kuriuos pati drąsiai važiuočiau ir savo pįstamiems siūlyčiau. Aišku, jei esi priekabi, tai rasi prie ko prisiknisti ir 5* viešbutyje
Bet mano pasiūlyti tikrai neblogi. Jei nebūtina, kad labai arti jūros, tai gali rinktis Wasserman viešbutį - prie pat centrinės gatvės ir policijos komisariato (galėsi saugiai jaustis
)
Laaaabai aciu
Viska ka cia spejau perziurineti, susakiau vyrui, tai pirmadieni jis jau ka nors uzsakys, o kaip nuspres taip - gal isvis ne i viena is mano pasiulytu
Beje, Egle50, mes irgi geguzes 20 d. isskrendam (10 dienu)
QUOTE(egle50 @ 2007 03 02, 15:55)
per kelia parduotuvele buvo, o uz keliu simtu metru net kelios vietos, kur pirkti galima. nors ir paciame viesbutyje nemazai vaisiu, tik ne visada tokie isnoke, kaip gatveje parduodavo.
man patiko, kad prie pat viesbucio spausdavo sviezias sultis, tai kol atsikeldavau, vyras jau parneses budavo
plauku dziovintuvas kambaryje buvo, bet man neprireike, tikrai labai greitai dziuvo
o tai isinesti i viesbucio teritorija is lauko pirktus produktus galima? tez kataloge minima, kad dazniausiai viesbuciai to neleidzia
ar as nusiskaiciau
QUOTE(Gyncė @ 2007 03 02, 18:14)
Rimtai? Nea niekad nesu su juo važiavus, tik vis su mašina, ale kaip būtų įdomu.
O kodėl ne turkijoje tai pabandyti?
as irgi taip pagalvojau
, kad ten pabandysiu, bet jei taip ziauru
Ziuresim pagal situacija.
Tai kaip su taxi, benzino (jei nuomosimes masina) kainomis?