Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukiojantis parketas šildomoms grindims?

Tai pagelbėjai pasauliui, bus visiem lengviau išsirinkt. Pasirodo yra tik vienos gražios plytelės biggrin.gif Kur tu buvai, kai aš visa kita rinkausi lotuliukas.gif

Šiaip jei rimtai, įdomus visai dalykas tos PVC lentelės. Bet kažkaip abejoju ar jos gerai "nešiosis" tokiose patalpose kaip koridorius ar svetainė. Gal klystu.

Iš IRIS aprašymo:

Privalumai:
Patvarumas, beveik nereikalauja priežiūros, lengva kloti, pažeidus dangą galima pakeisti tik sugadintą elementą.

Trūkumai:
Savo išvaizda, atsparumu ir šilumos laidumo savybėmis neprilygsta tikroms keraminėms (porcelianinėms) plytelėms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gediminas_: 31 kovo 2015 - 22:13
QUOTE(gediminas_ @ 2015 03 31, 23:10)
Tai pagelbėjai pasauliui, bus visiem lengviau išsirinkt. Pasirodo yra tik vienos gražios plytelės biggrin.gif Kur tu buvai, kai aš visa kita rinkausi  lotuliukas.gif

Šiaip jei rimtai, įdomus visai dalykas tos PVC lentelės. Bet kažkaip abejoju ar jos gerai "nešiosis" tokiose patalpose kaip koridorius ar svetainė. Gal klystu.

Iš IRIS aprašymo:

hahaha. dziaugiuos padejes pasauliui. lotuliukas.gif Seip tai as cia specialiai parasiau,norint paerzinti,nors mano nuomone apie tas pigias parketo imitacijos plyteles labai nekokia. Plyteles kurios vizualiai graziai atrodo kainuoja daug. Dar padoriau atrodo kai nera siuliu,tada nors kazkas panasaus i plyteles,bet kai padaromos siules... doh.gif kaip rusai sako. Ni ryba ni miaso..

Del PVC lenteliu tikrai klysti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 01 balandžio 2015 - 05:35
Nu matai tavo galvoj yra vaizdinys, kad plytelės su siūlėm bendrose patalpose yra blogai, o man kaip tik labai gražu. daug gražiau už vienalytes grindis. Kad ir kaip smagu dėl skonio ginčytis, bet bregždžias reikalas biggrin.gif vienas kitą laikysim iki gyvenimo galo neteisiais ir tiek.

Dėl plytelių kainų, tai nežinau kas pagal tave yra brangu. Mano galva pirkt dangą už 200lt/kv.m. išvis neprotinga, bet kaip ten bebūtų, išžiūrėjau labai daug variantų medžio tekstūros plytelių ~30-150lt/kv.m. ribose ir galiu pasakyt, kad itin didelė dalis tų brangesnių absoliučiai nepateisina savo kainos. Jei reiktų daryt aklus testus t.y. nematant kainos ją atspėt, būtų įdomu, nes dažnu atveju išvis jokios koreliacijos nėra tarp išvaizdos ir kainos. Išskyrus gal, kad plonos ir ilgos visada kainuoja virš 100lt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gediminas_: 01 balandžio 2015 - 13:06
QUOTE(gediminas_ @ 2015 04 01, 14:05)
Nu matai tavo galvoj yra vaizdinys, kad plytelės su siūlėm bendrose patalpose yra blogai, o man kaip tik labai gražu. daug gražiau už vienalytes grindis. Kad ir kaip smagu dėl skonio ginčytis, bet bregždžias reikalas biggrin.gif vienas kitą laikysim iki gyvenimo galo neteisiais ir tiek.

Dėl plytelių kainų, tai nežinau kas pagal tave yra brangu. Mano galva pirkt dangą už 200lt/kv.m. išvis neprotinga, bet kaip ten bebūtų, išžiūrėjau labai daug variantų medžio tekstūros plytelių ~30-150lt/kv.m. ribose ir galiu pasakyt, kad itin didelė dalis tų brangesnių absoliučiai nepateisina savo kainos. Jei reiktų daryt aklus testus t.y. nematant kainos ją atspėt, būtų įdomu, nes dažnu atveju išvis jokios koreliacijos nėra tarp išvaizdos ir kainos. Išskyrus gal, kad plonos ir ilgos visada kainuoja virš 100lt biggrin.gif

Gal ne profesionalo akiai ir nesimato skirtumu,. Man tai jie akis bado 😁. Tiesa ir pvc gerokai ne visos atrodo naturaliai.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2015 04 01, 13:26)
Gal ne profesionalo akiai ir nesimato skirtumu,. Man tai jie akis bado 😁.  Tiesa ir pvc gerokai ne visos atrodo naturaliai.

Gal ir taip. Bet man dėl to nei šilta, nei šalta, nes gražu man turi būt, o ne kaimynui ar draugui, atėjusiam į svečius drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kiek žiūrinėjau mano akiai padorios medžio imitacijos plyteles nuo 100lt. Tačiau beveik (beveik, bet ne galutinai) smile.gif apsisprendžiau PVC lenteles kloti, man reikalingas geras šilumos laidumas ir kojai malonumas. smile.gif .
Pvc. lentelių pardavėjus paprašiau, kad parodyti bebaigianti objektą ir nuvykau apžiūrėjau - visai patiko.
Atsakyti
ir kokias renkiesi? g-tojas? kokios kainos vaiksto.
Maciau, vaiksciojau gyvai ir as - patiko, geras U ju...

QUOTE(Robertinas 125 @ 2015 04 01, 12:40)
Kiek žiūrinėjau  mano akiai padorios medžio imitacijos plyteles nuo 100lt. Tačiau beveik (beveik, bet ne galutinai) smile.gif  apsisprendžiau PVC lenteles kloti, man reikalingas geras šilumos laidumas ir kojai malonumas. smile.gif .
Pvc. lentelių pardavėjus paprašiau, kad parodyti bebaigianti objektą ir nuvykau apžiūrėjau - visai patiko.

Atsakyti
QUOTE(gediminas_ @ 2015 04 01, 14:30)
Gal ir taip. Bet man dėl to nei šilta, nei šalta, nes gražu man turi būt, o ne kaimynui ar draugui, atėjusiam į svečius  drinks_cheers.gif

As daznai sau sakau,svarbu savininkui patinka,o as eisiu iseisiu ir pamirsiu. O as aplamai desiu laminata. Tam kad veliau lengviau pakeisti 😃
Atsakyti
Kalbant apie plyteles - gal kas matėte kažką panašaus į šias plyteles
user posted image

Orginalios Toki Treviso 250 eur/m2... norisi kažko panašaus, bet niekur nerandu.
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2015 04 01, 15:02)

Koks ju U ? Kiek.
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2015 04 01, 15:02)

Galvoju apie tarkett 0,55 nuimtais kraštais, jeigu tinkama spalva man tiks ir natūralumas bus. Jeigu ne iš kitų gamintojų.
Atsakyti
Man irgi patinka pvc lenteles. Ziurejau i Beauflor firmos, tai jos be tokio atspindzio plastikinio, kaip kad daugelis tarketiniu.
Gal kas turit pazistamu, kurie su nusklembta briauna lenteles susideje? Idomu kokie atsiliepimai, begant laikui, ar labai purva renka.
Atsakyti