Nepamirsiu kaip gyvenau Airijoj ka tik pastatytam kvartale, namai nauji grazus, net su cerpiniais stogais, tai va..viskas is paziuros buvo gerai, gerai iki tol kol buvo vasara.
Velyva rudeni kai temperatura krito zemiau normalios teko pradeti sildymo sezona, ten pagrinde visi sildosi dujom, tai va, uzkuriau ta dujini peciu, ir kad prasidejo keisti dalykai darytis. Pats miegu gana jautriai, todel tyla ir ramybe nakti man yra butina. Ta pacia nakti isgirdau šūvį, bet jau taip driokstelejo, kad dievazi, net pasokau is lovos..pirma mintis KAZKAS UZPUOLE.
Nedrasiai islipau is lovos, apejau antra auksta - nieko, nulipau laiptais i pirma - nieko. Po to nezinau kada uzmigau..
Tokie keisti dalykai dejosi kone kas nakt, ir taip kokia savaite gasdino ne tik mane bet ir visa mano seimyna, tiesiog kazkoks piktybinis poltergeistas, nu vien zo..
I viena salta ir zvarbia savaitglio diena, gryzes su seimyna is prekybos centro vel uzkuriau ta dujini katila...visi issilakstem kas sau, kas valgyt gaminti kas zaisti, o as isitaisiau miegame bekramsnodamas sumustini emiau ziureti futbolo rungtyniu.. IR KAD DRIOKST SUVIS, vos nepaspringau tuo kasniu...geras jo gabalas jau voliojosi ant grindu. Berankiojant maista nuo grindu viskas tapo AISKU, net nusvito akyse
.
Visu pirma atsiprasau kad taip issipleciau, taciau tikrai neperdedu savo emociju
.
Tai va, ogi reiskias pasirodo, kad tas namas isvis yra kiauras, jokios izoliacijos, net nera ka kalbet apie garso izoliazija, pasirodo kad vamzdziai kurie eina per perdanga i antro auksto radiatorius yra visiskai neizoliuoti, o grindys buvo is pusiniu ar egliniu masyvo lentu, kaip speju normaliai net neisdziovintu ir palei trasa visos lentos buvo suskite, gal tiksliau galima pasakyt suplyšę ir net susiraitę.