Įkraunama...
Įkraunama...

Virbalai, vąšeliai, įv.priedai ir kt.

QUOTE(blusė @ 2007 10 24, 11:17)
o kiek man tai kainuos jei iki Vilniaus keliautu?man reiktu gal 2,5 ir kokio 4 g.gif  ar ju storis atitinka tu normaliu vaseliu?

Jų užsakius dar nebuvau, bet storiai manau atitinka paprastą vąšelį.
Pašto išlaidos iki 100 g - 3,55 Lt

Jei bus diaugiau norinčių - galėsit pašto išlaidas ir siuntinuką pačios pasidalint 4u.gif

Atrodo jis va taip
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2007 10 24, 11:38)
Jų užsakius dar nebuvau, bet storiai manau atitinka paprastą vąšelį.
Pašto išlaidos iki 100 g - 3,55 Lt

Jei bus diaugiau norinčių - galėsit pašto išlaidas ir siuntinuką pačios pasidalint  4u.gif

Atrodo jis va taip
user posted image

oho koks ilgas biggrin.gif
na ok palauksim gal dar kas nors uzsimanys ax.gif tai man kainuotu tik siuntimas iki Vilniaus tie mazdaug 4 lt, ar dar kiek nors? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blusė @ 2007 10 24, 11:44)
oho koks ilgas biggrin.gif
na ok palauksim gal dar kas nors uzsimanys ax.gif  tai man kainuotu tik siuntimas iki Vilniaus tie mazdaug 4 lt, ar dar kiek nors? g.gif  biggrin.gif

Daugiau niekas nekainuotų tik už vąšelį ir 3,55 Lt už siuntimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2007 10 24, 13:37)
Daugiau niekas nekainuotų tik už vąšelį ir 3,55 Lt už siuntimą  mirksiukas.gif

na tai jei tik tiek, tuomet jei daugiau neatsiras norinciu tai as tada viena siusiuos biggrin.gif
Atsakyti
o kaip jum mediniai virbaliukai? ar bambukiniai ? 4u.gif laikiau tokius rankoje tai labai jau lengvi bigsmile.gif tik baisu kad ant tokių netyčia atsisėdus sulūžti gali unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(puupsikas @ 2007 11 03, 13:38)
o kaip jum mediniai virbaliukai? ar bambukiniai ?  4u.gif  laikiau tokius rankoje tai labai jau lengvi  bigsmile.gif tik baisu kad ant tokių netyčia atsisėdus sulūžti gali  unsure.gif
na, man labiau metaliniai patinka ax.gif
Atsakyti
Jei kam įdomu, biggrin.gif tai turime jau tuniso vąšelių (keturių dydžių), taip pat gavome universalių nėrimo šakučių (galimos 8 pozicijos)4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renna: 04 lapkričio 2007 - 12:34
QUOTE(puupsikas @ 2007 11 03, 14:38)
o kaip jum mediniai virbaliukai? ar bambukiniai ?  4u.gif  laikiau tokius rankoje tai labai jau lengvi  bigsmile.gif tik baisu kad ant tokių netyčia atsisėdus sulūžti gali  unsure.gif

O kur matei pirkt medinukus?Aš vis pasidairau jų,bet be rezultato.... mezgant iš plonos mocheros jie nepamainomas dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Panevežyje, Coliukes parduotuvėje ir dar prie stoties netoli yra siūlų parduotuve clap_1.gif norėčiau nusipirkt, bet nežinau ar geri jie unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blusė @ 2007 10 23, 21:19)
Sveikos,
o gal zinot kur galeciau Vilniuje isigyti ta vadinama Tunisietiska vaseli g.gif

"Gerose akyse" tai tiksliai yra - pati pirkau.
Atsakyti
Jau nusipirkau Tunisietisku vaseliu thumbup.gif dabar lauksiu siuntinuko ax.gif
Atsakyti
jo su machera mezgant tai super tie medinukai.tikrai neverta nervu gadintis mezgant su metaliniais,nepalyginamai lengviau.nepalyginamai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintareles: 08 lapkričio 2007 - 19:32