o kuriam tau mieste reikia ? jei gariūnai netinka ( pati esu būten ten porą kartų jų ir pirkusi )
paprastai kiek esu užėjusi į bet kurią parduotuvę, kur prekiauja bele kokiu biseriu -būna ir tie žvyneliai
o sąrašiuką parduotuvių gali pasižiūrėti temoje " išprotėjusios dėl karoliukų ", ten merginos visą info sudėjo temos pirmojoje žinutėje
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2007 04 18, 15:26)
o kuriam tau mieste reikia ? jei gariūnai netinka ( pati esu būten ten porą kartų jų ir pirkusi )
paprastai kiek esu užėjusi į bet kurią parduotuvę, kur prekiauja bele kokiu biseriu -būna ir tie žvyneliai
o sąrašiuką parduotuvių gali pasižiūrėti temoje " išprotėjusios dėl karoliukų ", ten merginos visą info sudėjo temos pirmojoje žinutėje
man Vilniui reikia, bet gariūnai netinka, nes dėl tokio smulkaus daikto nenoriu taip toli važiuot
ok ačiū, pažiūrėsiu
Tikrai yra visose rankdarbių parduotuvese. Jei konkrečiau, vienus pirkau VCUP'e (gana didelis pasirinkimas nors nepigūs), dar mačiau Basanavičiaus gatvėje bei menų gimnazijos stotelėje esančiose rankdarbių parduotuvėse, Madoj ir taip toliau.. Sėkmės
Tikrai kiekvienoje rankdarbių parduotuvėje žvynelių rasi...tik paieškok...
http://photo.163.com...26/16551418/#p1 gal merginos zinote kokiu yrankiu tokius batukus pasigaminti ziureti antram puslapi balti batukai.
QUOTE(pilveliukas @ 2007 06 11, 13:31)
http://photo.163.com...26/16551418/#p1 gal merginos zinote kokiu yrankiu tokius batukus pasigaminti ziureti antram puslapi balti batukai.
Jei įtuos pasižiūrėjau, manau kad jie pasiūti
ne ne tie apie kuriuos kalbu tai pries pasiutus sori is pat pradziu blogai paaiskinau
QUOTE(pilveliukas @ 2007 06 12, 11:32)
ne ne tie apie kuriuos kalbu tai pries pasiutus sori is pat pradziu blogai paaiskinau
Sitie batukai nunerti, taip kad, reikia siulu ir vaselio . Tik ten jau labai protinga schema duota, reiktu pabandyt kas gaunasi
tai va kad jie nerti ne su vasialiu man atrodo su kazkokiu spec irankiu
na, gal daznai bunancios centre Kaune jau zino,bet kas nezino,tai sv.Gertrudos gatveje,vel atsidare siulu parduotuve, rodos,"Geras kraitis" vadinasi,ten didelis pasirinkimas virbalu ir vaseliu,maciau ypac plonu ilgu virbalu,lyg kazkas ju ieskojo.........ir trumpu po penkis ivairaus storio virbalu pasirinkimas,zodziu gal kam pravers........
Gal kuri žinot, kur galima būtų įsigyti įrankį siūlų persukimui? Na kad iš didelės ritės persukti į mažesnius kamuoliukus. Labai reikia
Įdedu nuorodą kaip maždaug jis atrodo
siulu sukimo itaisas
Įdedu nuorodą kaip maždaug jis atrodo
siulu sukimo itaisas
Labutis merginos, gal kas zino kur nusipirkt manekena(nu toki kaip pas siuvejas buna