Įkraunama...
Įkraunama...

Virbalai, vąšeliai, įv.priedai ir kt.

o kuriam tau mieste reikia ? jei gariūnai netinka lotuliukas.gif ( pati esu būten ten porą kartų jų ir pirkusi )

paprastai kiek esu užėjusi į bet kurią parduotuvę, kur prekiauja bele kokiu biseriu -būna ir tie žvyneliai mirksiukas.gif

o sąrašiuką parduotuvių gali pasižiūrėti temoje " išprotėjusios dėl karoliukų ", ten merginos visą info sudėjo temos pirmojoje žinutėje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M.Jolančiukas: 18 balandžio 2007 - 15:27
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2007 04 18, 15:26)
o kuriam tau mieste reikia ? jei gariūnai netinka  lotuliukas.gif ( pati esu būten ten porą kartų jų ir pirkusi )

paprastai kiek esu užėjusi į bet kurią parduotuvę, kur prekiauja bele kokiu biseriu -būna ir tie žvyneliai  mirksiukas.gif

o  sąrašiuką parduotuvių gali pasižiūrėti temoje " išprotėjusios dėl karoliukų ", ten merginos visą info sudėjo temos pirmojoje žinutėje  biggrin.gif

man Vilniui reikia, bet gariūnai netinka, nes dėl tokio smulkaus daikto nenoriu taip toli važiuot doh.gif blush2.gif

ok ačiū, pažiūrėsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tikrai yra visose rankdarbių parduotuvese. Jei konkrečiau, vienus pirkau VCUP'e (gana didelis pasirinkimas nors nepigūs), dar mačiau Basanavičiaus gatvėje bei menų gimnazijos stotelėje esančiose rankdarbių parduotuvėse, Madoj ir taip toliau.. Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai kiekvienoje rankdarbių parduotuvėje žvynelių rasi...tik paieškok... blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
ax.gif http://photo.163.com...26/16551418/#p1 gal merginos zinote kokiu yrankiu tokius batukus pasigaminti ziureti antram puslapi balti batukai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2007 06 11, 13:31)
ax.gif http://photo.163.com...26/16551418/#p1 gal merginos zinote kokiu yrankiu tokius batukus pasigaminti ziureti antram puslapi balti batukai. blush2.gif

Jei įtuos pasižiūrėjau, manau kad jie pasiūti g.gif
Atsakyti
ne ne tie apie kuriuos kalbu tai pries pasiutus 4u.gif sori is pat pradziu blogai paaiskinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2007 06 12, 11:32)
ne ne tie apie kuriuos kalbu tai pries pasiutus 4u.gif sori is pat pradziu blogai paaiskinau blush2.gif

Sitie batukai nunerti, taip kad, reikia siulu ir vaselio biggrin.gif . Tik ten jau labai protinga schema duota, reiktu pabandyt kas gaunasi smile.gif
Atsakyti
tai va kad jie nerti ne su vasialiu ax.gif man atrodo su kazkokiu spec irankiu blush2.gif
Atsakyti
na, gal daznai bunancios centre Kaune jau zino,bet kas nezino,tai sv.Gertrudos gatveje,vel atsidare siulu parduotuve, g.gif rodos,"Geras kraitis" vadinasi,ten didelis pasirinkimas virbalu ir vaseliu,maciau ypac plonu ilgu virbalu,lyg kazkas ju ieskojo.........ir trumpu po penkis ivairaus storio virbalu pasirinkimas,zodziu gal kam pravers........ smile.gif
Atsakyti
Gal kuri žinot, kur galima būtų įsigyti įrankį siūlų persukimui? Na kad iš didelės ritės persukti į mažesnius kamuoliukus. Labai reikia 4u.gif
Įdedu nuorodą kaip maždaug jis atrodo
siulu sukimo itaisas
Atsakyti
Labutis merginos, gal kas zino kur nusipirkt manekena(nu toki kaip pas siuvejas buna smile.gif
Atsakyti