Įkraunama...
Įkraunama...

Virbalai, vąšeliai, įv.priedai ir kt.

Tą antrąjį adatos varianta ir aš esu mačiusi, pas mamą kažkur dar turėtų voliotis. Bet net neįsivaizduoju kaip ten viska daryti. reiks susirast ir pabandyti. O ten kaip suprantu reikia standesnes medziagos pagrindui, ir tas galiukas siūlo turi kažkaip pasilikti gerojoj pusėj?
Atsakyti
galiu pabandyti paaiskinti kaip ja reik naudotis jei kam idomu
Papildyta:
ja galima "siuvineti" daug nuostabiu dalyku pvz. pagalviu uzvilkimus, visokius dekorus galima pasidaryti, ir rubus pasipuosti ypac vaikiskus
Atsakyti
papasakokite kaip megzti virbalais be galu su "valu"?aciu
Atsakyti
lygiai taip pat kaip ir su galais unsure.gif paimk i rankas virbalus ir man atrodoe dings visi klausimai
Atsakyti
paskaityk čia klausimėlis schmoll.gif
Atsakyti
na bandysiu juos susirasti ir pabandyti dar.nes pirma karta nesigavo visiskai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintareles @ 2007 03 11, 20:59)
na bandysiu juos susirasti ir pabandyti dar.nes pirma karta nesigavo visiskai. g.gif

Tai pabandyk dar kartą, nes tikrai labai paparastai jais megzti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutute: 11 kovo 2007 - 21:05
gal kuri mezgejele Kaune mate kur galima nusipirkti virbalu su "valu" nr.5 ar nr.6 ar nr.6.5?jei pasakysit,busiu laaabai dekinga,darbas "stovi" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madre @ 2007 03 17, 01:30)
gal kuri mezgejele Kaune mate kur galima nusipirkti virbalu su "valu" nr.5 ar nr.6 ar nr.6.5?jei pasakysit,busiu laaabai dekinga,darbas "stovi" biggrin.gif

Salia Savanoriu Maximos, Casa Lana, pirkau neseniai 5 nr su valu, atrodo yra ir didesiu.
Atsakyti
sveikos 4u.gif nezinojau kur paklaust doh.gif gal zinot kur galima isigyt tokiu kaip ir siuvinejimui toke apvalus zvyneliai buna ivairiu spalvu, apvalus su skylute, ir ten juos prie rubu gali prisiut. zinau, kad labai "gerai" paaiskinau, bet kitaip nemoku lotuliukas.gif gal supratot smile.gif reiktu vilniui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bird @ 2007 04 17, 21:02)
sveikos 4u.gif nezinojau kur paklaust doh.gif gal zinot kur galima isigyt tokiu kaip ir siuvinejimui toke apvalus zvyneliai buna ivairiu spalvu, apvalus su skylute, ir ten juos prie rubu gali prisiut. zinau, kad labai "gerai" paaiskinau, bet kitaip nemoku lotuliukas.gif gal supratot smile.gif reiktu vilniui smile.gif

Maciau tokiu gariunuose ( tokiam pastate kur daug medziagu). O paciam vln tai nezinau, kazkaip neteko karoliukais ar zvyneliais vln apsipirkinet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2007 04 17, 21:29)
Maciau tokiu gariunuose ( tokiam pastate kur daug medziagu). O paciam vln tai nezinau, kazkaip neteko karoliukais ar zvyneliais vln apsipirkinet  smile.gif

man gariunuose nelabai tinka, bet vistiek aciu 4u.gif
gal dar kas kur zinot? blush2.gif
Atsakyti