Tą antrąjį adatos varianta ir aš esu mačiusi, pas mamą kažkur dar turėtų voliotis. Bet net neįsivaizduoju kaip ten viska daryti. reiks susirast ir pabandyti. O ten kaip suprantu reikia standesnes medziagos pagrindui, ir tas galiukas siūlo turi kažkaip pasilikti gerojoj pusėj?
papasakokite kaip megzti virbalais be galu su "valu"?aciu
lygiai taip pat kaip ir su galais paimk i rankas virbalus ir man atrodoe dings visi klausimai
paskaityk čia klausimėlis
na bandysiu juos susirasti ir pabandyti dar.nes pirma karta nesigavo visiskai.
QUOTE(gintareles @ 2007 03 11, 20:59)
na bandysiu juos susirasti ir pabandyti dar.nes pirma karta nesigavo visiskai.
Tai pabandyk dar kartą, nes tikrai labai paparastai jais megzti
QUOTE(madre @ 2007 03 17, 01:30)
gal kuri mezgejele Kaune mate kur galima nusipirkti virbalu su "valu" nr.5 ar nr.6 ar nr.6.5?jei pasakysit,busiu laaabai dekinga,darbas "stovi"
Salia Savanoriu Maximos, Casa Lana, pirkau neseniai 5 nr su valu, atrodo yra ir didesiu.
sveikos nezinojau kur paklaust gal zinot kur galima isigyt tokiu kaip ir siuvinejimui toke apvalus zvyneliai buna ivairiu spalvu, apvalus su skylute, ir ten juos prie rubu gali prisiut. zinau, kad labai "gerai" paaiskinau, bet kitaip nemoku gal supratot reiktu vilniui
QUOTE(bird @ 2007 04 17, 21:02)
sveikos nezinojau kur paklaust gal zinot kur galima isigyt tokiu kaip ir siuvinejimui toke apvalus zvyneliai buna ivairiu spalvu, apvalus su skylute, ir ten juos prie rubu gali prisiut. zinau, kad labai "gerai" paaiskinau, bet kitaip nemoku gal supratot reiktu vilniui
Maciau tokiu gariunuose ( tokiam pastate kur daug medziagu). O paciam vln tai nezinau, kazkaip neteko karoliukais ar zvyneliais vln apsipirkinet
QUOTE(n1lka @ 2007 04 17, 21:29)
Maciau tokiu gariunuose ( tokiam pastate kur daug medziagu). O paciam vln tai nezinau, kazkaip neteko karoliukais ar zvyneliais vln apsipirkinet
man gariunuose nelabai tinka, bet vistiek aciu
gal dar kas kur zinot?