Įkraunama...
Įkraunama...

Virbalai, vąšeliai, įv.priedai ir kt.

QUOTE(carnitaster @ 2012 04 13, 09:06)
noriu paklausti, gal kuri matėt pirkti virbalus su valu, bet tik 20cm., niekur nerandu, kažkada buvo Mezgimo Zonoje, bet jau nebeturi ir nebeturės, ačiū už info smile.gif

aš pirkau Kaune virbalus su valu 20 cm. Prekės iš Vakarų (padėvėti daiktai ir smulkmenos).. ten kartais mezgimo/nėrimo įrankių randu, bet reikia su kainom neprašaut smile.gif už šiuos virbalus mokėjau 2 lt berods, bet kadangi pats virbaliukas trumpas, tai man nelabai patogūs jie smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas matėte LT pirkti vašelių paminkštinimus

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulyte DD: 08 gegužės 2012 - 14:12
sakykit mezgejėlės, kur būtų galima įsigyti manekeną?
ar jūs pačios gaminate (kažkur skaičiau, kad galima pasigaminti), ar perkate?
Ačiū už atsakymą
Atsakyti
[quote=aipr,2012 05 11, 15:33]
Ačiū už atsakymą

Paprastą pusinį manekeną, bet be stovo pirkau prieš kokius metus už 30 Lt, radau skelbimuose. Su stovais irgi buvau radusi, tik jie brangesni. Daug žiūrėjau ebay, bet kai paskaičiuoji kartu su siuntimo kaina, čia galima rast pigiau. Brangiausi tie, kurių matmenys keičiami, t.y. reguliuojami pagal modelio figūrą
Atsakyti
As pameginsiu irgi po skelbimus panarsyti, gal kas pasitaikys.
ačiū, kad pasidalinai info
Atsakyti
QUOTE(aipr @ 2012 05 11, 15:33)
Ačiū už atsakymą

dairausi ir aš į manekeną, turguje Gariūnuose esu čiupinėjus tokį ( 70lt ) čia va ant greitųjų radau kas per skelbimus prekiauja manekenas, tik gaila kad jis toks juoda elastine medžiaga aptrauktas ax.gif , man norėtųsi šviesios medžiagos
Atsakyti
gal kas turit parduoti virbalų su valais rinkinį?
internetinėse parduotuvėse brangu ax.gif gal kas turit panaudotus bet nebenaudojamus... rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas norit parduoti ALIZE CASHMIRE 152? truksta 2 matkeliu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mezgu vaikui megztinį ir trūksta 1 matkelio . Siūlus pirkau Maximoje iš tų akcijinių stendų, vadinasi "Fairytale", gelsvos spalvos kainuoja 3,99 lt. O dabar kai reikia visi išpirkti, liko tik balti ir žydri. Gal kuri savo miesto Maximoje dar matėte ir galėtumėte nupirkti? Aš gyvenu Ignalinoje, bet žiūrėjau ir Utenoj jau nėra šitos spalvos.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mergytes vilnietes,ar gariunuose medziagu skyriuje yra pirkti mezgimui siulu? Niekada neatkreipdavau demesio g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ciau ciau* @ 2012 08 09, 16:07)
Mergytes vilnietes,ar gariunuose medziagu skyriuje yra pirkti mezgimui siulu?  Niekada neatkreipdavau demesio  g.gif

buvau pries savaite, butent siulu ir ieskojau, bet ar buvo uzdaryta ar is viso tenai ju nera, nes nieko neradau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2012 08 09, 15:09)
buvau pries savaite, butent siulu ir ieskojau, bet ar buvo uzdaryta ar is viso tenai ju nera, nes nieko neradau unsure.gif

Ojoi,nekas tada g.gif gyvenu grigiskese,man gariunai tiesiog po ranka,o kur tuomet vilniuje ieskoti siulu?
Atsakyti