Įkraunama...
Įkraunama...

Virbalai, vąšeliai, įv.priedai ir kt.

QUOTE(Stitch @ 2012 02 06, 15:10)
Padėkit! smile.gif
Kazkada internete maciau toki ale piestuka, kuriuo galima nupiesti stabdziukus ant megztu kojiniu. Nu niekaip nerandu dabar...gal kas atsimena nuoroda? lyg kasiulai buvo, bet ten viska perziurejau...

pirkau parduotuvėje Geros akys
ten tokie panašūs į klijus, buvo įvairių spalvų
ant paduko išpieši ką nori, gerai išdžiovini ir kojytės nebeslidinėja
puikiai skalbiasi, nieks nenubyrėjo
mokėjau apie 15 Lt, bet kiekio kelioms kojinėms pakanka

Radau Lateksas kojinėms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garmina: 06 vasario 2012 - 14:35
Oi aciu smile.gif
ale kaip as nemaciau? kelis kartus tikrai sitoje skiltyje ziurejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2012 01 27, 17:57)
Ačiū už nuorodą, bet ieškau 15 mm storio virbalų su valu, o tai ne tas pat, kas 15 nr virbalai. Per klaidą iš vienos mamytės įsigijau tokius, pabandysiu pasiūlyti gal kam pravers ūkyje >
nauji US15 nr 10.00 mm storio bambuko virbalai su valu, valo ilgis 120 cm.
Mielai prašom į až  ax.gif

Man regis tokių galėtų būti parduotuvėje Mezgimo zona, nes ten tikrai yra visokiausių dydžių (šiandien kaip tik buvau, pasilpildžiau savo virbalų "kolekciją" ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2012 02 01, 12:28)
Ar teko nerti su bambukiniu vašeliu? Ar patogu?
Ieškau ką galiu pasiimti į lėktuvo saloną, kad neatimtų muitininkai.

išbandžiau bambukinius vąšelius, deje nepatiko. Vąšelis neriant lankstosi, labai nepatogu
Atsakyti
QUOTE(Anita25 @ 2012 04 01, 00:11)
išbandžiau bambukinius vąšelius, deje nepatiko. Vąšelis neriant lankstosi, labai nepatogu

Vąšelių bandyti neteko, bet bambukiniai virbalai vieni kitiems nelygūs, yra labai prastos kokybės ir visai neblogos kokybės, gal tiesiog kitos firmos reiktų pabandyti. O kalbant apie virbalus - mieliau renkuosi beržinius smile.gif
Atsakyti
noriu paklausti, gal kuri matėt pirkti virbalus su valu, bet tik 20cm., niekur nerandu, kažkada buvo Mezgimo Zonoje, bet jau nebeturi ir nebeturės, ačiū už info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2012 04 13, 09:06)
noriu paklausti, gal kuri matėt pirkti virbalus su valu, bet tik 20cm., niekur nerandu, kažkada buvo Mezgimo Zonoje, bet jau nebeturi ir nebeturės, ačiū už info smile.gif

Nesu tokių mačiusi, net nežinojau , kad tokių trumpų esama. Aš turiu 40 cm pačius trumpiausius, tai pats virbalas metalinis gana trumpas ir nelabai dėl to patogu megzti. Pvz rankovę megzti nebandžiau apvaliai be siūlės, nes 40 cm man pasirodė perilgi. O ką jūs mezgat su 20 cm? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2012 04 13, 10:46)
Nesu tokių mačiusi, net nežinojau , kad tokių trumpų esama. Aš turiu 40 cm pačius trumpiausius, tai pats virbalas metalinis gana trumpas ir nelabai dėl to patogu megzti. Pvz rankovę megzti nebandžiau apvaliai be siūlės, nes 40 cm man pasirodė perilgi. O ką jūs mezgat su 20 cm?  g.gif

būtent ir noriu rankovėm, nes 40cm., tikrai per ilgi, o su siūlėm megzti aš nemėgstu, o ir negražu man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2012 04 13, 12:15)
būtent ir noriu rankovėm, nes  40cm., tikrai per ilgi, o su siūlėm megzti aš nemėgstu, o ir negražu man  smile.gif

Oi, kaip gaila, kad Mezgimo zonoj nebėra, dar kažkada galvojau reikia man jų ar ne, bet jau reiškia nebebus apie ką galvoti... Aš paprastai mezgu su kojininiais rankoves, man visai patogu, bet aišku tai pripratimo reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2012 04 13, 10:46)
Nesu tokių mačiusi, net nežinojau , kad tokių trumpų esama. Aš turiu 40 cm pačius trumpiausius, tai pats virbalas metalinis gana trumpas ir nelabai dėl to patogu megzti. Pvz rankovę megzti nebandžiau apvaliai be siūlės, nes 40 cm man pasirodė perilgi. O ką jūs mezgat su 20 cm?  g.gif

esu girdejusi ,kad virbaliukas degtuko ilgumo.
user posted image
bet kaip megzt? g.gif turiu addi su 50 cm bet virbaliuas trumpas ir labai nepatogu, nenaudoju isvis ju unsure.gif
Atsakyti
aš nusipirkau 40cm. ir man labai patinka, mezgu reglaną nuo viršaus, ir negaliu atsidžiaugti, čia aišku įpročio reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2012 04 13, 20:19)
aš nusipirkau 40cm. ir man labai patinka, mezgu reglaną nuo viršaus, ir negaliu atsidžiaugti, čia aišku įpročio reikalas  smile.gif

as turiu paprastus 40 cm valo virbaliukus tai visas kepurytes bei suknyciu mazu virsu mezgu su jais thumbup.gif visia patogus, bet addi trumpi tikrai man nepatogus, nors valas ir 50 cm raso, bet pats virbaliukas labai trumpuli ir tiesus, o pigiuju virbalas rieciasi ties valu thumbup.gif
Atsakyti