Įkraunama...
Įkraunama...

Virbalai, vąšeliai, įv.priedai ir kt.

mergaites, nuklydot i lankas, cia tema ne apie siuliukus juk mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal žinote kam naudoti 35cm ilgio keturių virbalų komplektą, kurie neturi galiukų. t. y. kaip kojinių virbalai? Gal didelėms servėtėlėms, o gal jas patogiau megzti virbalais su valu? g.gif Tokių virbalų mačiau yra IKI . Jie bambukiniai, yra keturių storių: 2,5; 4,0; 4,5. Kaina 3,99 Lt
Atsakyti
Sveiki,

Temos pradžioje skaičiau, kad kai kurios supermamos mezga mezgimo malūnais. Susigundžiau ir aš smile.gif tik labai įdomu ką su juo galima numegzti smile.gif?

Norėjau paklausti gal kas išnuomotų mezgimo malūną Vilniuje, norėčiau pasibandyti ir pažiūrėti kaip ir kas čia smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2011 10 20, 10:25)
Sveiki,

Temos pradžioje skaičiau, kad kai kurios supermamos mezga mezgimo malūnais. Susigundžiau ir aš smile.gif tik labai įdomu ką su juo galima numegzti smile.gif?
Norėjau paklausti gal kas išnuomotų mezgimo malūną Vilniuje, norėčiau pasibandyti ir pažiūrėti kaip ir kas čia smile.gif

Malunelis-liuks dalykas, jau puse kalediniu dovanu juo primaliau-labai greit, pigu ir originalu rolleyes.gif Tiesa, mane labiausiai suzavejo juo malti salikeliai, ju pvz galima pamatyti saliku temoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiurtė @ 2011 10 24, 22:50)
Malunelis-liuks dalykas, jau puse kalediniu dovanu juo primaliau-labai greit, pigu ir originalu  rolleyes.gif Tiesa, mane labiausiai suzavejo juo malti salikeliai, ju pvz galima pamatyti saliku temoje  4u.gif

O ką mezgate Kalėdų dovanoms, žinoma, jei ne paslaptis blush2.gif ax.gif O kojines su jomis eina megzti rolleyes.gif
Atsakyti
Mane ir labai domina sis malunelis, kaip suprantu, kojines, salikus, kepures galima tikrai numegsti, internete pilna pavyzdziu, bet kyla klausimeliu:
kaip yra su lygiuoju mezgimu, mezgimas gaunasi kaip ripsas ar vienose puseje geros kitoje puseje blogos akys?
kaip yra su akiu skaiciumi, ar galima uzdeti skritinga akiu skaiciu ar butinai reikia aplink visa maluneli?
jeigu megsti megstuka ar imanoma nuleisti akis rankovems, kaklui?
Atsakyti
ax.gif sveikos,
turiu šį Maxi mezgimo malūnėlį nuo praėjusio rudens, jau kelias dešimtis esu primezgusi šalikėlių dovanų anoms Kalėdoms thumbup.gif

Maikutee - viena pusė gerosios akys, kita blogosios mirksiukas.gif , mezgiau ir keletą kepurių, tačiau kojinių - neįsivaizduoju kaip su jom numegzti, galima blauzdines - tik tuomet reikėtų jau su virbaliukais pamegzti tą vadinamąją gumelę - t.y 1g.a., 1 b.a..

bent jau Maxi malūnėlis turi 44 akis, tad jei megzti apvaliai - tai visas akis ir turi uždėti, galima megzti ir plokščią mezginį ( tik man lėčiau viskas einasi, nes užsimirštu ir suku ratu biggrin.gif p.s. įdėtoje pirmoje nuoruodoje - rasi pamokėlę kaip megzti plokščiuoju mezgimu ) iš plokščio - dariau štai tokio tipo bolero ( tik dar kvietkas nunėriau, bei kraštelį su virbaliukais banguotą primezgiau, nesiuvau kvarbatkių kaip kad paveiksliuke )
youtube esu mačiusi ir kaip nuleidžiamos akys, tad viskas įmanoma mirksiukas.gif

dar gundausi šiuo mažesniuoju malūnėliu kilpinimams šalikėliams, bet vis save stabdau, nes ir taip namai užversti mano rankdarbių rakandais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 02 lapkričio 2011 - 10:46
na siek tiek aiskiau pasidare ax.gif dabar tereikia apsisprest ar tikrai toks daiktas reikalingas biggrin.gif bet labai jau knieti ismegint smile.gif
gal dar atsiras turtinciu ir galinciu ka nors papasakoti apie si maluneli smile.gif
Atsakyti
Gal kuri matete, kur pigiausiai galima addi komplektuka virbalu su deklu gaut rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Esemesas @ 2011 11 21, 19:42)
Gal kuri matete, kur pigiausiai galima addi komplektuka virbalu su deklu gaut  rolleyes.gif

Kokį komplektuką turi omenyje - kas jį sudaro? Aš irgi apie kažką tokio svajoju... rolleyes.gif

Čia lyg su keičiamais valais ir visų storių metalinėmis dalimis bigsmile.gif - būtų tiesiog pasaka wub.gif Tik ar ilgaamžiai tie valai - ar nenusidėvi varžtukai (ar kas ten tokie) nuo dažno keitinėjimo, ar mezgant nekliūna akys ties sujungimu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 11 21, 20:01)
Kokį komplektuką turi omenyje - kas jį sudaro? Aš irgi apie kažką tokio svajoju... rolleyes.gif

Jo, va toki; vienoje parduotuveje internete 185 lt berods doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Esemesas @ 2011 11 21, 22:22)
Jo, va toki; vienoje parduotuveje internete 185 lt berods  doh.gif

Na ir kainelė unsure.gif Nors paskaičiavus, kiek vieni addi virbalai kainuoja, gal ir proto ribose. mastau.gif Tik ar ne labiau apsimoka turėti mažiau, bet kad nereikėtų valo prisukinėti. Nepasitikiu aš tais "mechanizmais". blush2.gif

Gal kas išbandėte? Atsiliepkite... ax.gif
Atsakyti