Įkraunama...
Įkraunama...

Virbalai, vąšeliai, įv.priedai ir kt.

QUOTE(AlinaRS @ 2011 08 19, 16:49)
oho kokie ilgi, jie gal skirti servetelem megzti?

Gal, bet matyt teks nusirėžti trečdalį, nes nepatogu megzti su tokiais ilgais.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indraja @ 2011 08 19, 18:13)
Gal, bet matyt teks nusirėžti trečdalį, nes nepatogu megzti su tokiais ilgais..  g.gif

O iš kokio metalo jie pagaminti, kokios spalvos? Ir dar tokie ilgi—ar jie du ir ar turi galiukus, jei be galiukų, tai gal servetėlėm?
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2011 08 19, 18:15)
O iš kokio metalo jie pagaminti, kokios spalvos? Ir dar tokie ilgi—ar jie du ir ar turi galiukus, jei be galiukų, tai gal servetėlėm?

Iš kokio jie metalo tikrai negaliu pasakyti, bet atrodo kaip ir kiti normalūs virbalai, pilkšvos spalvos ir su galiukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indraja @ 2011 08 19, 16:18)
O vis tiktai radau 1,5mm virbalų smile.gif 50cm ilgio smile.gif Ir kainavo netgi 1,43Lt  lotuliukas.gif  Jeigu kam reikės tokių virbalų, ieškokit Danesoj, Geležio Vilko g. 2B smile.gif

gal kas Kaipėdoje žinote kur galima gauti virbalus 1,25 taip pat noriu riešines pabandyti megzti. 4u.gif
Atsakyti
Gal kam bus idomu- Kaune parduotuveje ABC, Taikos pr.117a ivairiu –vilnoniu, pusvilnoniu, sintetiniu siūlu ispardavimas !!! Siulai kamuoliukuose tik be etikeciu. Ivairiausios spalvos. Kaina – 10lt./1kg.
Atsakyti
QUOTE(svaja30 @ 2011 10 06, 08:16)
Gal kam bus idomu- Kaune parduotuveje ABC, Taikos pr.117a  ivairiu –vilnoniu, pusvilnoniu, sintetiniu siūlu ispardavimas !!! Siulai kamuoliukuose tik be etikeciu. Ivairiausios spalvos. Kaina – 10lt./1kg.

bigsmile.gif reiks lėkt smile.gif o iki kada ta akcija gal žinai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 10 06, 10:13)
bigsmile.gif reiks lėkt smile.gif o iki kada ta akcija gal žinai? smile.gif

Tik ką ten buvau. Akcijos laiko nėra, kai parduos visus—tai ir pasibaigs. Supratau, kad daug susikaupė, tai iš sruogų ir babinų pervijo į kamuoliukus po 50 gramų, nes po mažiau geriau perka. Ten jų "Lamos" gamybos pusvilnė, kuri šiaip kainuoja sruogose pas juos 17,5 Lt/kg. Sakyčiau didelio pasirinkimo spalvų nėra. Keletas spalvų yra buklė. O spalvos tai— ruda kelių atspalvių, pilka, juoda, pieno, melsva, murzinai rausva. Viso gal kokios 8-10 spalvų, bet dauguma tokios kaip čia pasakius neryškios.
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2011 10 06, 17:49)
Tik ką ten buvau. Akcijos laiko nėra, kai parduos visus—tai ir pasibaigs. Supratau, kad daug susikaupė, tai iš sruogų ir babinų pervijo į kamuoliukus po 50 gramų, nes po mažiau geriau perka.  Ten jų "Lamos" gamybos  pusvilnė, kuri šiaip kainuoja sruogose pas juos 17,5 Lt/kg. Sakyčiau didelio pasirinkimo spalvų nėra. Keletas spalvų yra buklė. O spalvos tai— ruda kelių atspalvių, pilka, juoda, pieno, melsva, murzinai rausva. Viso gal kokios 8-10 spalvų, bet dauguma tokios kaip čia pasakius neryškios.

o rudos gražios? Yra kokia ryža ar šokoladinė? Pilka graži? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 06 spalio 2011 - 18:46
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 06, 19:44)
o rudos gražios? Yra kokia ryža ar šokoladinė? Pilka graži? g.gif

ruda buvo lygtais 2-jų atspalvių, bet abu— buklė su kilputėmis ir tokie plonesni, kietoki—man nepatiko, nebuvo ryškios ryžos, nei šokoladinės, tik garstyčių ir kita gal kiek į ryžumą....dar melanžinė buklė, rodos pilka su juoda.Man atrodo, kad tuos "buklė", sudėjus po 2 siūlelius būtų labai kietas ir nemalonus mezginys. O pilka tokia nelabai vientisa gal spalva, jei gerai pamenu. Matai spalvos grožis toks individualus dalykas. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2011 10 06, 20:07)
ruda buvo lygtais 2-jų atspalvių, bet abu—  buklė su kilputėmis ir tokie plonesni, kietoki—man nepatiko, nebuvo ryškios ryžos, nei šokoladinės, tik garstyčių ir kita gal kiek į ryžumą....dar melanžinė buklė, rodos pilka su juoda.Man atrodo, kad tuos "buklė", sudėjus po 2 siūlelius būtų labai kietas ir nemalonus mezginys. O pilka tokia nelabai vientisa gal spalva, jei gerai pamenu. Matai spalvos grožis toks individualus dalykas.  bigsmile.gif

visos spalvos sudetos facebooke ParduotuveABC
Atsakyti
QUOTE(svaja30 @ 2011 10 09, 10:21)
visos spalvos sudetos facebooke ParduotuveABC

Geriau apžiūrėt gyvai, jei įmanoma. Nelabai, man rodos, atitinka spalvos foto g.gif
Atsakyti
Buvau ir apsipirkau bigsmile.gif Pirkau namazai siulu ir sumokejus uz kruva siuliuku tik 6 litus, tai taip gera pasidare biggrin.gif Nes uz tokia suma vos vienas matkiukas iseina.. smile.gif Dabar tik tereikia sugalvot ka nunarpliot is ju.. smile.gif
Atsakyti