Gal kas nors žino, kur Vilniuje galima nusipirkti ilgų virbalų 1,5mm?
QUOTE(AlinaRS @ 2011 08 18, 15:02)
1,5mm virbalai yra su valu (60cm) ir skirti kojinėms (20cm). Paprasti virbalai (35 cm) prasideda nuo 2mm storio.
o aš turiu 1mm PONY virbalų porą 35 cm ilgio iš plieno (made in India), bet pirkau Kaune gal prieš pusmetį. , bet dar nenaudojau. Ir galvoju, ar aš tokio plonumo siūlais kada megsiu? Bet jie turėtų gerokai linkti. O ką jūs, Indraja, ketinate su jais megzti ir iš kokių siūlų?
QUOTE(Letune @ 2011 08 18, 20:46)
o aš turiu 1mm PONY virbalų porą 35 cm ilgio iš plieno (made in India), bet pirkau Kaune gal prieš pusmetį. , bet dar nenaudojau. Ir galvoju, ar aš tokio plonumo siūlais kada megsiu? Bet jie turėtų gerokai linkti. O ką jūs, Indraja, ketinate su jais megzti ir iš kokių siūlų?
Ketinu megzti riešines. Turiu apyplonių vilnonių siūlų (arba kartais 80% vilna, 20% poliesteris; jie kiek plonesni), tačiau mezgant su 2mm virbalais riešinės gaunasi šiek tiek per laisvos, todėl sugalvojau išbandyti plonesnius virbalus
as riesines mezgu su kojininiais virbalais-man tikrai uztenka ilgio
QUOTE(tiklis @ 2011 08 19, 08:22)
as riesines mezgu su kojininiais virbalais-man tikrai uztenka ilgio
Dėkoju už patarimą, reikės ir man pabandyti
Taigi, kiek žinau tai riešines mezga, kaip ir pirštines ar kojines su 5 virbalais apvaliai ir tada nereikia nieko siūti, nes su ilgais virbalais mezgant dar ir susiūti reiktų.
QUOTE(Letune @ 2011 08 19, 11:21)
Taigi, kiek žinau tai riešines mezga, kaip ir pirštines ar kojines su 5 virbalais apvaliai ir tada nereikia nieko siūti, nes su ilgais virbalais mezgant dar ir susiūti reiktų.
na jei mezgi su karoliukais-tai is sono mezgi ir po to susiuni..
QUOTE(tiklis @ 2011 08 19, 10:43)
na jei mezgi su karoliukais-tai is sono mezgi ir po to susiuni..
Galima ir su karoliukais megzti ratu (mezgiau pirštines su karoliukais), bet vis tik riešines man patogiau susiūti, nes tuomet užsidedant jos tempiasi į plotį, ne į ilgį
O vis tiktai radau 1,5mm virbalų 50cm ilgio Ir kainavo netgi 1,43Lt Jeigu kam reikės tokių virbalų, ieškokit Danesoj, Geležio Vilko g. 2B