Įkraunama...
Įkraunama...

Virbalai, vąšeliai, įv.priedai ir kt.

Gal kas nors žino, kur Vilniuje galima nusipirkti ilgų virbalų 1,5mm? 4u.gif
Atsakyti
1,5mm virbalai yra su valu (60cm) ir skirti kojinėms (20cm). Paprasti virbalai (35 cm) prasideda nuo 2mm storio.

Atsakyti
QUOTE(AlinaRS @ 2011 08 18, 15:02)
1,5mm virbalai yra su valu (60cm) ir skirti kojinėms (20cm). Paprasti virbalai (35 cm) prasideda nuo 2mm storio.

o aš turiu 1mm PONY virbalų porą 35 cm ilgio iš plieno (made in India), bet pirkau Kaune gal prieš pusmetį. tongue.gif , bet dar nenaudojau. Ir galvoju, ar aš tokio plonumo siūlais kada megsiu? lotuliukas.gif Bet jie turėtų gerokai linkti. O ką jūs, Indraja, ketinate su jais megzti ir iš kokių siūlų? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letune: 18 rugpjūčio 2011 - 20:51
QUOTE(Letune @ 2011 08 18, 20:46)
o aš turiu 1mm PONY virbalų porą 35 cm ilgio iš plieno (made in India), bet pirkau Kaune gal prieš pusmetį.  tongue.gif , bet dar nenaudojau. Ir galvoju, ar aš tokio plonumo siūlais kada megsiu? lotuliukas.gif Bet jie turėtų gerokai linkti. O ką jūs, Indraja, ketinate su jais megzti ir iš kokių siūlų?  bigsmile.gif

Ketinu megzti riešines. Turiu apyplonių vilnonių siūlų (arba kartais 80% vilna, 20% poliesteris; jie kiek plonesni), tačiau mezgant su 2mm virbalais riešinės gaunasi šiek tiek per laisvos, todėl sugalvojau išbandyti plonesnius virbalus ax.gif
Atsakyti
as riesines mezgu su kojininiais virbalais-man tikrai uztenka ilgio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2011 08 19, 08:22)
as riesines mezgu su kojininiais virbalais-man tikrai uztenka ilgio ax.gif

Dėkoju už patarimą, reikės ir man pabandyti 4u.gif
Atsakyti
Taigi, kiek žinau tai riešines mezga, kaip ir pirštines ar kojines su 5 virbalais apvaliai ir tada nereikia nieko siūti, nes su ilgais virbalais mezgant dar ir susiūti reiktų. blink.gif
Atsakyti
taip tikrai su kojiniu virbalais turetu but gerai, verta pabandyti...

skirtingos firmos skirtingai gamina, as kaip tik poni nesu susidurusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2011 08 19, 11:21)
Taigi, kiek žinau tai riešines mezga, kaip ir pirštines ar kojines su 5 virbalais apvaliai ir tada nereikia nieko siūti, nes su ilgais virbalais mezgant dar ir susiūti reiktų.  blink.gif

na jei mezgi su karoliukais-tai is sono mezgi ir po to susiuni.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2011 08 19, 10:43)
na jei mezgi su karoliukais-tai is sono mezgi ir po to susiuni.. mirksiukas.gif

Galima ir su karoliukais megzti ratu (mezgiau pirštines su karoliukais), bet vis tik riešines man patogiau susiūti, nes tuomet užsidedant jos tempiasi į plotį, ne į ilgį ax.gif
Atsakyti
O vis tiktai radau 1,5mm virbalų smile.gif 50cm ilgio smile.gif Ir kainavo netgi 1,43Lt lotuliukas.gif Jeigu kam reikės tokių virbalų, ieškokit Danesoj, Geležio Vilko g. 2B smile.gif
Atsakyti
oho kokie ilgi, jie gal skirti servetelem megzti?
Atsakyti