Aš turiu virbalus su valu 40 cm. Pačio valo tik 20 cm. Kaklo apdailai ir kepurytėm gerai, bet galėtų būti 10 cm ilgesni.
sveikutes
gal kas matet kur panašu užsegima tik aisku pigesne kaina , nes šis tai beveik 34 Lt ?
gali but medžio ar raginis
gal kas matet kur panašu užsegima tik aisku pigesne kaina , nes šis tai beveik 34 Lt ?
gali but medžio ar raginis
QUOTE(naiste777 @ 2011 04 05, 16:04)
Aš turiu virbalus su valu 40 cm. Pačio valo tik 20 cm. Kaklo apdailai ir kepurytėm gerai, bet galėtų būti 10 cm ilgesni.
Ir aš tokius esu pirkusi Mezgimo zonoje. Visai man praverčia - vaikų kepurėms ir jų rankovių, apykaklių apdailai. Nors ir nelengva susigraibyt man juos .
QUOTE(Restar @ 2011 04 12, 14:31)
Ir aš tokius esu pirkusi Mezgimo zonoje. Visai man praverčia - vaikų kepurėms ir jų rankovių, apykaklių apdailai. Nors ir nelengva susigraibyt man juos .
Aš į tuos 40 cm vis pažiūriu, bet galiausiai nusiperku kojininius, praverčia ir kojinėms, ir rankovėms, nedrįstu vis su tokiu mažu valu bandyt O šiaip man Mezgimo zonoj labai patinka, kad nuo 3 nr gali nusipirkti prisukamus virbalus ir bet įvairaus ilgio valą, tai nereik turėt kelių porų to paties nr virbalų su skirtingo ilgio valais
Galiu patarti (pati išbandžiau), kaip ištiesinti susisukusį valinių virbalų valą: reikia, laikant už metalinių galiukų, panardinti valą į dubenį su verdančiu vandeniu ir palaikyti keletą minučių. Mano valas buvo panašus į žilką, skaidrus. Kitokių valų nebandžiau.
Sveikos auksarankės Nežinau ar čia pataikiau, bet gal kuri matėt ar žinot, kur galima gauti lietsargių rėmų? Ar būna tokių dalykų apskritai pirkt?
Gal kas esate užmatę ilgų virbalų 1 arba 1.5 dydžio, niekur namatau internetinėse parduotuvėse , tik kojinių mezgimui yra
QUOTE(ziogelis2003 @ 2011 07 24, 18:49)
Gal kas esate užmatę ilgų virbalų 1 arba 1.5 dydžio, niekur namatau internetinėse parduotuvėse , tik kojinių mezgimui yra
As Kaune pirkau 1.5dydzio Pasimatymo IKI antrame aukste.
QUOTE(just4you @ 2011 07 18, 21:16)
Sveikos auksarankės Nežinau ar čia pataikiau, bet gal kuri matėt ar žinot, kur galima gauti lietsargių rėmų? Ar būna tokių dalykų apskritai pirkt?
Nemačiau atskirai pirkti, o darau tai labai paprastai: vieno euro parduotuvėse perku skėčius ir nuimu tą viršų. Nemanau, kad vien rėmas pigiau, nei 4 Lt.
QUOTE(just4you @ 2011 07 18, 19:16)
QUOTE(viosim @ 2011 07 26, 19:23)
Nemačiau atskirai pirkti, o darau tai labai paprastai: vieno euro parduotuvėse perku skėčius ir nuimu tą viršų. Nemanau, kad vien rėmas pigiau, nei 4 Lt.
Niu dovanokit uz bukuma, bet ka jus su tuo remu darote?
QUOTE(mamkaa @ 2011 07 27, 08:00)
Niu dovanokit uz bukuma, bet ka jus su tuo remu darote?
Apneriam arba apmezgam