Hi, aš Google įvedus paiešką "Hague linker" radau kitliavimo mašiną. Ten yra ir video įdėta, labai sužavėjo toks procesas. Todėl pasiknaisiojau internete ir radau, kad Anglijoje galima nusipirkti pigiau kažkiek panaudotą. Dabar svajoju tokį daikčiuką nusipirkt. Jau užsisakiau. Jei įdomu, kai gausiu ir išbandysiu pati, galėsiu parašyt apie tai
Papildyta:
Hi, aš Google įvedus paiešką "Hague linker" radau kitliavimo mašiną. Ten yra ir video įdėta, labai sužavėjo toks procesas. Todėl pasiknaisiojau internete ir radau, kad Anglijoje galima nusipirkti pigiau kažkiek panaudotą. Dabar svajoju tokį daikčiuką nusipirkt. Jau užsisakiau. Jei įdomu, kai gausiu ir išbandysiu pati, galėsiu parašyt apie tai
QUOTE(nataliuket @ 2011 02 19, 19:19)
as irgi nusipirkau bambukinius virbalus pabandymui- mezgu vaikui kepure tai galiu pasakyti, jei greitai megzti- tai jie net biski trukdo- jais apsunkintas akyciu slidimas (man tas biski trukdo), bet kalbat apie akyciu nubegima- praktiskai neimanoma kam taip nutinka- labai rekomenduociau butent bambukinius virbalus
Gal nelabai kokybiškus įsigijote, nes mano bambukiniais tikrai siūlas geras slysta, o tuo pačiu ir nėra grėsmės akių pabėgimui
Lyginant bambukinius ir beržinius, pastarieji man labiau patinka, nes neišsikraipo
QUOTE(super voverė @ 2011 02 27, 20:27)
Gal nelabai kokybiškus įsigijote, nes mano bambukiniais tikrai siūlas geras slysta, o tuo pačiu ir nėra grėsmės akių pabėgimui
Lyginant bambukinius ir beržinius, pastarieji man labiau patinka, nes neišsikraipo
Man irgi labai patinka beržiniai
Man irgi beržinukai nerealūs Tik deja vieną sulaužiau Gal kuriai irgi sulūžo Knit Pro 3 mm virbaliukas? Galėtume naują rinkinuką pusiau pasidalint
Nusipirkau ir aš bambukinius virbalus, laukiu, kol pristatys Žiūrėsim, kaip su jais megsis
Laba!
merginos, gal kas patars kur Vln įsigyt virbalų su valu 40 cm ilgio?
Kiek ieškau visur arba 80 arba 100 cm..
Arba gal kokioj internetinej parduot matėt ?
QUOTE(ingapoc @ 2011 03 28, 10:33)
Laba!
Esi tikra, kad Tau reikia būtent 40 cm? Nežinau kaip kitų firmų, bet pvz. addi (čia beje neseniai buvo ir trumpesnių - matyt išpardavė ) virbalų ilgis nurodomas kartu matuojant ir valą, ir metalines virbalo dalis. Aš turiu 60 cm ilgio, tai tikrai neįsivaizduoju, kaip jie galėtų būti dar trumpesni.
Na man kakliuko apdailai 80 cm per ilgi, tada žinau kad yra 40ies cm, o apie 60 cm tik šnd kažkaip pamačiau , kad dar ir tokių būna..
Žiūriu dabar mezginiuparduotuvej nei tų nei tų nėra, radau kitam psl., bet kaina 16 lt su centais
Žiūriu dabar mezginiuparduotuvej nei tų nei tų nėra, radau kitam psl., bet kaina 16 lt su centais
as turiu 50 cm tai irgi kainavo apie 18 lt, pagailejau ir nusipirkau tik tiek kad nu nemoku su jais megzti ir viskas
QUOTE(ingapoc @ 2011 03 28, 12:01)
Na man kakliuko apdailai 80 cm per ilgi, tada žinau kad yra 40ies cm, o apie 60 cm tik šnd kažkaip pamačiau , kad dar ir tokių būna..
Aš su savo 60-iniais ir kaklo apdailą vaikiškiems rūbeliams mezgu, ir kepurytes - tikrai nėra perilgi (pamatavimui kaip tik to ilgio galėtų būti kiek daugiau, nors megzti - pats tas), bet man toks įtarimas, ar nebus tiek 60 cm, tiek 40 cm virbalai tokio paties ilgio , tik matuojami skirtingai. Jei ir egzistuoja kažkokie dar trumpesni, jie gal nebent kojinėms skirti (kažkaip su dvejais valiniais virbalais galima jas megzti).
QUOTE(AlinaRS @ 2011 03 28, 14:42)
paieskokite www.devyniosgalybes.eu
Ačiū, apžiūrėjau, 60 cm ten tik 1,5 mm virbaliukai yra..užtat kaina mažiausia kiek šnd teko matyt - 10 lt, kitose el.parduotuvėse kiek žiūrėjau visur virš 16 lt, o dar + siuntimas ..bandysiu su savais knibinėt..
_Smalsute_ - gal ir tikrai įvairios firmos kitaip matuoja- vienos tik valą , o kitos su visais virbalais
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 03 28, 11:40)
Esi tikra, kad Tau reikia būtent 40 cm? Nežinau kaip kitų firmų, bet pvz. addi (čia beje neseniai buvo ir trumpesnių - matyt išpardavė ) virbalų ilgis nurodomas kartu matuojant ir valą, ir metalines virbalo dalis. Aš turiu 60 cm ilgio, tai tikrai neįsivaizduoju, kaip jie galėtų būti dar trumpesni.
Ir man 60cm labai per trumpi atrodo 80 pats tas