Įkraunama...
Įkraunama...

Virbalai, vąšeliai, įv.priedai ir kt.

QUOTE(rusne @ 2005 02 15, 17:29)
O kiek tokie kainuoja?  blush2.gif  Pati nemaloniausia procedura mezgimo metu - palikti akis atviras, o pasirodo ir tokiu superduper ziogeliu yra  smile.gif

aš tai paimu virbalus kojnėms megzti ir užmaunu trintukus rolleyes.gif

pati nusipirkau pagaliau virbalus prieš kelias dienas PRYM firmos maximoj. dabar dar reikia kojnytėms megzti virbaliuku... bat vis tikiuos iš močiutės gauti, nes ji nebeužsiima mezgimu
Atsakyti
QUOTE(pienių jūra @ 2006 01 24, 01:29)
Oi, man kažko panašaus labai reikėtų. Dabar nesenai išsitraukiau iš lovos maišą anytos perleistų siūlų, virbalų vašelių. tai tų geležių ir plasmasių nemaža krūvelė. Į maišiuką nesudėsi - praduria, galima siūt medžiaginį maišelį, bet tada nesimatys jo turinio. O toks daiktas būtų patogu - atsiverti ir viską matai, kaip ant delno, ir tuo pačiu neišbyra viskas.

Gal patiktų tokia idėja, manau ir pasisiūti nesunku
Idejos
Atsakyti
g7lhjkl;
Papildyta:
sveiki visi!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(knopkė @ 2006 02 03, 22:28)
Gal patiktų tokia idėja, manau ir pasisiūti nesunku
Idejos

thumbup.gif manau tikrai nebloga įdėja bigsmile.gif
Atsakyti
Nors anksčiau mezgiau metaliniais virbalais, dabar pradejau pabandymui su mediniais. Palygint su metaliniais tai jie man, atrodo, net lengvesni.O medis ir yra medis, tai ne metalas.Tik saugau nuo vaiku, kad netyčia nesulaužytu.Aš už medinius virbalus, bet juk nemesi "senu draugų" lauk. mirksiukas.gif
Tikrai labai geras dalykas tas eilių skaičiuotuvas, tik vat niekaip nesiseka įsigyt- labai greit išperka.Ir įdomi, gal kas žino apytikslę kainą? g.gif
O kur Vilniuj tokių žiogelių yra pirkt? g.gif
Atsakyti
Knopke, ačiū už idėją. Tikrai nebloga. Su keliais patobulinimais, manau, galėsiu sau kažką panašaus pritaikyti. Tiesa, nei turiu siuvimo mašinos, nei moku ja siūti, tai čia jau reiks pas mamą į drauges trintis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikšrelis @ 2004 11 25, 15:36)
Priedo nusipirkau ir didelius zogelius, akims suimti wink.gif

user posted image
P.s. o gal kas tokius matet, cia tik inete radau
user posted image
user posted image

kaip supratau siuo ziogelius galima isigyti IKI parduotuveje? ar kur kitur?
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

seniau megzdavau "eiliniais" paptrastais virbalais ir nemėgdavau mezgimo taip vadinamais apvaliais virbalais, nes laidas trūkinėdavo, nusimaudavo ir pan. Tačiau šiemet nusipirkau "addi" firmos virbalus su PVC laidu ir esu labai patenkinta. Laidas kažkuo tai padengtas, mezginio akys nestringa, megzti tikras malonumas. Tiesa, virbalai brangoki, kuo storesni - tuo brangesni, kartais, mezgant didelius daiktus, norėtųsi, kad laidas būtų ilgesnis, nors jis yra 80 cm ilgio ir atrodytų turėtų užtekti. O bendrai esu jais labai patenkinta.

Tiesa, kažkas seniau ieškojo, koks ryšys tarp vašelių numerių ir vašelių skirstymo pagal milimetrus. įdedu nuorodą, gal prireiks:

http://www.purplekit...conversion.html

linkiu sėkmės ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as irgi anksciau mezgiau tik metaliniais virbalais, bet pries pusmeti atradau "medinukus", tai net nenoriu kitokiu. Tikras malonumas. Pardaveja tiesiog ikalbejo mane pirkti butent tokius. Sake, net atgal priims, jei pabandysiu ir nepatiks, bet jie tiesiog super. thumbup.gif . Ypac megstancioms megzti is plonytes mocheros. Jie yra lengvuciai ir siaip labai malonus. Tiesa, kaip kazkas minejo, reikia saugoti nuo vaiku ir ne tik...
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2006 02 09, 11:19)
kaip supratau siuo ziogelius galima isigyti IKI parduotuveje? ar kur kitur?

man ir būtų labai įdomu sužinot, kur jų galima įsigyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2006 03 23, 12:57)
man ir būtų labai įdomu sužinot, kur jų galima įsigyt  ax.gif

Tiek žiogelių (beje, juos galima pakeisti paprastais žiogeliais), tiek prietaisų mezginio eilėms skaičiuoti galima rasti siūlų parduotuvėse (bent jau "Gerose akyse" tai tikrai yra). "Skaičiuotuvai" paprastai parduodami po du viename komplekte - vienas skirtas užmauti ant plonų virbalų, kitas - ant storesnių. Tačiau "pagalvėlės", kurių pagalba "skaičiuotuvas" prisitvirtina prie virbalo, gana greitai susidėvi (ypač skirto storesniems virbalams). Be to, gana greitai išsiklibina ir patys "skaičiuotuvai" ir nebesilaiko nustatytas eilių skaičius. Pirmą kartą pamaniau, kad brokuotus nusipirkau. Po kiek laiko nusipirkau naujus - ir vėl tas pats. Tai sugrįžau prie seno gero metodo - eiles žymėtis popieriuje. Kadangi labai daug mezgu, turiu uzsivedusi specialų sąsiuvinį, kuriame ne tik eilių ir akių skaičių žymiu, bet ir nurodau iš kokių siūlų ir kokio numerio virbalais mezgu biggrin.gif . Patogu - kitą kartą nereikia sukti galvos kokio numerio virbalus pasirinkti (jų turiu visą galybę) ir kiek gramų siūlų pirkti.
Atsakyti
kazin o ar dabar tokias pardavineja
Atsakyti