Rankų darbo originalių gaminių ir negali padaryti labai pigiai. Aš už siūlus vyriškam megztiniui iš kašmyro vilnos sumokėjau 144 Lt. Aišku, brangu, bet jei nori kitokio nei parduotuvėse daikto, tenka mokėti.
QUOTE(Auklyte-mokytoja @ 2011 01 27, 14:17)
Vilnietes, pasidalinkite informacija kur perkates pigiau siulus. Pirmajam savo megztukui siulus pirkau Big'e antramme aukste, mokejau po 9Lt, o isnaudojau net 7 kamuoliukus. Brangus megztukas gaunas
Vilnietės pigiau perka Ditekse itališkus ir kitokius ten siūlus už gerą kainą. O Kaune tokių nėra
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 12 29, 21:50)
Dėkui už atsakymus. Bet negi niekas taip ir nepasidalinsite, kur tuos "addi" virbalus Vilniuje perkate? (Kainų skirtumai irgi būtų įdomu ).
Pigiausi "ADDI"- Casa Lanoj (Basanaviciaus g.), brangiausi-CUPe "Gerose akyse" kiek teko matyti.
QUOTE(bastinga @ 2011 01 29, 01:05)
Pigiausi "ADDI"- Casa Lanoj (Basanaviciaus g.), brangiausi-CUPe "Gerose akyse" kiek teko matyti.
KaSiuluose berods 13 lt, o kiek Casoj?
QUOTE(annoying @ 2011 01 29, 17:23)
Nezinau kaip Jums Adi ne adi bet man patogiausia megzti su bambukiniais virbalais ypac kojines, nes neslista siulai.
Tikrai taip, niekada nemaniau, kad kojines malonu megzti, kol neisbandziau bambukiniu.
Mama is pradziu ziurejo nepatikliai, bet kai pabande atsidziaugti negali, tik jai viena virbala katinas sugrauze
QUOTE(Karakum @ 2011 01 21, 22:36)
LT kainos nezmoniskai uzkeltos, as parsisiunciau is ebay. Mokejau 11 svaru plius 10 proc tarpininkei, nes tiesioginio siuntimo i LT nebuvo. Kol kas nesuluzo:)
sveika.
ar galetumei i az imesti nuotr ar nuoroda, kaip jis atrodo...kai ka turejau anksciau is rusisku, taciau ...pameciau.
dekoju:)
QUOTE(annoying @ 2011 01 29, 16:23)
Nezinau kaip Jums Adi ne adi bet man patogiausia megzti su bambukiniais virbalais ypac kojines, nes neslista siulai.
nu nežinau, man bambukiniai nelabai prie širdies, draugė daugiau dar mezga už mane, tai sakė, jai atpleišėjo
Pirkčiau mezgimo malūną.
AŽ.
AŽ.
QUOTE(Skarlet @ 2011 01 29, 11:31)
KaSiuluose berods 13 lt, o kiek Casoj?
Casa Lanoj buvo 11.50lt. Siemet dar nebuvau uzsukusi, gal pabrango
Sveikos merginos, esu naujokele labai dziugu kad yra tokia temele kur galima pasidalinti mintimis, idejomis bei rasti gerus patarimus... susiduriau su tokia problemele ir gal jus man galite padeti arteje vestuves ir labai noriu apsinerti sampano butlius, bet susiduriau su tokia beda, nezinau kaip, niekur nerandu shemutes... gal galite kas man padeti jei turite kokia shemute ar patarima kaip tai daryti atsiuskite el. pastu irmuliukas22@gmail.com
padekite...
padekite...