Įkraunama...
Įkraunama...

Virbalai, vąšeliai, įv.priedai ir kt.

QUOTE(Letune @ 2011 01 18, 00:12)
Kaune mačiau ilgus , be valo

O kur ir kiek lt? bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
sveikutes,
gal kas matet siulu viniojimo maluneli?

ieskau nusipirkt
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2011 01 18, 18:06)
O kur ir kiek lt? bigsmile.gif  ax.gif

Senamiestyje prieš kelis mėnesius ,rodos "Geros Akys" parduotuvėje, o dar seniau man rodos buvo ir Casa Lanoje prie Hyper Maximos, bet negaliu garantuoti. Kaina buvo apie 16 Lt gal g.gif
Atsakyti
Sveikos:) Gal zinot, kaip istiesinti ilgus metalinius virbalus? netycia stipriai ilenkiau, o istiesint ziuriu ne taip lengva g.gif ne todel, kad butu laabai kieti, bet tiesiog kai bandau lenkti,jie pasisuka, praslysta ir tiek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neaiste: 20 sausio 2011 - 15:40
QUOTE(Neaiste @ 2011 01 20, 16:39)
Sveikos:) Gal zinot, kaip istiesinti ilgus metalinius virbalus? netycia stipriai ilenkiau, o istiesint ziuriu ne taip lengva g.gif ne todel, kad butu laabai kieti, bet tiesiog kai bandau lenkti,jie pasisuka, praslysta ir tiek...

Tokiu atveju prasau vyro pagalbos ax.gif
Dekui, Letune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 12 29, 22:50)
Dėkui už atsakymus. 4u.gif Bet negi niekas taip ir nepasidalinsite, kur tuos "addi" virbalus Vilniuje perkate? blush2.gif (Kainų skirtumai irgi būtų įdomu ax.gif ).

Pas mane www.devyniosgalybes.eu jau greitai bus galima isigyti addi firmos virbalus, kaip tik siomis dienomis derinu su tiekejais. Jei ka domins rasykite el. pastu vidmantas@devyniosgalybes.eu
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2011 01 20, 16:17)
Tokiu atveju prasau vyro pagalbos  ax.gif
Dekui, Letune 4u.gif

o ką vyras daro? biggrin.gif aš bevyrėbiggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neaiste @ 2011 01 21, 13:57)
o ką vyras daro? biggrin.gif  aš bevyrėbiggrin.gif

jis su replėmis tiesina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(uudraa @ 2011 01 20, 12:49)
sveikutes,
gal kas matet siulu viniojimo maluneli?

ieskau nusipirkt

LT kainos nezmoniskai uzkeltos, as parsisiunciau is ebay. Mokejau 11 svaru plius 10 proc tarpininkei, nes tiesioginio siuntimo i LT nebuvo. Kol kas nesuluzo:)
Atsakyti
Parduociau bambukini vaseli 4.0 dydzio, Kaune, jei kam idomu rasykit pm smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal kuri parduodate nėrimo šakutę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 01 24, 18:47)
Sveikutės, gal kuri parduodate nėrimo šakutę?  4u.gif

Kovo 11 gatvėje prie turgaus siūlų parduotuvėje buvo pirkti.
Atsakyti