Įkraunama...
Įkraunama...

Virbalai, vąšeliai, įv.priedai ir kt.

QUOTE(savitre @ 2010 08 30, 19:04)
gal galit pasakyti per kiek laiko atsiuntė jums tuos virbaliukus?Ačiū

užsakiau virbalus ebėjuj 2010.08.29 o šiandien jau gavau thumbup.gif esu labai patenkinta nes labai minkštas valas o ant pačių virbaliukų užrašytas dydis esu labai patenkinta gavus naujus "žaisliukus" thumbup.gif rašau per kiek laiko gavau kad jei kitos susigundys juos pirkti kad žinotų kiek laiko gali tekti palauktų
Atsakyti
Sveikos smile.gif O kokio ilgo bambukinius virbalus pirkot? 50cm ne per mazai?? 4u.gif
Atsakyti
Žiūrint ką megzt planuojat. Aš pirkau su 120cm valu. Mocherinėm suknelėm ir megztiniam be siūlių pats tas.
Atsakyti
naiste777 gal galit pasakyt kur pirkot, kokios firmos jūsų virbaliukai.Niekaip nesuprantu kaip išsirinkti geriausius virbalus su valu.Turėjau vienus atrodo vokiečių firmos ir nemažai kainavo o vat nesimezgė nors tu ką.Reikėjo vis tas akis pratraukinėti pro valą ligi virbalo.Taip akys išsitampo ir labai daug laiko užima jog nusprendžiau kad šie virbalai netinkami.O kokių geresnių ieškoti net nesuprntu.Gal kuri patarsit.
Atsakyti
Aš ebay pirkau bambukinius. Irgi nepasakyčiau, kad jie jau labai puikūs. Ne visada akys valu slysta, labai nuo siūlų priklauso.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 04 28, 14:04)
Sveikos smile.gif Norėjau paklausti, kokias adatas naudojate mezginių susiuvimui arba siuvinėjimui ant mezginio ir kur tokių būna pirkti? Esu tik girdėjusi, kad jos turi būti bukos g.gif , bet niekur nesu mačiusi (labai kol kas ir neieškojau blush2.gif , vis su paprastomis išsiverčiu, bet vargo daugiau).

(Visos temos neskaičiau, tai iškart atsiprašau, jei apie tai jau buvo kalbėta).

Ir dar (čia tai jau ne į temą blush2.gif ) - vilnietės, kur perkate sagas? (Norėtųsi nebrangių ir didelio pasirinkimo biggrin.gif ).

Mezginių susiuvimui adatas pirkau parduotuvėj „Mezgimo zona“, jų kiek pamenu yra supakuotų po 2 ir gal po kokias 8 - truputį skirtingų dydžių.
Šitoj parduotuvėj perku ir virbalus. Iki šio pavasario kojines mezgiau metaliniais ir vis burnojau, kad išslysta, o nusprendus nusipirkti siūlų naujai porai supratau, kad maniškiai bus per stori jiems ir, kad reikia naujų. Savininkė rekomendavo išbandyti beržinius, susigundžiau... ir negaliu atsidžiaugti, dabar jais mezgu ir pirštines, karolius, be galo džiaugiuosi, kad nereikia vis gaudyti išslystančių virbalų ax.gif

Dar nužiūrėjau, kad yra su prisukamu valu, valai ir virbalai skirtingų ilgių, tai sakiau kai sugalvosiu kokį megztinį noriu nusimegzti - pirksiu šituos smile.gif Nes labai praktiška - reikia ilgesnio valo - prašau, trumpesnio - irgi yra, nereik perkaliot to paties numerio skirtingų virbalų smile.gif

Sagas dažniausiai perku Vilniaus g. esančioj parduotuvėj (pavadinimo nežinau) arba parduotuvėj prie Kalvarijų turgaus smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cult: 29 rugsėjo 2010 - 22:02
Sveikos.Gyvenu provincijoje, žadu virbalus pirkti internetinėje parduotuvėje tad negaliu nei pačiupinėti nei pasižiūrinėti.sakykitar kas turit prym firmos virbaliukus su valu, ar geri, ar patogūs?Ir dar norėčiau pasiteirauti ar servėtelinei suknelei megzti ir tinka 3,5 dydžio virbalai su 100 cm. valu.
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2010 09 30, 08:18)
Sveikos.Gyvenu provincijoje, žadu virbalus pirkti internetinėje parduotuvėje tad negaliu  nei pačiupinėti nei pasižiūrinėti.sakykitar kas turit prym firmos virbaliukus su valu, ar geri, ar patogūs?Ir dar norėčiau pasiteirauti ar servėtelinei suknelei megzti ir tinka 3,5 dydžio virbalai su 100 cm. valu.

Prym firmos turiu tik pagalbinius virbalus pynėms (normalūs jie man), o šiaip naudoju KnitPro - šitie man labiausiai patinka, valas tikrai geras.

Ar suknelei tinka 3,5 dydžio virbalai priklauso nuo naudojamų siūlų... Kiek žinau, mezgančios sukneles ir norinčios jas pasimatuoti naudoja 2 valus, jei jie su galimybe juos sujungti arba 2 poras virbalų su valu smile.gif
Atsakyti
Besitvarkydama spintoj radau dar vieną senutę siūlų sukimo mašinėlę. Gal kam reikia, tai rašykit į a.ž.

QUOTE(Lauružė @ 2010 04 13, 19:28)
Turiu tokį nuo tarybinių laikų užsilikusį daiktą.
user posted image

Čia siūlams sukti mašinėlė. Nesenai nusipirkau naujovišką, tai šita nebereikalinga.
Gal kam reikia. Senoji mašinėlė nėra ideali. Reikia sekti siūlo įtempimą, ir juda ji ne taip plastiškai kaip naujoviškos. Nežiūrint to, ji buvo puiki pagalbininkė. Naudota nedaug, tiesiog ilgą laiką gulėjo giliai spintoj gamyklinėj dėžėj.

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 07 spalio 2010 - 20:03
QUOTE(Lauružė @ 2010 10 07, 21:03)
Besitvarkydama spintoj radau dar vieną senutę siūlų sukimo mašinėlę. Gal kam reikia, tai rašykit į a.ž.

Jau nebeturiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 09 spalio 2010 - 21:53
QUOTE(Lauružė @ 2010 10 09, 23:53)
Jau nebeturiu  smile.gif

Gal galetumet pasakyti kur tą naujoviška pirkot?
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2010 03 20, 19:55)
Sveikos,

vakar nusipirkau va tokią krūvą bambukinių virbaliukų čia: http://cgi.ebay.co.u...=item5ad7b9deb3 įdomu kaip kokybė bus, gal jau kuri yra pirkus, kaina sugundė, tai sakau pabandysiu parsisiųsti. Šiaip turiu vienus bambukinius virbaliukus, labai patenkinta esu, smagiai mezgasi jais smile.gif

Nebeatidaro nuorodos,gal galite rasti kita bent jau panasia? ax.gif Tiesa,o gal matete nerimo sakute ten?
Atsakyti