Įkraunama...
Įkraunama...

Virbalai, vąšeliai, įv.priedai ir kt.

QUOTE(saulemeile @ 2010 03 16, 08:26)
O kurioje vietoje ten prie Redos yra parduotuvele?Ten kur sagos?

taip, ten kur sagos.
Atsakyti
Sveikos,

vakar nusipirkau va tokią krūvą bambukinių virbaliukų čia: http://cgi.ebay.co.u...=item5ad7b9deb3 įdomu kaip kokybė bus, gal jau kuri yra pirkus, kaina sugundė, tai sakau pabandysiu parsisiųsti. Šiaip turiu vienus bambukinius virbaliukus, labai patenkinta esu, smagiai mezgasi jais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smileja: 20 kovo 2010 - 18:56
Aš tokius turiu, tik valas 120 cm. Ir iš ten pat pirkau. Labai viskas gerai su jais, tik akys ne visada valu slysta, nes jis toks storokas yra. Aš bandžiau kiek eina patempt jį, tai šiek tiek paplonėjo ir geriau buvo.
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2010 03 20, 18:55)
Sveikos,

vakar nusipirkau va tokią krūvą bambukinių virbaliukų čia: http://cgi.ebay.co.u...=item5ad7b9deb3 įdomu kaip kokybė bus, gal jau kuri yra pirkus, kaina sugundė, tai sakau pabandysiu parsisiųsti. Šiaip turiu vienus bambukinius virbaliukus, labai patenkinta esu, smagiai mezgasi jais smile.gif

Nesupratau, čia ta visa krūva kaip suprantu skirtingų dydžių rinkinys už 10E? blink.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri neret sia suknute? Gal turite apatiniu ananasu schemute?
user posted image

Oi, ne ten pataikiau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karakum: 06 balandžio 2010 - 13:01
QUOTE(Rinesa @ 2010 04 06, 13:07)
Nesupratau, čia ta visa krūva kaip suprantu skirtingų dydžių rinkinys už 10E?  blink.gif

taip, 17 vienetų už 10 svarų su siuntimu, ne eurų smile.gif
Atsakyti
Turiu tokį nuo tarybinių laikų užsilikusį daiktą.
user posted image

Čia siūlams sukti mašinėlė. Nesenai nusipirkau naujovišką, tai šita nebereikalinga.
Gal kam reikia. Senoji mašinėlė nėra ideali. Reikia sekti siūlo įtempimą, ir juda ji ne taip plastiškai kaip naujoviškos. Nežiūrint to, ji buvo puiki pagalbininkė. Naudota nedaug, tiesiog ilgą laiką gulėjo giliai spintoj gamyklinėj dėžėj.

4u.gif
Atsakyti
Sveikos mezgejos.Dar lelius pilvuke gyvena,baigiu numegzti kombinzona,bet neisivaizduoju koks pazastu gylis turi buti,kakliuko.Gal kas pagelbesit parasykit cm ... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SimonaV: 23 balandžio 2010 - 12:16
QUOTE(SimonaV @ 2010 04 23, 13:15)
Sveikos mezgejos.Dar lelius pilvuke gyvena,baigiu numegzti kombinzona,bet neisivaizduoju koks pazastu gylis turi buti,kakliuko.Gal kas pagelbesit parasykit cm ... ax.gif

geriau parasyk i foruma Mezgimas pradedancioms http://www.supermama...howtopic=569680 ten tikrai pagelbes operatyviai wink.gif
sekmes
Atsakyti
Sveikos smile.gif Norėjau paklausti, kokias adatas naudojate mezginių susiuvimui arba siuvinėjimui ant mezginio ir kur tokių būna pirkti? Esu tik girdėjusi, kad jos turi būti bukos g.gif , bet niekur nesu mačiusi (labai kol kas ir neieškojau blush2.gif , vis su paprastomis išsiverčiu, bet vargo daugiau).

(Visos temos neskaičiau, tai iškart atsiprašau, jei apie tai jau buvo kalbėta).

Ir dar (čia tai jau ne į temą blush2.gif ) - vilnietės, kur perkate sagas? (Norėtųsi nebrangių ir didelio pasirinkimo biggrin.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 28 balandžio 2010 - 14:10
Mano lelius jau šiam pasaulyje, taigi neturiu daug laiko paieškoms. Turiu Rowan žurnaliukų, noriu kašką nusimegzti vasarai. Originalių siūlų internete ne problema rasti, bet kaip su siuntimu. Kiek tų išlaidų gaunasi. Gal kas mezga iš tų žurnalų ir gali pasidalinti siūlų ieškojimo patirtim. Esu ne Vilnietė, gal kas pasakytų kokia situacija siūlų parduotuvėse.
Iš patirties žinau, kad geriau prisitaikyti kuo panašesnius siūlus į modelio, nei megzti iš bet kokių. Nes jei nepataikai, darbo tiek pat, o rezultatas ne koks gali būti. Išimtis, jei nusprendi sąmoningai pakeisti.
Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2010 03 20, 20:55)
Sveikos,

Smileja, ir kaip? As irgi vis gundausi...
Atsakyti