Įkraunama...
Įkraunama...

Virbalai, vąšeliai, įv.priedai ir kt.

QUOTE(pikolina @ 2005 05 27, 18:06)
na jei sakot, kad cia adata kilimams, tai naudotis paprasta. as turiu paprasta tokia turgui kazkada pirkau, isiveri siula , nusistatai kokio nori kad butu ilgio kilpos ir pirmyn.Na aisku dar reikia piesinuka ant medziagos nusipiesti. Reiktu paieskot turiu kazkur pagalveliu padarytu kazkur. Buvau kazkada uzsikretus badymo liga tongue.gif .

Ka reiskia paprasta? As net neisivaizduoju, kaip ta siula ivert, kaip nustatyt kilpos dydi? Galu gale kokia turi but medziaga badymui ir siulai kokie tinka?
Atsakyti
einu ieskot savo, nufotkinsiu jei rasiu ,pas mane ji kitokia, bet veikimo principas turetu buti panasus. turetu per virsu kazkur vertis siulas? Gal kartais is Kauno , gyvai pamacius gal galeciau padet.
Atsakyti
QUOTE(pikolina @ 2005 05 28, 20:10)
einu ieskot savo, nufotkinsiu jei rasiu ,pas mane ji kitokia, bet veikimo principas turetu buti panasus. turetu per virsu kazkur vertis siulas? Gal kartais is Kauno , gyvai pamacius gal  galeciau padet.

Aha, is Kauno smile.gif Cia man gera naujiena pasakei. Tikrai noreciau susitikt ir gyvai pasimokyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2005 05 28, 23:10)
Aha, is Kauno smile.gif Cia man gera naujiena pasakei. Tikrai noreciau susitikt ir gyvai pasimokyt  mirksiukas.gif

jei tik noras yra tongue.gif , tai ar yra ten kur siula ivert kokia nors skylute ax.gif savo adatos kol kas nerandu, kazkur nugrudau cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(pikolina @ 2005 05 29, 13:57)
jei tik noras yra tongue.gif , tai ar yra ten kur siula ivert kokia nors skylute ax.gif savo adatos kol kas nerandu, kazkur nugrudau cry.gif  cry.gif

Yra ne tai, kad skylute, o visa SKYLE.
Atsakyti
[quote=simre,2005 05 29, 15:14]
Yra ne tai, kad skylute, o visa SKYLE.
[/quote
tai galesim kuria diena susibegti drinks_cheers.gif apziuresim tas skyles tongue.gif
Atsakyti
na va mano adata tai tokia, o cia ant greituju pabadziau, kad isivaizduotumet kas gaunasi. Darydavau anksciau visokius paveiksliukus, pagalvem uzvalkaliukus
Atsakyti
cia taip gaunas geroj pusej ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pikolina @ 2005 05 29, 21:03)
na va mano adata tai tokia, o cia ant greituju pabadziau, kad isivaizduotumet kas gaunasi. Darydavau anksciau visokius paveiksliukus, pagalvem uzvalkaliukus

o iš kur tokią gavai?
Atsakyti
Dar tarybiniais laikai turgui pirkau,
Atsakyti
Oi, man kažko panašaus labai reikėtų. Dabar nesenai išsitraukiau iš lovos maišą anytos perleistų siūlų, virbalų vašelių. tai tų geležių ir plasmasių nemaža krūvelė. Į maišiuką nesudėsi - praduria, galima siūt medžiaginį maišelį, bet tada nesimatys jo turinio. O toks daiktas būtų patogu - atsiverti ir viską matai, kaip ant delno, ir tuo pačiu neišbyra viskas.
Atsakyti
Sveikos mamos, gal jums teko matyti kokioj parduotuvej virbalu, kuriu dydis butu 1arb 1,25. Radau nuoroda kai galima vaikams Barbiu drabuzelius is irisiniu siulu numegzti, bet ten nurodytas toks virbalu dydis, parduotuvese niekur nerandu[SIZE=1][COLOR=gray][FONT=Arial]...
Atsakyti