Įkraunama...
Įkraunama...

Virbalai, vąšeliai, įv.priedai ir kt.

QUOTE(KRISTINACH @ 2009 11 26, 01:17)
Sveikutes mezgejeles,

gal kas zinot kur galeciau rasti nusipirkti 12 mm virbalu Kaune? nesvarbu ar plastikiniai ar bambukiniai.
o gal jus zinot jei 12 mm virbalai tai keliu milimetru skersmens jie bus? nes turiu vienus atrodo stori, bet noriu isitikinti kurio dydzio jie g.gif ten cariniai, ant ju parasyta 25k (atrodo taip) blush2.gif

aš kaip tik praėjusią savaitę mačiau parduotuvėj priešais buvusią "Skalsą" plastmasinius baltus su juodais galiukais... aš turiu 12nr. virbalus plastmasinius, bet nežinau kaip tuos mm pamatuot? aplink virbalą pradžioj ar prie galiuko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2009 11 26, 11:37)
aš kaip tik praėjusią savaitę mačiau parduotuvėj priešais buvusią "Skalsą" plastmasinius baltus su juodais galiukais... aš turiu 12nr. virbalus plastmasinius, bet nežinau kaip tuos mm pamatuot? aplink virbalą pradžioj ar prie galiuko? blush2.gif

Reikėtų popieriuje su virbalu pradurti skylutę ir ją pamatuoti ( skersmenį) . smile.gif Tai ir bus dydis
Atsakyti
ar isbandet kuri nors bambukinius virbalus? smile.gif, maciau tokius internete...
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2009 12 06, 21:57)
ar isbandet kuri nors bambukinius virbalus? smile.gif, maciau tokius internete...

aš kelis metus turiu, labai malonus rankose laikyti smile.gif tik man bėda, kai isšsitraukiu megst, katinai nutaikę progą galiukus nukandžioja biggrin.gif tada aš su dilde susitvarkau, o kai apsižiopsau man vėl juos nukramto lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Marti @ 2009 11 26, 10:37)

nu gi aš visai kvaila lotuliukas.gif mano virbalai yra 12mm 20nr biggrin.gif o aš maniau, kad dydis 12 doh.gif
Atsakyti
[quote=Marti,2009 12 07, 11:20]
aš kelis metus turiu, labai malonus rankose laikyti smile.gif tik man bėda, kai isšsitraukiu megst, katinai nutaikę progą galiukus nukandžioja biggrin.gif tada aš su dilde susitvarkau, o kai apsižiopsau man vėl juos nukramto lotuliukas.gif
Papildyta:

kaip suprantu tie bambukiniai virbalai pakankamai minksti?.... ax.gif
o jei su storesniais siulais mezgant...ar nesuluztu ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2009 12 07, 15:48)

kaip suprantu tie bambukiniai virbalai pakankamai minksti?.... ax.gif
o jei su storesniais siulais mezgant...ar nesuluztu ? smile.gif

as juos storus turiu, 8nr. tai dazniausiai storais siulais ir mezgu...
Atsakyti
as bambukinius virbalus turiu nuo 2 mm iki 10 mm, ploni jie atrodo minksti bet neluzta, nu nebent atsisestum. siaip esu labai patenkinta jais ax.gif (beje siunciausi is Kinijos, bet tikrai kokybiski)
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2009 12 07, 09:20)
aš kelis metus turiu, labai malonus rankose laikyti smile.gif tik man bėda, kai isšsitraukiu megst, katinai nutaikę progą galiukus nukandžioja biggrin.gif tada aš su dilde susitvarkau, o kai apsižiopsau man vėl juos nukramto

Jooo, man irgi pagrindinė problema, kad juos mano toičikas mėgsta doh.gif .. Tik trumpam mezginį palik - jau graužia virbalą doh.gif. Nu kažkuo jie ten ypatingi..
O šiaip - patys smagiausi virbalai 4u.gif
Atsakyti
sveikutės visoms aš čia dar esu naujokė tad dar nelabai žinau kur reiktų ieškoti mane paprasčiausiai domina mezgimo nėrimo siuvinėjimo kryželiu raštai gal žinote kokių adresiukų internetinių kur būtų su instrukcijom kaip išmegzti tam tikrus raštus. tik gal galėtumėte parašyti man į mano anketą nes man čia forume per daug klaidu ieškoti. AČIŪ. 4u.gif mirksiukas.gif KURIOS PATARS.
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2009 11 20, 23:38)

Labai nuostabus daiktai, mezgu kepures, kirmineliais puosiu mezginius ir t.t.Bandziau megztivientisa mezgini, truputi truksta igudziu sukant rankeneles, nes manau priklauso nuo greicio, nevisada uzkabina griztant lygiai sad.gif... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pinija @ 2009 12 30, 22:04)
Labai nuostabus daiktai, mezgu kepures, kirmineliais puosiu mezginius ir t.t.Bandziau megztivientisa mezgini, truputi truksta igudziu sukant rankeneles, nes manau priklauso nuo greicio, nevisada uzkabina griztant lygiai sad.gif... tongue.gif

aciu uz nuorodas smile.gif
labai tokio noriu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

gal žinot, kur Kaune galima gaut virbalu su valu 10 mm ir 15 mm? Arba uzhsisakyt internetu, nes niekur nerandu sad.gif Ar pas mus LT tokiu nera?
Atsakyti