Labai atsiprašau, jei jau apie tai buvo kalbėta... bet gal žinote, kur galima būtų nusipirkti tokių plastmasinių dalykėlių panašių į žiedus bumbulams daryti?
Ačiū
QUOTE(Marti @ 2009 11 01, 13:29)
Labai atsiprašau, jei jau apie tai buvo kalbėta... bet gal žinote, kur galima būtų nusipirkti tokių plastmasinių dalykėlių panašių į žiedus bumbulams daryti?
Ačiū
Ačiū
Nežinau, ar dabar ten yra, bet esu pirkusi Casa Lana siūlų namuose (kuri yra šalia Hypermaximos), taip pat rankdarbių parduotuvėlėj, kuri yra Ožeškienės g., kairėj pusėj, visai netoli Savanorių pradžios (ten dar šalia bent jau anksčiau Tauro batų parduotuvė buvo).
QUOTE(simre @ 2009 11 01, 16:43)
Nežinau, ar dabar ten yra, bet esu pirkusi Casa Lana siūlų namuose (kuri yra šalia Hypermaximos), taip pat rankdarbių parduotuvėlėj, kuri yra Ožeškienės g., kairėj pusėj, visai netoli Savanorių pradžios (ten dar šalia bent jau anksčiau Tauro batų parduotuvė buvo).
ačiū. bandysiu ieškot
QUOTE(Mrs. R @ 2009 10 30, 20:58)
sveikos,
skaitau skaitau temele, bet nerandu atsakymo i savo klausimus (mintyse issikeltus) apie mezgimo maluna... Kai nuejau i parduotuve, sake, kad daug nupirko, kai paprasiau parodyt veikima, pasake, kad nemoka pasiulymas buvo info nete susirast :blink:gal kas realiai turi?
mane domina - ar galima ant jo prideti/nuimti akiu? (na, siaurinti/platinti) ar mezga tik tiek, kiek yra kilpeliu ir viskas? nes kiek skaitau instrukcijas - straubli mezga fiksuoto platumo vat istisini mezgini iki 43cm, bet cia tas 'iki' matyt priklauso nuo siulo storio filmuke matosi, kad galima ir megztini numegst, bet kaip akis pvz pazastims nuimt? rodos turetu but rankiniu (paprastu virbaliniu) budu....
na nejau niekas sio stebuklo neturi ir negali atsakyt?
skaitau skaitau temele, bet nerandu atsakymo i savo klausimus (mintyse issikeltus) apie mezgimo maluna... Kai nuejau i parduotuve, sake, kad daug nupirko, kai paprasiau parodyt veikima, pasake, kad nemoka pasiulymas buvo info nete susirast :blink:gal kas realiai turi?
mane domina - ar galima ant jo prideti/nuimti akiu? (na, siaurinti/platinti) ar mezga tik tiek, kiek yra kilpeliu ir viskas? nes kiek skaitau instrukcijas - straubli mezga fiksuoto platumo vat istisini mezgini iki 43cm, bet cia tas 'iki' matyt priklauso nuo siulo storio filmuke matosi, kad galima ir megztini numegst, bet kaip akis pvz pazastims nuimt? rodos turetu but rankiniu (paprastu virbaliniu) budu....
na nejau niekas sio stebuklo neturi ir negali atsakyt?
speju(nes tokio daigto neturiu) kad siaurint ir platint galima, bet cia jau principu kaip mezgant virbalais uzdedinesi arba nuimsi akis. o del plocio, tai atmink kad ten ribotas kiekis akiu tik gali uzsidet, tia nuo siulu storiu ir priklausys plotis. o uz tokia kaina kaip jie pardavineja lietuviskose parduotuvese, jau geriau pirk sena mezgimo masina:) arba malunelio ieskok e-bay, ten tris kart pigiau ir jis parduodamas prie zaislu, tai neziurek i ta daikta taip rimtai:)
Sveikos, o kur galima butu isigyti virbalu internetu? geriau butu bambukiniai ir ne mazesniu kaip 8 nr reiketu. Bet Vilniu ar Kauna pasiekiu retai, ta nenusipirksiu, o pas mus nera
QUOTE(kačiux @ 2009 11 08, 20:29)
Sveikos, o kur galima butu isigyti virbalu internetu? geriau butu bambukiniai ir ne mazesniu kaip 8 nr reiketu. Bet Vilniu ar Kauna pasiekiu retai, ta nenusipirksiu, o pas mus nera
Beveik visos internetinės parduotuvės jais prekiauja. kasiūai, auksarankė ir panašios.
QUOTE(Naidra @ 2009 05 07, 17:20)
Sveikos, mezgejėlės! Gal kuri gali pasigirti turinčios tokį daiktą ir kaip jums sekasi su juo susidraugauti
Kokio storumo siulais galima juo megzti? Labai būčiau dėkinga, jei kuri nors pasidalintų savo patirtimi
Kokio storumo siulais galima juo megzti? Labai būčiau dėkinga, jei kuri nors pasidalintų savo patirtimi
Ir aš domiuosi tuo malūnu, bet džiaugsmo tubūt super mamos neturi, nes nei viena negiria ir nesidžiaugia tuo "žaislu" (apie jį nekomentuoja).
Sveikos, ištiko mane tokia bėda.. Mezgiau, o kadangi ištaisyti blogai numegztas akis labai lengva su vąšeliu, pasiskolinau iš mamos viena iš jos vąšelių. Ir netyčia pamečiau ir tikrai žinau, kad nerasiu.. Ir kaip tyčia, pasirodo tas vąšelis buvo labai senas ir pirktas iš meninkės Julijos Januškienės. Buvo toks geltonas, gal kokiu 20 ar 15 cm ilgio, bet, mama sako, labai geras ir baisiai jai svarbus. Gal turite kas tokį vąšelį ir galėtumėte perparduoti, arba bent įsivaiduojate kur tokį būtų galima gauti..
gal kur nors matėt pirkti tokį aparačiuką internete ar Klaipėdoje
šiandien pirkau dėvėtuose rūbuose virbalus su valu Inox. Norėjau paklausti, ar jie man neteps šviesių siūlų mezginio? Nežinau dabartinių virbalų, nes esu mezgusi tik su sovietiniais plieniniais (tamsiais). Šie Inox tokie šviesiai pilki. Tai jie panašūs į aliumininius ir dar nudažyti? Gal atsilieptų kas su jais mezga. Labai ačiū
QUOTE(savitre @ 2009 11 20, 21:02)
gal kur nors matėt pirkti tokį aparačiuką internete ar Klaipėdoje
http://www.kasiulai....elis-p-627.html
O čia daug pigiau, išeina apie 52 litai su parsiuntimu:
http://cgi.ebay.co.u...=item3a53c5eed6
Sveikutes mezgejeles,
gal kas zinot kur galeciau rasti nusipirkti 12 mm virbalu Kaune? nesvarbu ar plastikiniai ar bambukiniai.
o gal jus zinot jei 12 mm virbalai tai keliu milimetru skersmens jie bus? nes turiu vienus atrodo stori, bet noriu isitikinti kurio dydzio jie ten cariniai, ant ju parasyta 25k (atrodo taip)
gal kas zinot kur galeciau rasti nusipirkti 12 mm virbalu Kaune? nesvarbu ar plastikiniai ar bambukiniai.
o gal jus zinot jei 12 mm virbalai tai keliu milimetru skersmens jie bus? nes turiu vienus atrodo stori, bet noriu isitikinti kurio dydzio jie ten cariniai, ant ju parasyta 25k (atrodo taip)