Laba diena,
o gal kas zinot kur galima Vilniuje nupirkti nerimo sakute ?
o gal kas zinot kur galima Vilniuje nupirkti nerimo sakute ?
QUOTE(panterra86 @ 2009 10 13, 10:18)
Ieškok Casa Lanoj, Basanavičiaus g. pradžioj, iki šiol turėjo šakučių.
Labas. Domina bambuko virbalai su valu, niekur nerandu
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 10 16, 09:48)
Kaune Casa lanoj, prie hipermaximos.
o nebandei su ADDI firmos virbaliukis megzt? jie su valu irgi būna ir valo ilgis 50 arba 80 cm. aš išbandžiau man jie labai labai patiko ir į jokius nebekeisčiau
tiesa jie brangoki 11-16 Lt
QUOTE(sonaciukas @ 2009 10 20, 14:11)
o nebandei su ADDI firmos virbaliukis megzt? jie su valu irgi būna ir valo ilgis 50 arba 80 cm. aš išbandžiau man jie labai labai patiko ir į jokius nebekeisčiau
Tai Addi virbalų ir bambukinių yra. Ir valas jų iki 1,2m.
Kaune, senamiestyje nuo požeminės perėjos einant link Rotušės ant kampo yra tokia siūlų ir sagų parduotuvė. Ten tikrai yra bambukinių su valu, 5 ir 6 nr pirkau po 5 Lt.
sveikos,
skaitau skaitau temele, bet nerandu atsakymo i savo klausimus (mintyse issikeltus) apie mezgimo maluna... Kai nuejau i parduotuve, sake, kad daug nupirko, kai paprasiau parodyt veikima, pasake, kad nemoka pasiulymas buvo info nete susirast :blink:gal kas realiai turi?
mane domina - ar galima ant jo prideti/nuimti akiu? (na, siaurinti/platinti) ar mezga tik tiek, kiek yra kilpeliu ir viskas? nes kiek skaitau instrukcijas - straubli mezga fiksuoto platumo vat istisini mezgini iki 43cm, bet cia tas 'iki' matyt priklauso nuo siulo storio filmuke matosi, kad galima ir megztini numegst, bet kaip akis pvz pazastims nuimt? rodos turetu but rankiniu (paprastu virbaliniu) budu....
na nejau niekas sio stebuklo neturi ir negali atsakyt?
skaitau skaitau temele, bet nerandu atsakymo i savo klausimus (mintyse issikeltus) apie mezgimo maluna... Kai nuejau i parduotuve, sake, kad daug nupirko, kai paprasiau parodyt veikima, pasake, kad nemoka pasiulymas buvo info nete susirast :blink:gal kas realiai turi?
mane domina - ar galima ant jo prideti/nuimti akiu? (na, siaurinti/platinti) ar mezga tik tiek, kiek yra kilpeliu ir viskas? nes kiek skaitau instrukcijas - straubli mezga fiksuoto platumo vat istisini mezgini iki 43cm, bet cia tas 'iki' matyt priklauso nuo siulo storio filmuke matosi, kad galima ir megztini numegst, bet kaip akis pvz pazastims nuimt? rodos turetu but rankiniu (paprastu virbaliniu) budu....
na nejau niekas sio stebuklo neturi ir negali atsakyt?
gal kas matėt kur nors pirkti virbalų su valu kad ilgis būtų iki 40cm