Įkraunama...
Įkraunama...

Virbalai, vąšeliai, įv.priedai ir kt.

4u.gif Sveikos, gal kas pagelbės ir parašys man į až, kur yra pirkti 5 virbalų komplektų, bet ilgesnių nei kojinėm skirti,,, nerandu doh.gif o gal kas tuirt ir nenaudojat? nupirkčiau bigsmile.gif ačiū,, kas atrašys
Atsakyti
Laba diena,
o gal kas zinot kur galima Vilniuje nupirkti nerimo sakute ?
Atsakyti
QUOTE(panterra86 @ 2009 10 13, 10:18)
Laba diena,
o gal kas zinot kur galima Vilniuje nupirkti nerimo sakute ?

Ieškok Casa Lanoj, Basanavičiaus g. pradžioj, iki šiol turėjo šakučių. 4u.gif
Atsakyti
Labas. Domina bambuko virbalai su valu, niekur nerandu
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 10 16, 09:48)

Kaune Casa lanoj, prie hipermaximos.
Atsakyti

o nebandei su ADDI firmos virbaliukis megzt? jie su valu irgi būna ir valo ilgis 50 arba 80 cm. aš išbandžiau man jie labai labai patiko ir į jokius nebekeisčiau bigsmile.gif
tiesa jie brangoki 11-16 Lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(sonaciukas @ 2009 10 20, 14:11)
o nebandei su ADDI firmos virbaliukis megzt? jie su valu irgi būna ir valo ilgis 50 arba 80 cm. aš išbandžiau man jie labai labai patiko ir į jokius nebekeisčiau bigsmile.gif
tiesa jie brangoki 11-16 Lt g.gif

Tai Addi virbalų ir bambukinių yra. Ir valas jų iki 1,2m.
Atsakyti

Kaune, senamiestyje nuo požeminės perėjos einant link Rotušės ant kampo yra tokia siūlų ir sagų parduotuvė. Ten tikrai yra bambukinių su valu, 5 ir 6 nr pirkau po 5 Lt.
Atsakyti
Seniai siulu beieskojau, bet vel susiruosiau megzti.
Gal kas galite parekomenduoti siulu parduotuves Vilniuje, kur yra didelis siulu pasirinkimas. Domintu ivairiu spalvu siulai su vilna, mohera ir pan.

Jei jau buvo nelabai seniai kur nors aptarta, gal galetumete kokia nuoroda duoti.

Dekui.
Atsakyti
O, jau radau info apie parduotuve Savanoriu prospekte.

Kazi ar Basanaviciaus gatveje dar yra siulu parduotuve? Atsimenu anksciau ten tokia nemaza buvo.
Atsakyti
sveikos,

skaitau skaitau temele, bet nerandu atsakymo i savo klausimus (mintyse issikeltus) apie mezgimo maluna... Kai nuejau i parduotuve, sake, kad daug nupirko, kai paprasiau parodyt veikima, pasake, kad nemoka blink.gif pasiulymas buvo info nete susirast :blink:gal kas realiai turi?
mane domina - ar galima ant jo prideti/nuimti akiu? (na, siaurinti/platinti) ar mezga tik tiek, kiek yra kilpeliu ir viskas? nes kiek skaitau instrukcijas - straubli mezga fiksuoto platumo g.gif vat istisini mezgini iki 43cm, bet cia tas 'iki' matyt priklauso nuo siulo storio g.gif filmuke matosi, kad galima ir megztini numegst, bet kaip akis pvz pazastims nuimt? rodos turetu but rankiniu (paprastu virbaliniu) budu....
na nejau niekas sio stebuklo neturi ir negali atsakyt? 4u.gif
Atsakyti
gal kas matėt kur nors pirkti virbalų su valu kad ilgis būtų iki 40cm
Atsakyti