Taip as irgi pervesciau pinigelius ir pasidalinciau pervedimo islaidomis, nes as neturiu reikiamos banko korteles kad is uzsienio nusipirkti, o ja issiimti del vieno ar keliu pirkimu man neapsimoka
is tos nuorodos kur dave naiste777 tai matau, kad siuntimas kainuoja 10 doleriu ir patys virbalai 10 doleriu be vieno cento. Ir siulo 12 bambukiniu, 15 plieniniu ir 9 aliuminius vaselius. Kai paskaiciuoji gal ir nera taip labai daug, ypac kai dolerio kursas nukrito. As naudojuosi sia internetine bankininkyste ir kol kas viskas gerai, jokiu problemu neapturejau. Sumoku - atsiuncia, net buvo tokiu atveju kai sumaiso ir nepilnas koks komplektas parasai ir atsiuncia ta trukstama dali.
Tai jei kam reikia galiu ir pagelbeti.
Tai jei kam reikia galiu ir pagelbeti.
sveikos darbstuoles
noreciau gauti jusu patarima, ketinu nerti nemaza staltiese ir nezinau kokio storio siulus pirkti ir vaseli? gal galetumete kas patarti, turiu 10 nr vaseli, bet gal per storas?
labai dekoju uz patarimus
noreciau gauti jusu patarima, ketinu nerti nemaza staltiese ir nezinau kokio storio siulus pirkti ir vaseli? gal galetumete kas patarti, turiu 10 nr vaseli, bet gal per storas?
labai dekoju uz patarimus
numeriai gal ir svarbu, bet pas mane pvz visi vaseliai be numeriu, todel tiek vaseli tiek virbalus vsada derinu savo nuoziura pagal siula. Pabandau ismegzti pyne ir matau ar per standu, nepatogu ar per dideles alys gaunasi .... Taip ir atsirenku su kokiais megzti, nes tiesa pasakius su virbalais esu labai nusvilusi kai parinkau kaip buvo nurodyta zurnale, todel visada sprendziu ismezgusi pavyzdi
QUOTE(Naidra @ 2009 05 07, 17:20)
Sveikos, mezgejėlės! Gal kuri gali pasigirti turinčios tokį daiktą ir kaip jums sekasi su juo susidraugauti
Kokio storumo siulais galima juo megzti? Labai būčiau dėkinga, jei kuri nors pasidalintų savo patirtimi
Kokio storumo siulais galima juo megzti? Labai būčiau dėkinga, jei kuri nors pasidalintų savo patirtimi
Tokia info domina ir mane, nes jau senokai gundausi mezgimo malūnu. Norisi ne tik reklaminių, bet ir realių atsiliepimų.
Nesupykit mamytes, kad as cia tokio klausimelio paklausiu, bet gal jus galetumete parekomenduoti kur geriausia pigiausiai galima vilniuje mezgimo siuliukus pirkti?
QUOTE(Atidela @ 2009 07 18, 13:51)
Nesupykit mamytes, kad as cia tokio klausimelio paklausiu, bet gal jus galetumete parekomenduoti kur geriausia pigiausiai galima vilniuje mezgimo siuliukus pirkti?
As Vilniuje perku Savanoriu pr. prie Gelezinio Vilko ziedo (jei vaziuoti nuo centro tai butu po desine) gyvenamajame name yra superine parduotuve. Tik va nepamenu jos pavadinimo, bet ji ne kiemuose o prie pat gatves todel puikiai matosi. Tarp namo, kuriame yra parduotuve ir parduotuves prekiaujancios remeliais yra stovejimo aikstele automobiliui.
Šioje parduotuveje siulu ras kiekviena tikrai, didziulis pasirinkimas ir kainos prieinamos, daznai buna ispardavimai.
QUOTE(AlinaRS @ 2009 07 21, 08:17)
As Vilniuje perku Savanoriu pr. prie Gelezinio Vilko ziedo (jei vaziuoti nuo centro tai butu po desine) gyvenamajame name yra superine parduotuve. Tik va nepamenu jos pavadinimo, bet ji ne kiemuose o prie pat gatves todel puikiai matosi. Tarp namo, kuriame yra parduotuve ir parduotuves prekiaujancios remeliais yra stovejimo aikstele automobiliui.
Šioje parduotuveje siulu ras kiekviena tikrai, didziulis pasirinkimas ir kainos prieinamos, daznai buna ispardavimai.
O, aciu labai
Sveikos mergaites,
Ziuriu , neblogu pattarimu cia galima pasiskaityti
kazkaip pastaruoju metu susidomejau mezginiais. kazkada esu mezgusi, bet labai senai.Tikriausiai jau ir nebemoku. Kur galeciau apie tai pasiskaityti? Apie virbaliukus, siulus, rastus ir pan. Kaip viso to meno ismokti
Gal galit ka patarti ir padeti?
kazkaip pastaruoju metu susidomejau mezginiais. kazkada esu mezgusi, bet labai senai.Tikriausiai jau ir nebemoku. Kur galeciau apie tai pasiskaityti? Apie virbaliukus, siulus, rastus ir pan. Kaip viso to meno ismokti
QUOTE(ingulisss @ 2009 08 05, 15:03)
Sveikos mergaites,
Na jei kazkada mezgei tai megsi ir dabar, cia kaip su dviraciu ismokai visam gyvenimui, belieka tik siulus ir virbalus ar vaseli i rankas paimti. Del rastu tai paieskok forume temeliu susijusiu su mezgimu priklausomai nuo to ka nori megzti, ten ir rastu ivairiausiu rasi. Kai nuspresi ka megzti, nusipirksi siulu, ant kuriu visada rekomendacija yra kokiais virbalais megzti, bet reikia atsizvelgti kokiu rastu megzti, tai pardavejos pakonsultuos kaip ir kas. Dabartinese siulu parduotuvese yra beveik visu siulu ismegztu pavyzdziu ir jie prekiauja ir zurnalais su rastais.
Taip kad tik pirmyn su noru ir viskas gausis
Na šaunumėlis... Beskaitydama tiesiog apsidžiaugiau, kad yra kurios gali padėti parsisiūsti iš ebay....
Man taip pat iš ten reikėtų prekyčiu. Gal galėsi pagelbėti???
Ieškau 12 Nr. virbalų, frioletės adatų..
Man taip pat iš ten reikėtų prekyčiu. Gal galėsi pagelbėti???
Ieškau 12 Nr. virbalų, frioletės adatų..