Įkraunama...
Įkraunama...

Virbalai, vąšeliai, įv.priedai ir kt.

QUOTE(Rigita @ 2009 01 22, 20:30)
Moterys, gal kuri galit "apšviesti" mane tamsuolę kaip neriama tuniso vąšeliu? Labai smalsu kuo jis ypatingas blush2.gif

Įvesk į google "tunisian crochet" ir pasirink patogiausią išsiaiškinimo būdą biggrin.gif Tarp rezultatų gausi ir video pamokėlių (youtube), tai net jei su užsienio kalbom nedraugauji, turėtum suprast. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kanarele @ 2009 02 12, 11:13)
Įvesk į google "tunisian crochet" ir pasirink patogiausią išsiaiškinimo būdą  biggrin.gif Tarp rezultatų gausi ir video pamokėlių (youtube), tai net jei su užsienio kalbom nedraugauji, turėtum suprast. Sėkmės  4u.gif

Aciu smile.gif Su uzsienio kalbom draugauju smile.gif tik va smegeneles nesuvede, kad galima paieska angliskai suformuluoti blush2.gif Vis tik miego trukumas veikia minciu astruma verysad.gif Dar kart aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2008 11 06, 09:39)
Sakykit,kaip jūs mezgat pynes, kokį papildomą virbalą naudojat, gal būna kokių trumpesnių, nes man biški maišo jie.Kažkur mačiau tokių lenktų, gal kokioj parduotuvėj matėt?

Jau siek tiek paveluotas mano atsakymas blush2.gif bet jei gyveni kaune, tokiu virbalu yra Eidene, Laisves al.114 arba gali uzsisakyti internetu http://www.kasiulai....?cPath=98_72_77 4u.gif
Atsakyti
laba merginos smile.gif skaiciau apie mezgimo maluna.... gal kuri perkandot to paprasto rankinio maluno mezgimo buda? :ged a2: as tai niekaip nesuprantu kas ten kaip......?foto kiek matos kad su vaseliu kazkaip dar akis nukabina ar prikabina...............gal kuri jau issiaiskinot ir galit paaiskint? blush2.gif 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstiena5: 19 vasario 2009 - 20:42
norejau paklausti, gal zinote kur galima Vilniuje nusipirkti gera labai plona (0.75, 0.85) vaseli?
siandien viena nusipirkau, bet traukia pesioja siuliuka sad.gif
4u.gif aciu
Atsakyti
sveikos smile.gif kur galeciau nusipirkt visu vaseliu rinkini?ir kokia kaina?gal kuri zinot?aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš pirkau šituos
Atsakyti
Nezinau kur daugiau parasyt,tai rasau cia blush2.gif
Ieskau pirkti knygos"500 Nerimas vaseliu'',gal kur uzmatet,ar gal kas turit nereikalinga,mielai priglausciau ax.gif
Atsakyti
Jau isigijau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 02 19, 22:38)
laba merginos smile.gif skaiciau apie mezgimo maluna.... gal kuri perkandot to paprasto rankinio maluno mezgimo buda? :ged a2: as tai niekaip nesuprantu kas ten kaip......?foto kiek matos kad su vaseliu kazkaip dar akis nukabina ar prikabina...............gal kuri jau issiaiskinot ir galit paaiskint? blush2.gif  4u.gif  rolleyes.gif

Internete yra video filmukas kaip su juo megzti, bet dabar negaliu pasakyti tiksliai adreso nes mano kompa taiso, o jame visi adresai. Nebent kai sutaisys jeigu dar domins galesiu paieskoti. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bzzz... @ 2009 02 03, 01:56)
Pasakykit, kokio numerio virbalais čia galėtų būti megzta??? Pirmas melsvas šalis:
Šalis

Greiciausiai kokiu 3 numeriu, bet sunku pasakyti taip is nuotraukos. Jei pirksi konkrecius tokius pat siulus, kurie nurodyti, ant ju ir bus nurodyta kokiais megzti, bent jau preliminariai zinosi
Papildyta:
QUOTE(naiste777 @ 2009 03 11, 00:47)

O juos pirkai is interneo?
Atsakyti
QUOTE(AlinaRS @ 2009 03 20, 10:41)
O juos pirkai is interneo?

Taip, iš interneto, per www.ebay.com. Kokybė labai gera, kažkur per savaitę pristatė į namus (kaip iš Kinijos, tai labai greitai).
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2009 03 21, 11:45)
Taip, iš interneto, per www.ebay.com. Kokybė labai gera, kažkur per savaitę pristatė į namus (kaip iš Kinijos, tai labai greitai).

kazkaip nesiryztu is interneto uzsisakineti, gal kas uzsiima tuo?t.y. parsiuntimu is tokiu puslapiu kaip ebay ax.gif arba jei kas siustusi mielai pervesciau pinigelius kad kartu parsisiust ir pasidalint siuntimo islaidas(kiek suprantu jos nemazos)
Atsakyti