Įkraunama...
Įkraunama...

Virbalai, vąšeliai, įv.priedai ir kt.

QUOTE(Vyna @ 2008 11 06, 08:39)
Sakykit,kaip jūs mezgat pynes, kokį papildomą virbalą naudojat, gal būna kokių trumpesnių, nes man biški maišo jie.Kažkur mačiau tokių lenktų, gal kokioj parduotuvėj matėt?

Galima naudot tokius arba tokius.

Atsakyti
sveikos gal kas turit parsuot senoviniu nerimo vaseliu nes naujoviski man nepatinka
Atsakyti
QUOTE(brigitulka @ 2009 01 10, 21:53)
sveikos gal kas turit parsuot senoviniu nerimo vaseliu nes naujoviski man nepatinka

Kad dabar daug visokių rūšių tų naujoviškų įrankių, nesunku atsirinkti g.gif nepigūs tik kai kurie rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos

gal kuri gyvenanti Kaune, galetu pasakyti kur galima butu nusipirkti bambukines apvalias rankenas?
Atsakyti
Norfoje yra pigių virbalų (po 0,99 ir dar nuolaidą 40 proc.), tik nežinau ar geri g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tortuga @ 2009 01 17, 17:51)
Norfoje yra pigių virbalų (po 0,99 ir dar nuolaidą 40 proc.), tik nežinau ar geri g.gif

Prisipirkau virbalu is Norfos reiks isbandyti, bet seip atrodo visai nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinuleV @ 2009 01 21, 14:07)
Prisipirkau virbalu is Norfos reiks isbandyti, bet seip atrodo visai nieko ax.gif

as turiu thumbup.gif tik pries mezgant as juos gerai nuvaliau ax.gif
Atsakyti
Moterys, gal kuri galit "apšviesti" mane tamsuolę kaip neriama tuniso vąšeliu? Labai smalsu kuo jis ypatingas blush2.gif
Atsakyti
labas
Atsakyti
Pasakykit, kokio numerio virbalais čia galėtų būti megzta??? Pirmas melsvas šalis:
Šalis
Atsakyti
QUOTE(Aušrinė @ 2008 12 29, 18:43)
Galima naudot tokius arba tokius.

kaip keista, kam reikalingas trečias virbalas darant pynę? aš visą gyvenimą mezgiau pynes be jokio papildomo virbalo ir thumbup.gif , gal aš jau atsilikus, bet man tai kuo mažiau virbalų, tuo geriau, mažiau trukdo, bet čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti

[/quote]
Labai graziai mezgi. gal nebutu sunku man atsiusti zydros suknytes mezgimo aprasyma? aciu 4u.gif Mano emailas : ramunses@gmail.com
Atsakyti