Įkraunama...
Įkraunama...

Virbalai, vąšeliai, įv.priedai ir kt.

QUOTE(sunnyday @ 2008 11 14, 00:06)
Gal kas zinot is kur toki daikta gauti? Ir kiek jis galetu kainuoti?

Nuotraukyte pasiskolinau  4u.gif

aš ebay.co.uk mačiau mirksiukas.gif o jei nesukamas, o tiesiog kad darytų tokią pačią virvutę tai yra tokia lėlė medinė daugumoj rankdarbių parduotuvių ir elektroninių lietuviškų parduotuvių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimka: 15 lapkričio 2008 - 10:59
Aciu, radau 4u.gif
Atsakyti
cia visokiu ideju rasite http://www.rezgam.wu.lt/ 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri zino, kur Kaune galeciau pigiau isigyti ivairiu vaseliu, o gal kuri turi nereikalingu ir parduotu, reikia ivairiu dydziu
Atsakyti
QUOTE(Dzerse @ 2008 11 26, 19:11)
Gal kuri zino, kur Kaune galeciau pigiau isigyti ivairiu vaseliu, o gal kuri turi nereikalingu ir parduotu, reikia ivairiu dydziu

Norfose pigesnių būdavo.
Atsakyti
[/URL]
QUOTE(sunnyday @ 2008 11 14, 01:06)
Gal kas zinot is kur toki daikta gauti? Ir kiek jis galetu kainuoti?

Nuotraukyte pasiskolinau  4u.gif

user posted image

galima isigyti ir cia Malunelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulemeile: 26 lapkričio 2008 - 22:09
Va čia toks paprastesnis virvelėms pinti:
http://www.auksarank...productID=45644
Atsakyti
ax.gif Gal kuri gyvena prie demokratu arba veiveriu gatviu esanciu norfu, gal zinote ar ten yra vaseliu, nes nei raudondvario, nei naujakuriu, nei kursiu norfose nera, o va virbalu pasirinkimas nemazas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzerse @ 2008 11 27, 18:02)
ax.gif Gal kuri gyvena prie demokratu arba veiveriu gatviu esanciu norfu, gal zinote ar ten yra vaseliu, nes nei raudondvario, nei naujakuriu, nei kursiu norfose nera, o va virbalu pasirinkimas nemazas blink.gif

Kad ta Demokratų labai mažutė, kažin, ar bus ten rankdarbiams skyrelis g.gif
Atsakyti
Įsigijau naują "žaisliuką" - virbalus audimui (bent jau man atrodo, kad čia tiksliausias pavadinimas tam procesui apibūdinti). Atrodo taip:

user posted image

Gal kas turit patirties su tokiais ir galit pasakyt, ko nedaryt? smile.gif
Kol kas apie darbą žinau tiek, kiek parašyta / parodyta čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amanita: 06 gruodžio 2008 - 16:21
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 14, 12:01)
Programėlė kaip teisingai apsiskaičiuot mezginio akis ir eiles, įkeliu į įvairių priedų temą, nes savotiškas "instrumentas", ypač pradedančioms, nors ne tik joms  thumbup.gif

Šios programėlės jau ten nėra schmoll.gif Gal kuri nors mezgėjėlė ją turi ir galėtų pasidalinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2008 11 06, 09:39)
Sakykit,kaip jūs mezgat pynes, kokį papildomą virbalą naudojat, gal būna kokių trumpesnių, nes man biški maišo jie.Kažkur mačiau tokių lenktų, gal kokioj parduotuvėj matėt?

Laba smile.gif
na gal dar nepavelavau su savo komentaru smile.gif
esu toki naudojusi pynems savo megztinio smile.gif man visai patiko smile.gif nezinau tik ar as teisingai juo naudojausi g.gif mat vos ne savamoksle buvau biggrin.gif
O radau Vilniuje Basanaviciaus gatvej esancioj parduotuvej bigsmile.gif
bet ir tai ne is pirmo karto nusipirkau... kazkaip ten uzsakinejo, ir gal po savaites jau vaziavau pirktis 4u.gif
Atsakyti