Va cia galima pazaisti spalvytem ,dryzuotiems rubeliams
http://www.kissyours...tripe_maker.php
Sakykit,kaip jūs mezgat pynes, kokį papildomą virbalą naudojat, gal būna kokių trumpesnių, nes man biški maišo jie.Kažkur mačiau tokių lenktų, gal kokioj parduotuvėj matėt?
QUOTE(Vyna @ 2008 11 06, 09:39)
Sakykit,kaip jūs mezgat pynes, kokį papildomą virbalą naudojat, gal būna kokių trumpesnių, nes man biški maišo jie.Kažkur mačiau tokių lenktų, gal kokioj parduotuvėj matėt?
niekada nesu naudojusi papildomo virbalo pynem,viska sudestau ant tu paciu ir ismezgu :)Galima didesni ziogeli panaudot,jei neapsieini be papildomo virbalo
QUOTE(Vyna @ 2008 11 06, 09:39)
Aš kartais imu segtuką tą kuodinį
gal kas matėt kaune kur nors 1 ar 1.5 nr. virbaliuku?
QUOTE(taram-param @ 2008 11 09, 23:17)
tokiu plonu kazkaip neteko matyt,as turiu savadarbius,tetis is vielos padare(vis geriau nei nieko)
vat, sakiau, gerokai anksčiau toks diedukas pardavinėdavo Žaliakalnio turguj, dabar 100 metų ten nebuvau; bet jei tėtis ar vyras auksarankis, gal irgi ką sumeistrautų
Dar prisiminiau,teko girdet,kad is muzikos instrimentu storu stygu darydavo virbalus (tik sunkiai isivaizduoju kas ten gaudavisi)
Geležinkelio stoties turguj pas dieduką mačiau vakar "savadarbių". Bet iš plonesnių - tik po 5, kojinėms megzti (ir trumpoki ).. Na ir apdirbti galėtų būti geriau ..
Prieš ~2 sav. pirkau.
1.5 numerio buvo "Gerose akyse" (su valu, "Addi" firmos)
1.5 ir 1.75 numeris buvo Casa Lanoj (20 cm ilgio "kojinėm", nors mano supratimu - servetėlėm )
Gal kas zinot is kur toki daikta gauti? Ir kiek jis galetu kainuoti?
Nuotraukyte pasiskolinau
Nuotraukyte pasiskolinau
QUOTE(sunnyday @ 2008 11 14, 00:06)
Gal kas zinot is kur toki daikta gauti? Ir kiek jis galetu kainuoti?
Nuotraukyte pasiskolinau
Nuotraukyte pasiskolinau
Casa lanoj nėra?